!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Τι φάση, κυρίες μου και κύριοι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

:smt005:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ρε παπάρα Γιαννόπουλε μπαίνεις στο Tinder με γυναικεία προφίλ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΑΘΛΙΑ ΑΘΛΑ ΘΕΜΕΘΛΑ που έγραφε κι ο Ζουράρις :lol:
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:28
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Μαρ 2022, 07:48 Ένας οικογενειακός φίλος χώρισε στα 60 του κι έφκιασε τίντερ, σε 1 χρόνο είχε σουβλίσει τις μισές μανούλες της γειτονιάς LOL
Πήγαμε για καφέ και όλο σήκωνε το χέρι και χαιρετούσε κάποια μανούλα που πέρναγε. Λυσσάρες.
Βέβαια εδώ είναι και άλλα κουμάντα, κυριολεκτικά ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να ζευγαρώσεις εκτός από ονλάϊν, βγαίνεις για ποτό και δεν πλησιάζεται ο κόσμος. Θεωρείται πλέον τελείως κουφή κίνηση να πας να μιλήσεις σε ξένη γκόμενα, αγριεύονται. Αλλά αν τους στείλεις στο κινητό το πουλί σου ανφάς είναι εντάξει δεν αγριεύονται :102:
Ακριβώς αυτό! Τα είπες όλα! Ακόμα και στις πολύ μικρότερες ηλικίες απ'αυτή του φίλου σου, αυτά πολύ σπάνια συμβαίνουν. Θα πρέπει να είναι τελειωμένη φάση τύπου καλοκαίρι σε νησί και τέρμα σουρωμένοι όλοι, για να πηδήξεις από τραντίσιοναλ-ολντ σκουλ καμάκι.
Σε οποιαδήποτε νορμάλ κατάσταση, αν πας έτσι στο ακυρο και της την πέσεις της άλλης κριντζάρει. Καθόλου απίθανο όπως πάει η φάση τη σημερον ημέρα, να το θεωρήσει και παρενόχληση και να λήξει εντελώς άδοξα η φάση για σένα.

Τί να κάνουμε, σόσιαλ μήντια ιζ δε νου σέξυ. Οι εποχές Γαρδέλη, Ψάλτη και Μιχαλόπουλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

εντιτ: εν τω μεταξύ γράφω "κριντζάρει" σε νήμα του Μπερια. Αν δεν πάω από το ρωσάκι ή από τη δικιά μου, θα πάω σίγουρα απ'αυτόν.

Λέτε χαζομάρες.
Στοιχηματίζω ότι δεν το έχετε προσπαθήσει επαρκώς ώστε να βγάλετε ασφαλή στατιστικά συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
ψωνάρα τιντερού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ψωνάρα τιντερού »

Beria έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:08 Ρε παπάρα Γιαννόπουλε μπαίνεις στο Tinder με γυναικεία προφίλ;
εδώ μπαίνεις εσύ, που είσαι με το ένα πόδι στο...Άγιο Όρος
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Βλήμα έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:28
vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 09:28
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Μαρ 2022, 07:48 Ένας οικογενειακός φίλος χώρισε στα 60 του κι έφκιασε τίντερ, σε 1 χρόνο είχε σουβλίσει τις μισές μανούλες της γειτονιάς LOL
Πήγαμε για καφέ και όλο σήκωνε το χέρι και χαιρετούσε κάποια μανούλα που πέρναγε. Λυσσάρες.
Βέβαια εδώ είναι και άλλα κουμάντα, κυριολεκτικά ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να ζευγαρώσεις εκτός από ονλάϊν, βγαίνεις για ποτό και δεν πλησιάζεται ο κόσμος. Θεωρείται πλέον τελείως κουφή κίνηση να πας να μιλήσεις σε ξένη γκόμενα, αγριεύονται. Αλλά αν τους στείλεις στο κινητό το πουλί σου ανφάς είναι εντάξει δεν αγριεύονται :102:
Ακριβώς αυτό! Τα είπες όλα! Ακόμα και στις πολύ μικρότερες ηλικίες απ'αυτή του φίλου σου, αυτά πολύ σπάνια συμβαίνουν. Θα πρέπει να είναι τελειωμένη φάση τύπου καλοκαίρι σε νησί και τέρμα σουρωμένοι όλοι, για να πηδήξεις από τραντίσιοναλ-ολντ σκουλ καμάκι.
Σε οποιαδήποτε νορμάλ κατάσταση, αν πας έτσι στο ακυρο και της την πέσεις της άλλης κριντζάρει. Καθόλου απίθανο όπως πάει η φάση τη σημερον ημέρα, να το θεωρήσει και παρενόχληση και να λήξει εντελώς άδοξα η φάση για σένα.

Τί να κάνουμε, σόσιαλ μήντια ιζ δε νου σέξυ. Οι εποχές Γαρδέλη, Ψάλτη και Μιχαλόπουλου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

εντιτ: εν τω μεταξύ γράφω "κριντζάρει" σε νήμα του Μπερια. Αν δεν πάω από το ρωσάκι ή από τη δικιά μου, θα πάω σίγουρα απ'αυτόν.

Λέτε χαζομάρες.
Στοιχηματίζω ότι δεν το έχετε προσπαθήσει επαρκώς ώστε να βγάλετε ασφαλή στατιστικά συμπεράσματα.
Το 'χουμε προσπαθήσει αρκετές φορες ωστε να μπορουμε να βγάλουμε επαρκή συμπεράσματα. Υπήρξαν και επιτυχίες φυσικα (και αρκετές), αλλά τις περισσότερες φορες η αλλη ειναι στην καλύτερη, πολυ επιφυλακτική μαζί σου, σε σημείο να απαιτείται αρκετά πολυς χρονος για να την κανεις να λυθεί, πράγμα που ανέκαθεν το βαριόμουν. Αναφέρομαι σε νηφάλια ή σχεδόν νηφάλια γκόμενα, βέβαια. Αν η άλλη ηταν στουπί ή έδειχνε εστω και λιγο μεθυσμένη δεν καθομουν να ασχοληθώ καν, ξενερώνω.

Και μιλάω για τον εαυτό μου που δεν ειμαι και κανενας ασχημομούρης. Φαντάζομαι να είσαι και κανένας με πιο μέτρια/κατω του μετριου εξωτερική εμφάνιση, πόσο χυλοπιταριό θα μαζεύεις από κάτι τέτοια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΣ!!!!

Ένας έμπειρος περί το Tinder να μου αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνει όταν βάζουν στο προφίλ τους πνευματικότητα

Είναι συνθηματικό; Θα πονέσω;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Beria έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:53 ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΟΣ!!!!

Ένας έμπειρος περί το Tinder να μου αποκρυπτογραφήσει τι σημαίνει όταν βάζουν στο προφίλ τους πνευματικότητα

Μαθε το συγγραφικο εργο και πετα δυο τρεις ατακες απο Κρισναμουρτι και εισαι κομπλε. Αναφερω τον συγκεκριμενο επειδη τον εχω δει να αναφερεται καθε μα καθε φορα που μου λενε για πνευματικες ανησυχιες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

John Brown Gun Club έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:59

Μαθε το συγγραφικο εργο και πετα δυο τρεις ατακες απο Κρισναμουρτι και εισαι κομπλε. Αναφερω τον συγκεκριμενο επειδη τον εχω δει να αναφερεται καθε μα καθε φορα που μου λενε για πνευματικες ανησυχιες.
Ο Κρισγιαουρτι και η θεοσοφία ήταν το μεταφυσικό υπόβαθρο των ναζί

Δεν κάνω ιδεολογικές εκπτώσεις για έναν πηδο

Τέλος
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

και κατι αλλο: σημαινει πως δεν θα κανεις καθολου πολιτικες συζητησεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Beria έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:01

Τέλος
Αλλοι αντρες, πολυ πιο ριζοσπαστες και ακτιβιστες απο μενα και σενα, εχουν κατσει κι εχουν σχολιασει το εργο του κι εχουν πει κι ενα τραγουδι. :g030:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πες ότι κάνεις γιόγκα, διαλογισμό, μαγειρεύεις με περίεργα μπαχαρικά, έχεις μεγάλη βιβλιοθήκη, ακούς ψαγμένη μουσική, συχνάζεις σε μικρά στέκια που τα ξέρουν λίγοι, έχεις σκύλο και συντονίζεις στο φόρουμ. Καλά το τελευταίο άστο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Τέλος
O Κρισναμουρτι αποκυρηξε την θεοσοφια το 1929, καμμια σχεση με ναζι

Εχω διαβασει καποιες απ τις ομιλιες του, ηταν καλος τυπακος :102:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Beria έγραψε: 25 Μαρ 2022, 23:08 Ρε παπάρα Γιαννόπουλε μπαίνεις στο Tinder με γυναικεία προφίλ;
Και φαντάσου τώρα να έχεις πάει από το σπίτι της και να σου ανοίξει ο JJ με το cockcage του και το buttplug ουρά πίκατσου και να σε αρχίσει στα ΞΕΜΠΑΝΑΡΑΜΕ ΡΕ ΨΩΛΑΡΑ ΜΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΕΓΩ.

sys3x εσύ μπορείς να φανταστείς και εναλλακτικά αυτό το σενάριο με τους αγαπημένους χαρακτήρες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Blackdog έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:23

Τέλος
O Κρισναμουρτι αποκυρηξε την θεοσοφια το 1929, καμμια σχεση με ναζι

Εχω διαβασει καποιες απ τις ομιλιες του, ηταν καλος τυπακος :102:
αφορμες ψαχνει ο μπεριας να ριξει ακυρο νομιζω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”