Είναι και ένα άλλο με τον Τοτό που είναι ωραίο.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:42Δεν ξέρω για λάθος, πόλεμο πάντως δεν κάνουν. Ο Πούτιν έχει εισβάλει με τον στρατό του σε ξένο κράτος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:36Εννοείται η Δύση και το εγχώριο μέτωπο της κοινής λογικής δεν κάνουν ποτέ λάθος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κερδάμε-νικάμε: Πλαφόν στα σούπερ μάρκετ
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Κερδάμε-νικάμε: Πλαφόν στα σούπερ μάρκετ
Το ξέρω, αυτό που λέει ότι η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:44Είναι και ένα άλλο με τον Τοτό που είναι ωραίο.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:42Δεν ξέρω για λάθος, πόλεμο πάντως δεν κάνουν. Ο Πούτιν έχει εισβάλει με τον στρατό του σε ξένο κράτος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:36
Εννοείται η Δύση και το εγχώριο μέτωπο της κοινής λογικής δεν κάνουν ποτέ λάθος.
Δεν τον ξεκίνησε τον επεδίωξε όμως.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:45Το ξέρω, αυτό που λέει ότι η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:44Είναι και ένα άλλο με τον Τοτό που είναι ωραίο.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:42
Δεν ξέρω για λάθος, πόλεμο πάντως δεν κάνουν. Ο Πούτιν έχει εισβάλει με τον στρατό του σε ξένο κράτος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:45Το ξέρω, αυτό που λέει ότι η Δύση ξεκίνησε τον πόλεμο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:44Είναι και ένα άλλο με τον Τοτό που είναι ωραίο.sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:42
Δεν ξέρω για λάθος, πόλεμο πάντως δεν κάνουν. Ο Πούτιν έχει εισβάλει με τον στρατό του σε ξένο κράτος.
Όχι αυτό που λέει πως η Δύση ανακατεύεται στα ουκρανικά εδώ και χρόνια γιατί νοιάζεται για τη δημοκρατία.
Που να δεις το άλλο ανέκδοτο, του κλεισίματος των λιγνιτικων, που θα γελάμε σε έξι μήνες, αν διατηρηθεί η κατάσταση.
Στο μεταξύ, Στυγιε είσαι ο δεύτερος σήμερα που λέει για προμήθειες δύο μηνών: ο πρώτος ήταν φίλος του πατέρα μου, φόλα δεξιός, που μου είπε ότι είμαστε στο δρόμο για θερμό επεισόδιο (μεγέθους Ιμίων) με τους Τούρκους.
Στο μεταξύ, Στυγιε είσαι ο δεύτερος σήμερα που λέει για προμήθειες δύο μηνών: ο πρώτος ήταν φίλος του πατέρα μου, φόλα δεξιός, που μου είπε ότι είμαστε στο δρόμο για θερμό επεισόδιο (μεγέθους Ιμίων) με τους Τούρκους.
My Life had stood, a Loaded Gun
Ένα διάστημα στην 110 πριν πολλά χρόνια (1995) ήμουν ως δόκιμος ένας εκ των διαχειριστών πολεμικών αποθεμάτων τροφοδοσίας.2 μήνες είναι αστείος χρόνος για τον στρατό να φανταστείτε..aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:53 Που να δεις το άλλο ανέκδοτο, του κλεισίματος των λιγνιτικων, που θα γελάμε σε έξι μήνες, αν διατηρηθεί η κατάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Αρίστος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:30 Οι ανατιμησεις υπηρξαν πολυ πριν τον πολεμο και οφειλοντουσαν οτι εξαιτιας του κλεισιματος του λιγνιτη και της κλεψιας στο φορο καυσιμων οποιαδηποτε παραγωγη αγαθων στην Ελλαδα τρωει καπελο.
.
ακριβώς
απλά τους έκατσε μια χαρά ο πόλεμος και τον χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για τις δικές τους μαλακίες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ας μπαναρει καποιος συντονιστης τον Ερμη - ερχεται ο ασχετος να μας κανει μαθηματα για λαχανικα σε μας τους μπανεμπιστημονες πχορουμιτες που ειμεθα μεσα σε ολαΕρμής έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:28Επειδη δε ξέρεις τη διαδικασία, σου ξαναλέω, πιο πολλές πιθανοτητες έχεις να βρεις διάφορα(μετά το πλύσιμο) όταν παίρνεις ενα μαρούλι και το πλένεις εσύ, παρά στην έτοιμη συσκευασμένη της συγκεκριμένης εταιρείας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εμπεδοκλής
Είναι γνωστές οι φυτείες καφέ και κακάο (+75%) σε Ρωσία και Ουκρανία...sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:31Όχι βέβαια, ο Πούτιν φταίει.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:28Και τι είναι ο πόλεμος?Φυσικό φαινόμενο για το οποίο δεν έχει ευθύνη κάποια κυβέρνηση? Ή μήπως οι ανατιμήσειςΠασιφάη έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:05 Ενώ ας πούμε οποιαδήποτε άλλη κυβερνησάρα, θα είχε λύσει το θεματάκι τάχιστα. Ουπς! Ξεχάστηκα..
Το γεγονός πως βιώνουμε έμμεσα σε επιπτώσεις ένα πόλεμο εν εξελίξει και η εφοδιαστική αλυσίδα εν μέσω κρίσης δύσκολα τροφοδοτείται, το προσπερνάμε. Αρκεί οι μεν να κατηγορήσουν τους δε και να συνεχιστεί το καραγκιόζ- μπερντέ εδώ μέσα.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε γενικότερα. Απ'το να αντιμετωπίζετε τη συνθήκη με ωριμότητα, προτιμάτε την παιδική χαρά για την γαμημένη τσουλήθρα.
Συγχαρητήρια για τα ξεφτιλίκια τέτοιου είδους νηματοθετών, ένθεν κακείθεν. Λες και θα αυξήσετε τρόπον τινά, τις δημοσκοπήσεις της αρεσκείας σας.
Ένας υποτυπώδης φραγμός στη μαλακία εδώ μέσα, ειλικρινά δεν θα βλάψει την κυκλοφορία στους ''υπονόμους'' της εκάστοτε κομματικής προπαγάνδας. Το λέω και ας πέσει κάτω. Εκτός κι αν επιθυμείτε να ποστάρουν 10 συγκεκριμένοι και όλοι οι υπόλοιποι να κοιτάμε την πχωρουμάρα σαν επισκέπτες, δίχως να σχολιάζουμε. Ευχαριστώ.
ευθύνονται αποκλειστικά στον πόλεμο?
Δεν έχετε καταλάβει τίποτε...
Οι επιπτώσεις ενός πολέμου σαφως και ευθύνονται. Στον υπέρτατο βαθμό. Πολλώ δε μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση που θα παίρνουμε σε λίγο πσωμάκι με το δελτίο. Εκτος κι αν νομίζεις πως οι Τσιπροπαρκαδόροι ή οι Κουτσουμπαίοι εκ Περισσού θα είχαν να προτείνουν ή να επιδείξουν κάτι καλλίτερο. Οπότε παραμένουμε στο ίδιο μοτίβο αντιμετώπισης εντός των τοιχών φίλτατε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:28Και τι είναι ο πόλεμος?Φυσικό φαινόμενο για το οποίο δεν έχει ευθύνη κάποια κυβέρνηση? Ή μήπως οι ανατιμήσειςΠασιφάη έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:05 Ενώ ας πούμε οποιαδήποτε άλλη κυβερνησάρα, θα είχε λύσει το θεματάκι τάχιστα. Ουπς! Ξεχάστηκα..
Το γεγονός πως βιώνουμε έμμεσα σε επιπτώσεις ένα πόλεμο εν εξελίξει και η εφοδιαστική αλυσίδα εν μέσω κρίσης δύσκολα τροφοδοτείται, το προσπερνάμε. Αρκεί οι μεν να κατηγορήσουν τους δε και να συνεχιστεί το καραγκιόζ- μπερντέ εδώ μέσα.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε γενικότερα. Απ'το να αντιμετωπίζετε τη συνθήκη με ωριμότητα, προτιμάτε την παιδική χαρά για την γαμημένη τσουλήθρα.
Συγχαρητήρια για τα ξεφτιλίκια τέτοιου είδους νηματοθετών, ένθεν κακείθεν. Λες και θα αυξήσετε τρόπον τινά, τις δημοσκοπήσεις της αρεσκείας σας.
Ένας υποτυπώδης φραγμός στη μαλακία εδώ μέσα, ειλικρινά δεν θα βλάψει την κυκλοφορία στους ''υπονόμους'' της εκάστοτε κομματικής προπαγάνδας. Το λέω και ας πέσει κάτω. Εκτός κι αν επιθυμείτε να ποστάρουν 10 συγκεκριμένοι και όλοι οι υπόλοιποι να κοιτάμε την πχωρουμάρα σαν επισκέπτες, δίχως να σχολιάζουμε. Ευχαριστώ.
ευθύνονται αποκλειστικά στον πόλεμο?
Οι όποιες κομματικές ανησυχίες σε δημοσκοπικό επίπεδο μερικών, ειλικρινά δεν με απασχολούν. Όλοι μου φαντάζουν ''λίγοι''. Απλά δεν είναι της παρούσης με το σύννεφο του πολέμου πάνω απ'τα κεφάλια μας. Καταλάβετέ το.
Αλλιώς στο θρανίο για το Βου και Α. Έξοχος ο μαυροπίνακας, δε λέω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό με δαιμονίζει εδώ μέσα. Λες σε κάποιον, φίλε, το κατέχω επειδή είναι στη δουλειά μου, και αυτός επιμένει για να μη βγει δήθεν μαλάκας.Αγις έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:58ας μπαναρει καποιος συντονιστης τον Ερμη - ερχεται ο ασχετος να μας κανει μαθηματα για λαχανικα σε μας τους μπανεμπιστημονες πχορουμιτες που ειμεθα μεσα σε ολαΕρμής έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:28Επειδη δε ξέρεις τη διαδικασία, σου ξαναλέω, πιο πολλές πιθανοτητες έχεις να βρεις διάφορα(μετά το πλύσιμο) όταν παίρνεις ενα μαρούλι και το πλένεις εσύ, παρά στην έτοιμη συσκευασμένη της συγκεκριμένης εταιρείας.
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
παρε ποπ κορν,με δελτιο θα παιρνουν βενζινουλα οπως συμβαινει στην βενεζουελα του μαδουροaljawn έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:53 Που να δεις το άλλο ανέκδοτο, του κλεισίματος των λιγνιτικων, που θα γελάμε σε έξι μήνες, αν διατηρηθεί η κατάσταση.
δεν γαυγιζαν για τον λιτο βιο του Γιανη?
https://www.skai.gr/news/world/oie-proe ... ta-trofima
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν αυτορυθμιζεται η αγορα?Αρίστος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:30 Οι ανατιμησεις υπηρξαν πολυ πριν τον πολεμο και οφειλοντουσαν οτι εξαιτιας του κλεισιματος του λιγνιτη και της κλεψιας στο φορο καυσιμων οποιαδηποτε παραγωγη αγαθων στην Ελλαδα τρωει καπελο.
.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
viewtopic.php?f=29&t=35979Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2022, 14:14Στα στραβά μιμούμαστε τους άλλους, στα καλά "ε, τί θέλετε να κάνουμε, δε μπορούμε να είμαστε Γερμανία".Otto Weininger έγραψε: 24 Μαρ 2022, 14:09Και όχι μόνο. Στοχοποιήσε και την Ιταλία καθώς και την Γερμανία, αφού έχουν μπει και εκεί πλαφόν από την προηγούμενη εβδομάδα.Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:33 https://www.protothema.gr/economy/artic ... tastimata/
![]()
Μπράβο Κούλη. Στοχοποίησες τη χώρα, και τώρα αρχίζουμε να πληρώνουμε το μάρμαρο.
Μόνιμη επωδώς των κρατούντων, μόνο που πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι, μάγκες.
Η Ελλάδα, ήταν παραδοσιακά χωρα που ήταν μεν στη Δύση, αλλά είχε καλές σχέσεις με ΕΣΣΔ/Ρωσία. Οπότε αποφεύγαμε αρκετές δυσκολίες.
Ομοίως και με τη Μέση Ανατολή, που είχαμε καλές σχέσεις και με τους Άραβες, και γι' αυτό το λόγο μπορέσαμε και αποφύγαμε τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφός μας, πράγμα που οι Γερμανούχτεν ΔΕΝ κατάφεραν.
Τώρα βγήκαμε πρώτοι μπροστά, βασιλικότεροι του βασιλέως, και γίναμε Ρωσοφάγοι, πιο πολύ από τους Γερμανούς, που είναι σε ΑΛΛΟ γεωγραφικό χώρο, και έχουν ΑΛΛΟΥ είδους παράδοση (έχθρας) με τους Γερμανούς.
Ε, με τις υγείες μας.
τα λεγαμε
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος