Είμεθα Εβραίοι plus (Εβραίοι +)wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:42 Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
Οι religious icons που υποστηρίζαμε ήταν οι Moses, Samson and Delilah και ο David.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινει ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".
Έτσι λοιπόν πρώτα γίναμε όλοι Εβραίοι και μετά Χριστιανοί, στην τρίτη τάξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Λίγοι εδώ αγαπάμε πραγματικά το Ισραήλ και τον Θεό του Ισραήλ. Λίγοι αγαπαμε την Ιερουσαλήμ. Οι περισσότεροι εδώ είναι Γότθοι αντισημίτες. Εγώ εδώ δίδαξα τον Ιουδαϊσμό, εγώ κήρυξα τον Εβραϊσμό. Με δίωξαν, αλλά τώρα αλυχτάν σαν σκυλιά τη νύχτα. Με παράπονο και μίσος. Αλλά είναι αργά. Είναι εκτός Νυμφώνος.sharp έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:17Είμεθα Εβραίοι plus (Εβραίοι +)wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:42 Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
Οι religious icons που υποστηρίζαμε ήταν οι Moses, Samson and Delilah και ο David.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινει ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".
Έτσι λοιπόν πρώτα γίναμε όλοι Εβραίοι και μετά Χριστιανοί, στην τρίτη τάξη.
Ordem e Progresso.
Αν δεν έρθετε όλοι να σας περιτομήσω, δεν είστε άξιοι.
Ordem e Progresso.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Posting in this epic and historical thread.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Μπράβο, δίνεις το παρόν. Με συγκινείς.
Ordem e Progresso.
Μούγκα τα γοτθικά αντισημτικά δουλικά. Τρομπόνι. Βεντούζα. Σκούζνι από τρέλα και πάθος. Θα τους σκορπίσει ο Ισραήλ σαν ύαινες μαδημένες.
Ordem e Progresso.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Όχι θα κάτσω να σπαταλήσω φαιά ουσία επειδή ο άλλος πίνει τσίπουρο πιο συχνά απ ότι πίνει νερό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Να σάς καρατομήσω γράψε. Να ευεργετήσεις την ανθρωπότητα
Πρώτα θα τους περιτομήσουμε και μετά θα τους καρατομίσουμε. Να τους στείλουμε στην κρίση σωστά.
Ordem e Progresso.
Μη δίνεις σημασία. Εσύ να μελετάς την Torah και να τρως κασσέρ. Είσαι καλός.lonelyrider έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:37Όχι θα κάτσω να σπαταλήσω φαιά ουσία επειδή ο άλλος πίνει τσίπουρο πιο συχνά απ ότι πίνει νερό.
Ordem e Progresso.
Θα προτιμούσα με την αντίστροφη σειρά.Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:46Πρώτα θα τους περιτομήσουμε και μετά θα τους καρατομίσουμε. Να τους στείλουμε στην κρίση σωστά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ιουδαικη θρησκεια ειναι ο χριστιανισμος 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μας τη μάθανε όμως τη ΠΔ αναλυτικά. Με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 53 Απαντήσεις