Με άλλον τον μπερδεύεις.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:20παπαρια μακροχρονιες - υπεργηρες προτιμα - ''φευγουν ''σε λιγο χρονικο διαστημα - αλτσχαιμερ δεν τον θυμουνται κλπNaida έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:17Ναι ρε φίλε.Крaсная армия έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:56 Πλήρης αποτυχία, γιατί καταλήγουν σε μακροχρόνια σχέση.
Κάτι κάνω λάθος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι γνωμη εχετε για τις σχεσεις της μιας βραδυας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω νομιζω οτι οι ανδρες ειναι ολοι υπερ τετοιων σχεσεων - το θεμα ειναι οτι οι γυναικες που ειναι κι αυτες υπερ δεν φτανουν για ολους

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
vantono το εδω κοινωνικο πειραμα σε τρώει λάχανο
alekhine μια χαρά υπάρχουν και αυτές που είναι για το μπαμ μπαμ, απλά σχεδόν όλες θέλουν λακριντι, το θέμα είναι ποιος κάθεται να ακούσει τα ψυχολογικά της καθεμιας
alekhine μια χαρά υπάρχουν και αυτές που είναι για το μπαμ μπαμ, απλά σχεδόν όλες θέλουν λακριντι, το θέμα είναι ποιος κάθεται να ακούσει τα ψυχολογικά της καθεμιας
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ολες ειναι υπερ αλλα υπο τις καταλληλες συνθηκες - αυτο αποτελει την μονη τροχοπεδη τουςalekhine έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:23 εγω νομιζω οτι οι ανδρες ειναι ολοι υπερ τετοιων σχεσεων - το θεμα ειναι οτι οι γυναικες που ειναι κι αυτες υπερ δεν φτανουν για ολους![]()
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δηλαδή τώρα που θα έχουμε μετρό, τύπε και δεν θα συγχρωτίζεται ο κόσμος, θα πάψει να είναι η Θεσσαλονίκη ερωτική πόλη;AlienWay έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:49Είναι κι αυτές σχέσεις, με την έννοια του συσχετισμού/συγχρωτισμού.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:41 η σωστη ερωτηση θα ηταν '' κανετε αρπαχτες της μιας βραδιας ; '' αλλα οι απαντησεις παλι θα ηταν αρνητικες![]()
μου σρεσε πολυ το ''σχεσεις '' στην ιδια προταση με το '' της μιας βραδιας ''![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- alekhine
ρε ολες λακριντι θελουν - το θεμα ειναι οτι ελαχιστες θα σου δωσουν με την μια προσωπικη συνεντευξηΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:24 vantono το εδω κοινωνικο πειραμα σε τρώει λάχανο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τύπε, μήπως να δοκιμάσεις να μην πετάς το μικρόφωνο έξω με το καλημέρα;alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:31ρε ολες λακριντι θελουν - το θεμα ειναι οτι ελαχιστες θα σου δωσουν με την μια προσωπικη συνεντευξηΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:24 vantono το εδω κοινωνικο πειραμα σε τρώει λάχανο
alekhine μια χαρά υπάρχουν και αυτές που είναι για το μπαμ μπαμ, απλά σχεδόν όλες θέλουν λακριντι, το θέμα είναι ποιος κάθεται να ακούσει τα ψυχολογικά της καθεμιας![]()
Dein Herz, meine Gier
Πλέον το παιγνίδι γίνεται περισσότερο από τα σοσιαλς πράγμα που σημαίνει πως θέλει παραπάνω κουβεντολόι. Και free να ήμουν, δε νομίζω πως θα άντεχα το πολυ μπιρι μπιρι. Καποτε το μπορουσα, τωρα μου φαινεται βουνο. Παλιά έβγαινες κοζαρες, σου φώναζε κανένας αλιεχιν "μωρή ξεφτίλα καμάκι του κανεις;" και στο τέλος γινόταν η φτιαξη γιατί ο εις την άλλη και ταναμπαλιν.alekhine έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:31ρε ολες λακριντι θελουν - το θεμα ειναι οτι ελαχιστες θα σου δωσουν με την μια προσωπικη συνεντευξηΕρμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:24 vantono το εδω κοινωνικο πειραμα σε τρώει λάχανο
alekhine μια χαρά υπάρχουν και αυτές που είναι για το μπαμ μπαμ, απλά σχεδόν όλες θέλουν λακριντι, το θέμα είναι ποιος κάθεται να ακούσει τα ψυχολογικά της καθεμιας![]()
Θα συγχρωτίζεται στο ερωτικό μετρό.Feindflug έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:26Δηλαδή τώρα που θα έχουμε μετρό, τύπε και δεν θα συγχρωτίζεται ο κόσμος, θα πάψει να είναι η Θεσσαλονίκη ερωτική πόλη;AlienWay έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:49Είναι κι αυτές σχέσεις, με την έννοια του συσχετισμού/συγχρωτισμού.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:41 η σωστη ερωτηση θα ηταν '' κανετε αρπαχτες της μιας βραδιας ; '' αλλα οι απαντησεις παλι θα ηταν αρνητικες![]()
μου σρεσε πολυ το ''σχεσεις '' στην ιδια προταση με το '' της μιας βραδιας ''![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:56μπορει αν υπαρξει απειρη ελαστικοτητα για τραβηγμα μεχρι περα απο τα ορια του συμπαντοςAlienWay έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:49Είναι κι αυτές σχέσεις, με την έννοια του συσχετισμού/συγχρωτισμού.Αγις έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:41 η σωστη ερωτηση θα ηταν '' κανετε αρπαχτες της μιας βραδιας ; '' αλλα οι απαντησεις παλι θα ηταν αρνητικες![]()
μονο στην ελλαδαρα το stand θα γινοταν σχεση
* λογικο βεβαια μιας κ ακουγονται κατι περιεργα τυπου '' ταχω με ενα παιδι '' '' θα ελθω με το αγορι μου '' κ αυτες που τα λενε ειναι συνταξιουχες κ το παιδι - αγορι ετοιμος για το μεγαλο ταξιδι
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ειναι το αρωμα του θερμαικου μαλλον που δημιουργει ερωτικη διαθεση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
δικε μου δεν μιλαμε για το τι κανω και δεν κανω εγωFeindflug έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:34 Τύπε, μήπως να δοκιμάσεις να μην πετάς το μικρόφωνο έξω με το καλημέρα;
αυτο ειναι το θεμα του νηματος - πως θα γινει η δουλεια με το καλημερα
Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2022, 21:38 Πλέον το παιγνίδι γίνεται περισσότερο από τα σοσιαλς πράγμα που σημαίνει πως θέλει παραπάνω κουβεντολόι. Και free να ήμουν, δε νομίζω πως θα άντεχα το πολυ μπιρι μπιρι. Καποτε το μπορουσα, τωρα μου φαινεται βουνο. Παλιά έβγαινες κοζαρες, σου φώναζε κανένας αλιεχιν "μωρή ξεφτίλα καμάκι του κανεις;" και στο τέλος γινόταν η φτιαξη γιατί ο εις την άλλη και ταναμπαλιν.
σιγουρα αλλα εδω το θεμα ειναι πως θα γινει η φτιαξη απευθειας - σιγουρα μπορει να γινει παιχνιδι απο τα σοσιαλ αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το θεμα - ασε που αν ξερει η αλλη τα σοσιαλ σου δεν ειναι κι ευκολο να γινει η φαση μια κι εξω
Δύσκολο δεν είναι. Αλλά για κάποιο λόγο όλες θέλουν το κουβεντολόι ακόμη και αν ξέρουν ότι σε λίγες ώρες θα γίνει η φτιαξη. Σου λέω παλιά το άντεχα. Τώρα δε νομίζω να την πάλευα. Δε ξέρω όμως ας μας πει και δύο λόγια το καμάκι του Μάι μάρκετ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 2188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-