Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Μαρ 2022, 13:15 Ιδιωτική πρωτοβουλία. Θέλετε ή δε θέλετε κερδοφόρες επιχειρήσεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί με χρεώνει το τηλέφωνο για βλάβες στο δίκτυο νερού;
Re: Γιατί με χρεώνει το τηλέφωνο για βλάβες στο δίκτυο νερού;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα διαφωνήσω. Εκτός αν έβαλε τον εαυτό του στην κατηγορία 'ιδεολόγος'.
Εγώ έχω τεράστιο θέμα με αυτούς που διαλέγουν μια θεωρία και μετά υιοθετούν όλα όσα αυτή πρεσβεύει, την υπηρετούν δηλαδή, δεν υπάρχει πιο προβατίσια αντίληψη. Άλλο αυτό και άλλο το ότι οι επιμέρους αποψεις που έχει κάποιος μπορεί να προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο στίγμα, αυτό δεν είναι κακό. Το πρώτο είναι αντίστροφη λογική, δηλαδή παραλογισμός, το δεύτερο είναι το κανονικό.
Έχει αυτογνωσία λέμεεεε.Green Dragon έγραψε: 25 Μαρ 2022, 19:03Θα διαφωνήσω. Εκτός αν έβαλε τον εαυτό του στην κατηγορία 'ιδεολόγος'.
Εγώ έχω τεράστιο θέμα με αυτούς που διαλέγουν μια θεωρία και μετά υιοθετούν όλα όσα αυτή πρεσβεύει, την υπηρετούν δηλαδή, δεν υπάρχει πιο προβατίσια αντίληψη. Άλλο αυτό και άλλο το ότι οι επιμέρους αποψεις που έχει κάποιος μπορεί να προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο στίγμα, αυτό δεν είναι κακό. Το πρώτο είναι αντίστροφη λογική, δηλαδή παραλογισμός, το δεύτερο είναι το κανονικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τον έφαγες τον άνθρωπο
Ας μας ξεκαθαρίσει ο ίδιος πως το πήρε.
Ας μας ξεκαθαρίσει ο ίδιος πως το πήρε.
- Otto Weininger
Πλάκα ρε κάνω, είπες κομματόσκυλα και αναγνώρισα το εαυτό μουGreen Dragon έγραψε: 25 Μαρ 2022, 18:47Γιατί να απέχεις; Ποτέ δεν σε χαρακτήρισα κομματόσκυλο ούτε πιστεύω ότι είσαι κάτι τέτοιο. Άλλοι το έλεγαν αλλά αυτό αφορά εκείνους, εγώ δεν συμφωνώ.Otto Weininger έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:56 Θα απαντούσα στο φίλο Green Dragon, αλλά μου ζήτησε να απέχω.
Edit: είδα ότι του έδωσαν το δωρεάν νούμερο
Πάντως το θέμα είναι λήξαν, υπάρχει δωρεάν αριθμός οπότε κακώς γκρίνιαξα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ψωνάρα τιντερού
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση