Αρίστος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 21:21 Εγω μπορει μια φορα το χρονο να ρισκαρω να χαιδεψω γατα αλλα μετα πρεπει αμεσως να πλυθω και να απομακρυνθω.
Ψυχοσωματικά είναι αυτά συνήθως.
Αρίστος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 21:21 Εγω μπορει μια φορα το χρονο να ρισκαρω να χαιδεψω γατα αλλα μετα πρεπει αμεσως να πλυθω και να απομακρυνθω.
μπαα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Μην το βλέπεις έτσι. Φαντάσου πως το λάδι που μαγειρεύεις εσύ έχει 1% οξύτητα καλύτερη από αυτό που ο άλλος μπορεί να πληρώσει.Αγις έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:43 στην εποχη της πληροφορησης ειμαστε ------ κ πολλοι ειναι τοσο μαλακες που σαν ζωα χρησιμοποιουν σπορελαια κ μαλακελαια κ το χειροτερο τους εχουν πεισει πως ειναι τα καλυτερα κ τα πιο υγιεινα
Περί όνου σκιάς η διαφωνία, αλλά να:Σπύρος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 21:35Δηλαδή το κραμβέλαιο λέγεται κραμβέλαιο όχι φυτικέλαιο. Το καλαμποκέλαιο λέγεται καλαμποκέλαιο όχι φυτικέλαιο. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο όμως το σογιέλαιο λέγεται φυτικέλαιο όχι σογιέλαιο. Η μητέρα συνήθως λέει στο παιδί, φάε τα λαχανικά σου, δεν λέει φάε τα φυτά σου.
Ο λόγος που λέγεται λαχανικέλαιο είναι ότι υπάρχουν τροφές που ενώ είναι όσπρια, όταν είναι χλωρά λέγονται και λαχανικά και καταναλώνονται ως λαχανικά. Ένα παράδειγμα είναι το μπιζέλι που είναι όσπριο όταν είναι ξερό. Όταν όμως είναι χλωρό λέγεται αρακάς και καταναλώνεται ως λαχανικό. Το ίδιο γίνεται και με την σόγια(Edamame). Το ελαιόλαδο στην ουσία είναι στην ίδια κατηγορία καθώς η ελιά είναι λαχανικό. Το λαχανικέλαιο συνεπώς αντιδιαστέλλεται με τα λάδια από σπόρους(ηλιέλαιο) αλλά και από δημητριακά(σιτέλαιο). Αυτά δεν τρώγονται ως λαχανικά. Το ερώτημα όμως είναι ποιο είναι το κίνητρο, διότι δεν μπορεί να θεωρηθεί κίνητρο να τα ξεχωρίσουμε από τα μη-φυτικά λάδια δηλαδή το λαρδί και το βούτυρο. Ο λόγος είναι για να καταναλωθούν εύκολα χωρίς να δημιουργηθούν συνειρμοί για μεταλλαγμένα φυτά(σόγια).

2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τα χοιρινά αμελέτητα είναι όλα τα λεφτά.Cavaliere έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:33 Θα αλλάξουμε συνήθεια. Θα τρώμε βραστές ψωλές γαϊδάρου με μέλι, και αρχίδια κριού στα κάρβουνα.
Στο τέλος θα ψήσουμε τις πούτσες μας να φάμε.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:36Τα χοιρινά αμελέτητα είναι όλα τα λεφτά.Cavaliere έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:33 Θα αλλάξουμε συνήθεια. Θα τρώμε βραστές ψωλές γαϊδάρου με μέλι, και αρχίδια κριού στα κάρβουνα.
Το ελαιόλαδο απορροφάται περισσότερο σε οποιοδήποτε τηγανητό και δεν ενδείκνυται για πολλά τηγανίσματα. Βαριά υφή, γεύση και μυρωδιά.
Αλ σικεμε βουρ ντουβαρά, καρντάση.Cavaliere έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:37Στο τέλος θα ψήσουμε τις πούτσες μας να φάμε.Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:36Τα χοιρινά αμελέτητα είναι όλα τα λεφτά.Cavaliere έγραψε: 25 Μαρ 2022, 15:33 Θα αλλάξουμε συνήθεια. Θα τρώμε βραστές ψωλές γαϊδάρου με μέλι, και αρχίδια κριού στα κάρβουνα.
Γω στο τηγάνισμα χρησιμοποιώ κυρίως καλαμποκέλαιο, το ηλιέλαιο είναι για τον πούτσο μετά τις 2 φορές. Στα φαστφούντ βέβαια δεν έχουν πρόβλημα να μην καθαρίζουν ποτέ φριτέζες ,αλλά να συμπληρώνουν ηλιέλαιο μέχρι 10 τηγανίσματα! Η χαρά του καρκίνου.Αγις έγραψε: 24 Μαρ 2022, 23:43 στην εποχη της πληροφορησης ειμαστε ------ κ πολλοι ειναι τοσο μαλακες που σαν ζωα χρησιμοποιουν σπορελαια κ μαλακελαια κ το χειροτερο τους εχουν πεισει πως ειναι τα καλυτερα κ τα πιο υγιεινα