Naida έγραψε: 25 Μαρ 2022, 21:18Spoiler
Ok ok. Όταν λες συνοδεύεται μάλλον εννοείς από τηγανητές πατάτες και όχι από σύντροφο. Κλείνει εδώ το θέμα. Πες τα δικά σου. Αλλά να ξέρεις πως δεν ισχύει όλο αυτό που έχεις στο μυαλό σου περι διεκδίκησης. Προφανώς το έχετε βάλει έτσι στο μυαλό σας για να αισθάνεστε πιο ποθητοί. Συνήθως όταν βλέπουμε άντρα να συνοδεύεται είναι no no.TOR έγραψε: 25 Μαρ 2022, 21:01Naida έγραψε: 25 Μαρ 2022, 20:48 Αν απλά ήθελες να πεις τα δικά σου ότι οι γυναίκες ιντριγκαρονται όταν ο άλλος ειναι δεσμευμένος θα σου πω πάλι ότι λες μαλακίες. So simple.
Δεν έγραψα καν αυτό, αλλά έχεις κολλήσει σε ένα μοτίβο σκέψης και αυτό σε κάνει να βλέπεις παντού εχθρούς.
Ποια λεξούλα σε σόκαρε να το κάνω μακια να περάσει;TOR έγραψε: 25 Μαρ 2022, 21:16Naida έγραψε: 25 Μαρ 2022, 20:48
Αγόρι μου γράφεις πολλά. Διάβασες σε τι νήμα γράφεις και περί τίνος πρόκειται; αν ναι, δεν το κατάλαβες παενε ξαναδιαβασε το. Αν όχι πιάσε από την αρχή και διάβασε το. Μπας και καταλάβεις γιατί αναφέρομαι σε μακροχρόνιες σχέσεις και κερατα.
Αν απλά ήθελες να πεις τα δικά σου ότι οι γυναίκες ιντριγκαρονται όταν ο άλλος ειναι δεσμευμένος θα σου πω πάλι ότι λες μαλακίες. So simple.
Δεν τολμάς να παραδεχτείς την πραγματικότητα και το γυρνάς στις βρισιές. So simple.
Δε σου χρωστάω εξηγήσεις, ενημερωτικά μόνο λέω πως μάλλον εσύ δεν έχεις αντιληφθεί τι έχω γράψει νωρίτερα και με ποιου το μέρος είμαι στο συγκεκριμένο θέμα της κουβέντας.
Στην ηλικία σου θα έπρεπε να μπορείς να απαντάς κόσμια και χωρίς να εξάπτεσαι. Αλλά κάτι είπα τώρα...![]()
Πράγματι εδώ τελειώνει η κουβέντα με κάποια που βάζει από τη μία τις... ταυτόσημες
Σχετικά με το ύφος σου μην ανησυχείς, τίποτα δε με σοκάρει. Εξάλλου ούτε κι εγώ είμαι παιδάκι. Ελεύθερη είσαι να συνεχίσεις να γελοιοποιείσαι.