Αποκλείεται. Ο Κάτουλλος ήξερε σίγουρα λατινικά...Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:24O Κάτουλλος όταν έβριζε τον Καίσαρα για πισωγλέντη, ταιριάζει και στην περίπτωση σου ευρύπρωκτε.Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:19Ήθελα να ήξερα ποιός έδωσε μεταπτυχιακό στα λατινικά σε σένα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα καταργήσει τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου το ΚΚΕ ;
- Hector Buas
Re: Θα καταργήσει τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου το ΚΚΕ ;
Ναι, αλλά εσύ δεν ξέρεις Ελληνικά .Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:30Αποκλείεται. Ο Κάτουλλος ήξερε σίγουρα λατινικά...Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:24O Κάτουλλος όταν έβριζε τον Καίσαρα για πισωγλέντη, ταιριάζει και στην περίπτωση σου ευρύπρωκτε.Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:19
Ήθελα να ήξερα ποιός έδωσε μεταπτυχιακό στα λατινικά σε σένα...
- Hector Buas
Το έχω σκεφτεί ότι μπορεί πράγματι να συμβαίνει αυτό. Αλλά και πάλι βλέπω τα χάλια που έχουν στο θέμα αυτό κάποιοι εκπαιδευτικοί της μέσης εκπαίδευσης και παρηγοριέμαι...Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:32Ναι, αλλά εσύ δεν ξέρεις Ελληνικά .Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:30Αποκλείεται. Ο Κάτουλλος ήξερε σίγουρα λατινικά...Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:24
O Κάτουλλος όταν έβριζε τον Καίσαρα για πισωγλέντη, ταιριάζει και στην περίπτωση σου ευρύπρωκτε.
Μην τα παρατάς,πάντα υπάρχει ευκαιρία να πάρεις απολυτήριο σχολείου.Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:35Το έχω σκεφτεί ότι μπορεί πράγματι να συμβαίνει αυτό. Αλλά και πάλι βλέπω τα χάλια που έχουν στο θέμα αυτό κάποιοι εκπαιδευτικοί της μέσης εκπαίδευσης και παρηγοριέμαι...
- Hector Buas
Δεν απογοητεύομαι. Εδώ πήρες εσύ μεταπτυχιακό στα λατινικά...Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:37 ...
Μην τα παρατάς,πάντα υπάρχει ευκαιρία να πάρεις απολυτήριο σχολείου.
Και για να μην το "παλεύεις": αν θεωρείς πως θα κοιμηθείς καλύτερα η θα σε βοηθήσει αυτό να εξηγήσεις τον κόσμο σου, το να με κατατάξεις σε αυτούς που εσύ θεωρείς ανόητους, τότε έχεις το ελεύθερο από εμένα να με θεωρείς τον πιο ανόητο από τους ανόητους...
Δεν θα χασω ούτε μια ώρα ύπνο για αυτό...

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Διδακτορικό πήρα ,αλλά δεν πειράζει.Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:42Δεν απογοητεύομαι. Εδώ πήρες εσύ μεταπτυχιακό στα λατινικά...Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:37 ...
Μην τα παρατάς,πάντα υπάρχει ευκαιρία να πάρεις απολυτήριο σχολείου.
Και για να μην το "παλεύεις": αν θεωρείς πως θα κοιμηθείς καλύτερα η θα σε βοηθήσει αυτό να εξηγήσεις τον κόσμο σου, το να με κατατάξεις σε αυτούς που εσύ θεωρείς ανόητους, τότε έχεις το ελεύθερο από εμένα να με θεωρείς τον πιο ανόητο από τους ανόητους...
Δεν θα χασω ούτε μια ώρα ύπνο για αυτό...
Όνειρα γλυκά και σου εύχομαι τα καλύτερα.
Θα τα βάλω σε σπόιλερ για να μην κουράζω
Spoiler
Πτυχίο Κλασικής Φιλολογίας ,μεταπτυχιακό Φιλολογίας, διδακτορικό Λατινικής Φιλολογίας, πτυχίο Θεολογίας , μεταπτυχιακό Θεολογίας, επιμορφωτής ΤΠΕ , 3 χρόνια διευθυντής Γυμνασίου , 1 χρόνο αναπληρωτής Διευθυντής Λυκείου,2 χρόνια βαθμολογητής Πανελληνίων εξετάσεων
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Περιμένεις να κάνουμε συζήτηση με tweets? Όχι, είναι η απάντηση γιατί έχεις ως στόχο μόνο την προπαγάνδα.Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 22:07Δεν ξέρω τι έκανες εσύ σύντροφε. Εκείνο που έχει σημασία είναι οι αριστεροί στην Ελλάδα δεν αγαπάνε την χώρα. Ούτε στο ελάχιστο Θεωρούν πως απλώς έτυχε να γεννηθούν εδώ και τίποτε άλλο. Τα είχε πεί από παλιότερα άλλωστε ο Γιώργος Κυρίτσης...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Μαρ 2022, 20:21Ας πούμε ό,τι είναι αυτή. Τι σε νοιάζει εσένα τι κρεμάει ο καθένας στο μπαλκόνι του? Τους δεξιούς τους ρώτησες αν κρεμάσαν σημαίες στα μπαλκόνια
σήμερα? Εγώ έκανα βόλτα στην Αθήνα σήμερα και είδα λίγες σημαίες στα μπαλκόνια. Ή περπάτησα σε γειτονιές όπου οι αριστεροί είναι μεγάλη πλειοψηφία ή δεν κρεμάνε και όλοι οι δεξιοί σημαίες τελικά στα μπαλκόνια...
Κυρίτσης_Η_Πατρίδα_Μου_η_ΕΣΣΔ.jpg
Μόνο την άθλια ΕΣΣΔ, την πεθαμένη Γιουγκασλαβία και την ακόμη αθλιότερη Κούβα θαύμαζει ο μέγας Κυρίτσης. Τι να λέμε τώρα?
Πως θα κρεμάσει αυτός η κάθε άλλος σαν αυτόν σημαία στο μπαλκόνι του?
Γίνεται? Δεν γίνεται....
Προπαγάνδα για τον ζαβό και σπάσιμο αρχιδιών συγκεκριμένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Hector Buas
Μας "ψάρωσες". Ειδικά εμάς που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε ούτε καν το δημοτικό...Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 00:11 Θα τα βάλω σε σπόιλερ για να μην κουράζω
Spoiler
Πτυχίο Κλασικής Φιλολογίας ,μεταπτυχιακό Φιλολογίας, διδακτορικό Λατινικής Φιλολογίας, πτυχίο Θεολογίας , μεταπτυχιακό Θεολογίας, επιμορφωτής ΤΠΕ , 3 χρόνια διευθυντής Γυμνασίου , 1 χρόνο αναπληρωτής Διευθυντής Λυκείου,2 χρόνια βαθμολογητής Πανελληνίων εξετάσεων
Αλήθεια, έχεις δουλέψει καμιά μέρα σαν καθηγητής?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 26 Μαρ 2022, 10:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Hector Buas
Οι απόψεις του Γ. Κυρίτση για τις "πατρίδες" που αγαπάει, είναι απλά tweets? Δεν νομίζω Τάκη...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Μαρ 2022, 01:33Περιμένεις να κάνουμε συζήτηση με tweets? Όχι, είναι η απάντηση γιατί έχεις ως στόχο μόνο την προπαγάνδα.Hector Buas έγραψε: 25 Μαρ 2022, 22:07Δεν ξέρω τι έκανες εσύ σύντροφε. Εκείνο που έχει σημασία είναι οι αριστεροί στην Ελλάδα δεν αγαπάνε την χώρα. Ούτε στο ελάχιστο Θεωρούν πως απλώς έτυχε να γεννηθούν εδώ και τίποτε άλλο. Τα είχε πεί από παλιότερα άλλωστε ο Γιώργος Κυρίτσης...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 25 Μαρ 2022, 20:21
Ας πούμε ό,τι είναι αυτή. Τι σε νοιάζει εσένα τι κρεμάει ο καθένας στο μπαλκόνι του? Τους δεξιούς τους ρώτησες αν κρεμάσαν σημαίες στα μπαλκόνια
σήμερα? Εγώ έκανα βόλτα στην Αθήνα σήμερα και είδα λίγες σημαίες στα μπαλκόνια. Ή περπάτησα σε γειτονιές όπου οι αριστεροί είναι μεγάλη πλειοψηφία ή δεν κρεμάνε και όλοι οι δεξιοί σημαίες τελικά στα μπαλκόνια...
Κυρίτσης_Η_Πατρίδα_Μου_η_ΕΣΣΔ.jpg
Μόνο την άθλια ΕΣΣΔ, την πεθαμένη Γιουγκασλαβία και την ακόμη αθλιότερη Κούβα θαύμαζει ο μέγας Κυρίτσης. Τι να λέμε τώρα?
Πως θα κρεμάσει αυτός η κάθε άλλος σαν αυτόν σημαία στο μπαλκόνι του?
Γίνεται? Δεν γίνεται....
- Μαδουραίος
3 λέξεις στην σειρά λάθος.Σχολείο τελείωσες;Hector Buas έγραψε: 26 Μαρ 2022, 10:08Μας "ψάρωσες". Ειδικά εμάς που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε ούτε καν το δημοτικό...Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 00:11 Θα τα βάλω σε σπόιλερ για να μην κουράζω
Spoiler
Αλήθεια, έχεις δουλέψει καμμία μάρα σαν καθηγητής?
- Hector Buas
Μονο το δημοτικό. Το έγραψα παραπάνω...Μαδουραίος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 10:113 λέξεις στην σειρά λάθος.Σχολείο τελείωσες;Hector Buas έγραψε: 26 Μαρ 2022, 10:08Μας "ψάρωσες". Ειδικά εμάς που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε ούτε καν το δημοτικό...Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 00:11 Θα τα βάλω σε σπόιλερ για να μην κουράζω
Spoiler
Αλήθεια, έχεις δουλέψει καμμία μάρα σαν καθηγητής?
Και δεν έχω τελειώσει και τον καφέ ακόμη...
Πάλι έφυγαν για τριήμερο και σε "χώσανε" υπηρεσία ρε;Hector Buas έγραψε: 26 Μαρ 2022, 10:08Μας "ψάρωσες". Ειδικά εμάς που δεν καταφέραμε να τελειώσουμε ούτε καν το δημοτικό...Στύγιος έγραψε: 26 Μαρ 2022, 00:11 Θα τα βάλω σε σπόιλερ για να μην κουράζω
Spoiler
Αλήθεια, έχεις δουλέψει καμιά μέρα σαν καθηγητής?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση