Επειδή δεν έχεις κάνει εμβόλιο...Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:50 Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί με ping 8ms γαμιέται τόσο η σύνδεση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cosmote: Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας σταθερού Internet : απο 24 σε 50Mbps, απο 50 σε 100Mbps
Re: Cosmote: Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας σταθερού Internet : απο 24 σε 50Mbps, απο 50 σε 100Mbps
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Cosmote: Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας σταθερού Internet : απο 24 σε 50Mbps, απο 50 σε 100Mbps
Έχεις crc errors ?Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:50 Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί με ping 8ms γαμιέται τόσο η σύνδεση;
Χάρε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Spoiler

Γιατί το latency δεν είναι το πρόβλημά σου;Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:50 Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί με ping 8ms γαμιέται τόσο η σύνδεση;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Λεπόν, αγόρασα έναν αντάπτορα γουάι φάι με.... 2 κέρατα (666 the number of the beast) . Θα προβώ στις δέουσες ενέργειες . Αν τα κάνω σκ@τ@ και αυτομπαναριστώ ελλείψει δικτύου ,εσείς θα φταίτε...
Τσούκου , γαμιέται πολλαπλώς .Παραδίνομαι , δεν προσπαθώ άλλο.
Αναγνωρίζω την ταπεινωτική ήττα μου.
Αναγνωρίζω την ταπεινωτική ήττα μου.
Άμα δεν έχεις καλωδιακο καλό, θα έχεις ασύρματο ρε;
Ήμαρτον.
Ήμαρτον.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άσε με κι εσύ στον πόνο μου. Κλαυθμός ,οδυρμός ,οιμωγή και δε συμμαζεύεται.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πηγαινε μωρε μλκ και κανε την γραμμη 50αρα να ησυχασειςΣτύγιος έγραψε: 24 Μαρ 2022, 16:30 Άσε με κι εσύ στον πόνο μου. Κλαυθμός ,οδυρμός ,οιμωγή και δε συμμαζεύεται.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μπου ρε παλιοΛοξίαΛοξίας έγραψε: 24 Μαρ 2022, 19:06Δεν θα πάει...του είπαν πως 50άρα παίρνουν μόνον οι εμβολιασμένοι...![]()
Αναμένω μέχρι το Πάσχα γιατί τώρα λόγω σεμιναρίων που είμαι και σε μερικά host δεν μπορώ να το κάνω , μετά πάω ΟΤΕ και τα κάνω πτάνα όλα,διακοπή σύνδεσης ,αλλαγή παρόχου ..θα δούμε.
Δεν νοείται η γραμμή να πιάνει 18 άνετα πριν 3 χρόνια και τώρα να μου την έχουν "ρίξει" στα 13,5.
https://www.onlarissa.gr/2022/03/26/sfi ... -10-uines/“Σφήνα” από ΔΕΗ στις οπτικές ίνες – Στόχος η δηµιουργία δικτύου σε Αττική και Λάρισα σε λιγότερο από 10 µήνες
Στη δηµιουργία δικτύου οπτικών ινών που θα φτάνει µέχρι τα σπίτια (FTTH) σε επτά δήµους της Αττικής και στον δήµο της Λάρισας σκοπεύει να προχωρήσει άµεσα, σύµφωνα µε πληροφορίες, η ∆ΕΗ.
Στόχος του σχεδίου της είναι να δηµιουργήσει δίκτυο που θα φτάνει (home passed) σε 400.000 νοικοκυριά της χώρας. Πρόκειται για ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο, αφού η Επιχείρηση θέλει σε λιγότερο από 10 µήνες να ολοκληρώσει ένα έργο ιδιαίτερα απαιτητικό. Αξίζει να σηµειωθεί ότι ο ΟΤΕ, που επί χρόνια αναπτύσσει αντίστοιχα δίκτυα, µέχρι τώρα έχει φτάσει (home passed) σε 580.000 νοικοκυριά.
..................................................................................................................................................................................
Στόχος της ∆ΕΗ είναι και αυτή να φέρει οπτικές ίνες σε περίπου 3 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις (home passed), όσα δηλαδή και ο ΟΤΕ. Η ∆ΕΗ, ωστόσο, διαθέτει ένα πλεονέκτηµα έναντι του ΟΤΕ, που σήµερα έχει προβάδισµα: Αυτό είναι ο ∆Ε∆∆ΗΕ και οι στύλοι εναέριων καλωδίων ενέργειας, οι οποίοι µπορούν να αξιοποιηθούν και ως στύλοι εναέριων καλωδίων οπτικών ινών. Το τελευταίο δεν αποτελεί «εξωτική τεχνολογία». Ήδη αξιοποιείται από τον Α∆ΜΗΕ (Grid Telecom) στην Ελλάδα, ενώ έχει αξιοποιηθεί κατά κόρον στις µεγάλες αποστάσεις των ΗΠΑ από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας αυτής. Είναι, δε, µια µέθοδος ιδιαίτερα φθηνή, καθώς δεν έχει σκάψιµο δρόµων.
Παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι στις εναέριες οπτικές ίνες κάθε συνεργείο 3-4 ατόµων µπορεί να εγκαθιστά ανά ηµέρα σχεδόν ένα χιλιόµετρο οπτικής ίνας. «Αν αξιοποιήσεις, π.χ., οκτώ συνεργεία σε καθηµερινή βάση, ο όγκος του παραγόµενου δικτύου είναι µεγάλος», λέει στέλεχος της αγοράς. Ταυτόχρονα, το κόστος ανάπτυξης µειώνεται τουλάχιστον 40%, αφού, εκτός από σκαψίµατα, δεν απαιτούνται υλικά αποκατάστασης της οδοποιίας.
Δημοσιεύτηκε στο MoneyPro στις 19/3
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εδω,εχουν αναγγειλει οτι,θα υπογειοποιηθουν οι γραμμες του ρευματος κι αυτοι ονειρευονται οτι,θα οδηγησουν οπτικες ινες εναερια;
Μας δουλευουν;
Μας δουλευουν;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 7 Απαντήσεις