!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Α.Ρ.Η.Σ. Πρωταθλητης Superleague 2018-2019

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Α.Ρ.Η.Σ. Πρωταθλητης Superleague 2018-2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ο μινος λιγοτερες φορες θα εγραφε το ΠΑΟΚ σε μηνυμα για τον ...ακομπλεξαριστο :lol: Αρη,συγγνωμη ΑΡΗ
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Εγώ πάντως επιμένω Γιαννόπουλε, αν πραγματικά σου δίνουν τώρα 470 με 100 ποντάρισμα, κυριολεκτικά χαρίζουν λεφτά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ο γιαννοπουλας νομιζει οτι οσο νικαει αυτοι θα του ανεβαζουν το κασαουτ.Δεν ξερει οτι καποια στιγμη μπορει να τους τη δωσει και να το βγαλουν τελειως.Βγαλε τα 470 και παιξτα στο διπλο της ΑΕΚ μεθαυριο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Ο στοιχηματισμος αυτος ειναι καθαρα συναισθηματικος καθως εγω δεν παιζω στοιχημα γενικως
Εγινε με το σκεπτικο οτι θα χασω τα χρηματα
Αν το cashout παει στα 20 χιλιαρικα θα το σκεφτω ομως
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
GoBack

Με αυτο το σκεπτικο δεν θα γινεις ποτε μικρομεσαιος εφοπλιστης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 21:49 ΑΡΗ μου σε επαιξα με αποδοση 500 και μολις επεσες στο 60
Στα 470€ πλεον το cash out με αρχικο πονταρισμα 100€
Screenshot_6.jpg
Στείλε screenshot ότι σου δίνουν 470 ευρώ γιατί νομίζω μας δουλεύεις, σιγά μην είναι τοσο μλκες οι στοιχηματικες να πενταπλασιαζουν πονταρισμα για πρωτάθλημα νεοφώτιστου 3η αγωνιστική με 3 νίκες της πλάκας
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Ευκαιρίας δοθείσης να υπενθυμίσω πως παρά το γεγονός πως η ομάδα του Άρεως (που λέει και ο Ραπτόπουλος) έχει να πάρει κούπα σχεδόν από την εποχή που ζούσε και ο συνονόματος του, Βελουχιώτης, εντούτοις έχει ακόμη ένα πρωτάθλημα περισσότερο από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ. :003:
Άβαταρ μέλους
jason

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 18 Σεπ 2018, 00:00 Ευκαιρίας δοθείσης να υπενθυμίσω πως παρά το γεγονός πως η ομάδα του Άρεως (που λέει και ο Ραπτόπουλος) έχει να πάρει κούπα σχεδόν από την εποχή που ζούσε και ο συνονόματος του, Βελουχιώτης, εντούτοις έχει ακόμη ένα πρωτάθλημα περισσότερο από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ. :003:
να δούμε βίντεο απ το πρωταθλημα τους να το πιστέψουμε
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

jason έγραψε: 17 Σεπ 2018, 23:55

Στείλε screenshot ότι σου δίνουν 470 ευρώ γιατί νομίζω μας δουλεύεις, σιγά μην είναι τοσο μλκες οι στοιχηματικες να πενταπλασιαζουν πονταρισμα για πρωτάθλημα νεοφώτιστου 3η αγωνιστική με 3 νίκες της πλάκας
Καταρχας εχει ηδη μπει screenshot για υπερτριπλασιασμο
viewtopic.php?f=37&t=2472&start=45

Η αποδοση ηταν 500 και εχει παει στο 60
Εγω τη επιασα στο 500
Επεσε 8 φορες κατω
Οι στοιχηματικες δεν ειναι αντιΑΡΕΙΑΝΟΙ που βγαζουν σπυρια με τις νικες του ΑΡΗ και προσπαθουν να τις μειωσουν
Κανουν ψυχρους υπολογισμους
Αν και μονο η πτωση απο την αρχικη αποδοση και το screenshot του υπερτριπλασιασμου θα επρεπε να σου αρκουν αυριο θα λαβεις και νεο
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
jason

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 00:17
jason έγραψε: 17 Σεπ 2018, 23:55

Καταρχας εχει ηδη μπει screenshot για υπερτριπλασιασμο
viewtopic.php?f=37&t=2472&start=45

Η αποδοση ηταν 500 και εχει παει στο 60
Εγω τη επιασα στο 500
Επεσε 8 φορες κατω
Οι στοιχηματικες δεν ειναι αντιΑΡΕΙΑΝΟΙ που βγαζουν σπυρια με τις νικες του ΑΡΗ και προσπαθουν να τις μειωσουν
Κανουν ψυχρους υπολογισμους
Αν και μονο η πτωση απο την αρχικη αποδοση και το screenshot του υπερτριπλασιασμου θα επρεπε να σου αρκουν αυριο θα λαβεις και νεο
μπλα μπλα μπλα, ακόμα να δω ότι σου δίνουν 470
Ζήτα να σου κάνουν καλή φωτοσοπια αύριο που θα σαι έτοιμος
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ζητας screenshot το οποιο και να βαλω το εχεις χαρακτηρισει φωτοσοπια
Μιλαμε για τρελο πηξιμο
Και φυσικα δεν ισχυει πλεον οτι θα ανεβασω νεο screenshot επειδη το ζητησες
Αφου το σεναριο το εχεις βγαλει ηδη
Τζαμπα φθορα δακτυλων και πληκτρολογιου
Αρίστος for Tsirpas
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Albrecht έγραψε: 17 Σεπ 2018, 22:56
the_black_planet έγραψε: 17 Σεπ 2018, 22:40
Albrecht έγραψε: 17 Σεπ 2018, 22:30 Περα απ το παιχνιδι με τη Λαμια δεν παιξατε καμια μπαλαρα. Ο Λεβαδειακος σημερα ειχε περισσοτερες τελικες και αξιζε τουλαχιστον την ισοπαλια. Και ο Αστερας δεν ειναι Λεβαδειακος. Εγω θα τα τραβαγα.
Καλά καλά. Αδερφέ η ομάδα έχει τρελή ποιότητα. Και σήμερα μπορεί να είχε πολλές τελικές η Λειβαδιά αλλά εγώ δεν ένοιωσα σε κανένα σημείο να κινδυνεύουμε κι όλας, απλά τσαντιζόμουνα με εμάς που τα ξύναμε, όπως και με τη Λάρισα. Άσε που το πέναλντι ήταν μουσαντένιο άρα από πού και ως πού δικαιούταν ισοπαλία η Λειβαδιά;; Κοίτα τα δικά σας χάλια :P -για την ώρα, για μένα το φαβορί είσαστε εσείς φέτος αλλά εκτός από εσάς πιστεύω δεν υστερούμε σε ποιότητα από κανέναν άλλο. Εγώ στη θέση του Γιαννό πάντως για σιγουριά θα έκανα κας άουτ μετά τα Γιάννινα, εκεί το έχουμε στάνταρ το λέω από τώρα αλλά με Τρίπολη είναι λίγο πονηρό το ματς...
Το ειδα το ματς, δε με ξεγελας. Τι εννοεις δεν κινδυνεψατε; Πεναλτι εχασαν οι αλλοι, δοκαρι ειχαν, ευκαιριες εκαναν.
Δεν εχω κανενα κομπλεξ με τον ΑΡΗ, ισα ισα τον υποστηριζω γιατι εχω πολλους φιλους αρειανους απο β Ελλαδα (και περναγαμε ωραια με το γελιο που ριχναμε με τα μπαοκια). Ειστε πολυ πιο ακομπλεξαριστος λαος απ τα ορκ και μπραβο σας.

Οσο για την ποιοτητα, ναι εχετε καποια καλα παικτακια αλλα και καποια ταγαρια. Με τον Λεβαδειακο και μαλιστα στο πρωτο ματς στο Βικελιδης θα επρεπε να παιξετε ποδοσφαιρο κυριαρχιας. Ομως η κατοχη πρεπει να ηταν κοντα στο 50-50, και ξαναλεω ο Λεβαδειακος ηταν συνολικα πιο απειλητικος.

Μακαρι να διαψευστω και να συνεχισετε το σερι. Εγω σας βλεπω χαλαρα 5αδα, θα ελεγα και υψηλοτερα αλλα θα γινουν σφαγες υπερ μπαοκ και αεκ και παρολο που ειστε ποιοτικοτεροι απ αυτους (απ το αεκακι σιγουρα) δε θα αντεξετε μεχρι τελους. Μην περιμενετε να παρετε αντιστοιχα πεναλτι - νικες σαν αυτες του μπαοκ με την Τριπολη.
Σου λέω πώς το είδα εγώ το ματς. Μέχρι τη στιγμή που έγινε το πέναλντι δεν είχα νοιώσει να απειλούμαστε, ένα δοκάρι είχαν αυτοί ένα εμείς αλλά παρά τις κοιλιές που είχαμε κάνει είχαμε δείξει μεγάλη διαφορά ποιότητας κατά διαστήματα και όποτε θέλαμε μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο ένα και να καθαρίσει το ματς, όπως έγινε στην αμέσως προηγούμενη φάση με το δοκάρι του Γιουνιές. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Γκαρσία έκανε ό,τι ήθελε, στο β' τον άλλαξε μεριά και έπεσε. Ταγάρια ποιοί παίχτες είναι; Από την 11άδα να μου πεις. Η κατοχή ήταν 57-43 νομίζω αλλά είχε περισσότερες τελικές η Λειβαδιά, γενικά όμως σε κλασσικές φάσεις είμασταν στα ίδια, και οι 2 τερματοφύλακες σήμερα κάνανε μεγάλα ματς.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
GoBack

Στα λεγα κανε κασαουτ.Ουτε 10 ευρω τωρα
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μην βιαζεσαι
Το στοιχημα θελει balls of steel
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αρη για σένα η β εθνική... :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”