!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2022, 19:24
Green Dragon έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:24
sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 11:07

Άγνωστο πώς κατάφεραν να τους εμπλέξουν... ουτε την χώρα τους να υπερασπίζονταν δεν θα έκαναν έτσι.
Καθόλου άγνωστο, προφορικές υποσχέσεις για στρατιωτική βοήθεια (άμεση) και μετά μην τον είδατε τον Παναή. Γι' αυτό δεν πρέπει να σε κυβερνά βλάκας, για να καταλαβαίνει και 5 πράγματα και να μην τρώει τις παγίδες. Εμείς να το βλέπουμε με αυτούς που βάζουμε πάνω, Γιωργάκηδες, Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, βλήματα και ούφο. Αλλά μάλλον ψηφίζουμε τους ομοίους μας, νιώθουμε μια σχετική οικειότητα ένα πράμα.
Ακριβώς αυτό.

Απ' ό,τι φαίνεται επίκειται οριστική εκκαθάριση της Μαριούπολης απ' τους Αζοφίστας:
Οι ακροδεξιοί ήταν πάντοτε κουτοπόνηροι.
Οι 15.000 αζοφίστας της Ουκρανίας πιθανότατα βρίσκονται εδώ και μέρες στη Μόσχα και πίνουν κρασιά με τον τοπικό ακροδεξιό σύλλογο.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Μαλλον επεσε (?) η Μαριουπολη https://twitter.com/Russ_Warrior/status ... ee7HDgJ8Bw
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

"Κερδανε οι Ουκρανοι λεμε"
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Το δημοκρατικο κιεβο αντισταθηκε
Οι φασιστες της Μαριουπολης ηττηθηκαν κατα κρατος και ταπεινωσαν τον ναζισμο.

Συμπερασμα: αναρχισμος>δημοκρατια>φασισμος.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

μίστερ μαξ έγραψε: 24 Μαρ 2022, 20:27 Το δημοκρατικο κιεβο αντισταθηκε
Οι φασιστες της Μαριουπολης ηττηθηκαν κατα κρατος και ταπεινωσαν τον ναζισμο.

Συμπερασμα: αναρχισμος>δημοκρατια>φασισμος.
Έχεις δίκιο.
Spoiler
Κροστάνδη. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

https://rumble.com/vyc3sb-rt-witnesses- ... inian.html

ωραιο βιντεο με εξουδετερωση ναρκων, δειτε το.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Από όσα έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι στην Ουκρανία ο στρατός είναι άθικτος.
Τόσες μέρες οι Ρώσοι απέναντι τους είχαν τους Αζοφ και τους πολιτοφύλακες με επίστρατους.
Ο στρατός περιμένει τι;
Δεν έχω καταλάβει.
Κάποιοι στρατιωτικοί λένε στις αναλύσεις τους ότι είναι ένα σχέδιο των Ουκρανών.
Δεν ξέρω όλο το σκηνικό είναι θολό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Το βάζω εδώ.

Ο Τσετσένος ηγέτης είχε γνωστοποιήσει ότι 1000 Τετσένοι εθελοντές πολεμούν στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία
Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ διαβεβαίωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του κατέλαβαν το δημαρχείο της Μαριούπολης, την οποία πολιορκεί ο ρωσικός στρατός.

«Οι άντρες αναφέρουν μέσω ραδιοεπικοινωνίας ότι απελευθέρωσαν το κτίριο της διοίκησης της Μαριούπολης κι ότι ύψωσαν τη σημαία μας», έγραψε ο Καντίροφ στο Telegram, υποστηρίζοντας πως οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν «εγκαταλείψει τις θέσεις τους».

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ίδιος πρόσθεσε πως άλλες ρωσικές μονάδες προωθούνται παράλληλα σε αυτό το μεγάλο λιμάνι στη νοτιοανατολική Ουκρανία, που έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς. «Με τη βοήθεια του Αλλάχ, η Μαριούπολη σύντομα θα καθαριστεί πλήρως», σημείωσε.

Δείτε βίντεο με τους Τσετσένους μαχητές στην Μαριούπολη
https://www.protothema.gr/world/article ... rioupolis/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
hades

Niki έγραψε: 24 Μαρ 2022, 20:33 Από όσα έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι στην Ουκρανία ο στρατός είναι άθικτος.
Τόσες μέρες οι Ρώσοι απέναντι τους είχαν τους Αζοφ και τους πολιτοφύλακες με επίστρατους.
Ο στρατός περιμένει τι;
Δεν έχω καταλάβει.
Κάποιοι στρατιωτικοί λένε στις αναλύσεις τους ότι είναι ένα σχέδιο των Ουκρανών.
δεν ισχύει αυτό .Στο Χάρκοβο στο Τσερνίβιν στη Μαριούπολη στον Ντοκμπάς στο ίδιο το Κίεβο τακτικός στρατός υπάρχει .Αυτό που ναι εξαφανισμένο είναι οι τεθωρακισμένες ταξιαρχίες των Ουκρανών. Πιστεύετε ότι είναι κάπου δυτικά . Στην αποτυχημένη αντεπίθεση των Ουκρανών στην περιοχή της Χερσώνας χρησιμοποιήθηκαν άρματα από τους Ουκρανούς όπως και τώρα στο Κίεβο .Ακόμα υπήρχαν αναφορές ότι έστελναν ενισχύσεις ανατολικά.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

hades έγραψε: 24 Μαρ 2022, 20:36
Niki έγραψε: 24 Μαρ 2022, 20:33 Από όσα έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι στην Ουκρανία ο στρατός είναι άθικτος.
Ο στρατός περιμένει τι;
Δεν έχω καταλάβει.
δεν ισχύει αυτό .Στο Χάρκοβο στο Τσερνίβιν στη Μαριούπολη στον Ντοκμπάς στο ίδιο το Κίεβο τακτικός στρατός υπάρχει .Αυτό που ναι εξαφανισμένο είναι οι τεθωρακισμένες ταξιαρχίες των Ουκρανών. Πιστεύετε ότι είναι κάπου δυτικά . Στην αποτυχημένη αντεπίθεση των Ουκρανών στην περιοχή της Χερσώνας χρησιμοποιήθηκαν άρματα από τους Ουκρανούς όπως και τώρα στο Κίεβο .Ακόμα υπήρχαν αναφορές ότι έστελναν ενισχύσεις ανατολικά.
<< Η κύρια δομή με τις μηχανοκίνητες ταξιαρχίες είναι φυλαγμένη .....χωρίς καμία εμπλοκή...>> σου βάζω τι διάβασα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Ποιά είναι φυλαγμένα; Αυτά που ξεπούλησαν κατά χιλιάδες στα 1990s και 2000s σε διάφορες χώρες;

Οι Ουκρανοί μέχρι το 2001 είχαν τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό της Ευρώπης.

Έχουν χάσει πάνω από 2000 οχήματα αυτόν τον μήνα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
hades

edit ο Αμερικάνος αναφέρει και για τις μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στην Ουκρανία και πριν τον πόλεμο κυρίως για την εκπαίδευση και την οργάνωση του Ουκρανικού στρατού. Επιγραμματικά βέβαια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hades την 24 Μαρ 2022, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hades

Крaсная армия έγραψε: 24 Μαρ 2022, 20:49 Ποιά είναι φυλαγμένα; Αυτά που ξεπούλησαν κατά χιλιάδες στα 1990s και 2000s σε διάφορες χώρες;

Οι Ουκρανοί μέχρι το 2001 είχαν τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό της Ευρώπης.

Έχουν χάσει πάνω από 2000 οχήματα αυτόν τον μήνα.
Σε αυτό έχεις δίκιο οι φιλορώσικες κυβερνήσεις ξεπούλησαν το hardware του Ουκρανικού στρατού και το 2014 κατήργησαν μαλιστα την θητεία και διέλυσαν τον στρατό στην ουσία .Αλλά από το 2015 οι Ουκρανοί εξοπλίζονται και αναδιοργανόνωνται και η αγορά 3000 τζάβελιν από τους Ουκρανούς αποδείχθηκε σωστή .Και αρκετλες σωστές οι επιλογές τους μια και δεν έχουν πολλά λεφτά .
Έχουν όμως αρκετά T64 αναβαθμισμένα και λίγα νομίζω Τ80.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”