!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η συναυλία της ντροπής.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Η συναυλία της ντροπής.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

stavmanr έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:47
Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:45
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:21

Σαχλαμάρες.

Είναι εμφανές πως στήνουν πάντα ένα σκιάχτρο και πρέπει όλοι να τον πετροβολουν. Πολύ εύκολο , ανέξοδο και βολικό για να αποποιηθείς τις ευθύνες σου ως γαμημενη κυβέρνηση.
Oλα αυτά είναι στη λογική οτι όποιος δεν είναι με την άποψη που θέλουν να περάσουν βαφτίζεται σταλινομαδούρος, αντιεμβολιαστής, πουτινικός κτλ. Ετσι όταν κάποιος πέρυσι τα έβαζε με τα πρόστιμα και την λογική τους οτι το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο ήταν ¨αντιεμβολιαστής" Τώρα όποιος στηλιτεύει την υποκρισία των δυτικών νατοικών οσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και αναδεικνύει και τις ευθύνες των Ουκρανών και του Ζελένσκι είναι πουτινικός. Τώρα πέρασαν σε άλλο λέβελ με εντολή Κούλη όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του δρακουλίνου γιόκα του. Οποιος καλλιτέχνης συμμετέχει σε αντιπολεμική συναυλία είναι πουτινικός επειδή δεν καταδικάζει μόνο την επέμβαση της Ρωσίας.
Δηλαδή πιστεύεις ότι αν γίνονταν έρευνα δεν θα έβρισκες στατιστική συνάφεια μεταξύ των παραπάνω κατηγοριών, όπως των αντιεμβολιαστών, των πουτινικών και των μακεδονομάχων;
Την εκτίμησή σου θέλω και είναι σεβαστή.
Φυσικά και θα έβρισκες γιατί το 90% αυτών που αναφέρεις είναι δεξιοί-ακροδεξιοί. Αυτοί που το 2019 ψήφισαν σε ένα ποσοστό Κούλη. Απλά οι νδκράτες τελευταία κατά την προσφιλή τους τακτική τους βάζουν όλους στο ίδιο καζάνι. Απλά εγώ πχ που είχα επιφυλάξεις για την στρατηγική της κυβέρνησης οσον αφορά τα εμβόλια, και πιστεύω οτι το ΝΑΤΟ και ο Ζελένσκι έχει ευθύνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία ουτε "αντιεμβολιαστής" είμαι (τρεις δόσεις εχω κάνει και εγώ και όλη η οικογένεια μου) ούτε Πουτινικός είμαι αφού θεωρώ τον Πούτιν δικτάτορα και φασίστα. Αλλά σύμφωνα με τη λογική των νδκρατών τελευταία είμαι πουτινικός.
paotaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paotaris »

Cavaliere έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:46
paotaris έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:40Δεν ξερω για το εξωτερικο,συγκρινω με την πατριδα μου την Κυπρο,εδω δεν θεωρειται απο την κοινωνια τιτλος τιμης να εισαι αριστερος,οι δεξιοι δεν ντρεποντε να δηλωσουν δεξιοι και δηλωνουν κεντρωοι(αυτο προ μνημονιου περισσοτερο για να ειμαι δικαιος,τωρα ισχυει και στην Ελλαδα σε καποιο βαθμο)δεν δηλωσε ποτε δεξιος πολιτικος οτι σεβεται του αγωνες της αριστερας,το αντιθετο το ΑΚΕΛ αναγκαζεται να δηλωσει οτι σεβεται τους αγωνιστες της ΕΟΚΑ,τα περισσοτερα πιτσιρικια διαχρονικα ειναι εθνικια ,τα γηπεδα ειναι τιγκα στις ελληνικες σημαιες και στις φανελες με την μουρη του Γριβα,οι καθηγητες στα σχολεια οι περισσοτεροι εθνικια,γενικα καμια σχεση με Ελλαδα.
Ναι, αλλά το αδελφό κόμμα του ΚΚΕ -ως μια εποχή- σε σας ήταν κόμμα εξουσίας, ενώ σε μας μόνο τσόντα και κομπάρσος.
Nαι γιατι δεν καθολου ριζοσπαστικο,πιο κοντα στο Συριζα του Τσπιρα ειναι παρα στο ΚΚΕ,εδω στηριζαν υποψηφιους στις αρχιεπισκοπικες εκλογες.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Δεν είναι οι αριστεροί που κυβερνούν, αλλά το αριστερό ιδεώδες που σε απλοϊκή μορφή εύκολα μπορεί να πλασαριστεί. Ειδικά όταν κάποιος ζει με 3.60 χαίρεται στην ιδέα ότι θα τα μοιραστεί με του γείτονα το σπίτι και το αυτοκίνητο. Και δυστυχώς δεν πάει το μυαλό του στο ότι αν τα μοιραζόταν με το αφρικανάκι που πάει 10χλμ κάθε μέρα με τα πόδια για να κουβαλήσει έναν κουβά πόσιμου νερού, τελικά θα έχανε και τα λίγα που έχει.

Αλλά και στην πλούσια Ελβετία συναντάς αριστερίζοντες, φοιτητές που αν και δεν ζορίζονται ιδιαίτερα οικονομικά κατηγορούν τον δυτικό τρόπο ζωής για την καταστροφή του περιβάλλοντος (αυτά από τα 80ας παρακαλώ), επειδή κάπου πρέπει τελικά να διαφοροποιηθούν από την πεπατημένη.

Αργότερα τελειώνουν τις σπουδές τους, βγάζουν χρήματα, παντρεύονται, παίρνουν σπίτι με δάνειο και πλέον βάζουν νερό στο κρασί τους, αφού έχουν άλλες προτεραιότητες, η ζωή είναι σκληρή, και τέλος πάντων το συμφέρον τους είναι αλλού. Τι να κάνουμε, ορισμένα πράγματα δεν μπορούν παρά να είναι εγωϊστικά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:48
Sid Vicious έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:43 Εικόνα
Υμπογκριντης, φιλοφασιστας και αζοφικος. Δε γραφει τιποτα για τη Γιουγκοσλαβια.
:smt047

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:39
Leporello έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:33
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:21 Σαχλαμάρες.

Είναι εμφανές πως στήνουν πάντα ένα σκιάχτρο και πρέπει όλοι να τον πετροβολουν. Πολύ εύκολο , ανέξοδο και βολικό για να αποποιηθείς τις ευθύνες σου ως γαμημενη κυβέρνηση.
Εδώ στο phorum δεν πρόσεξες μιά κάποια σύμπτωση μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν τον Πούτιν και των αντιεμβολιαστών;
Ναι και των μακεδονομάχων. Αλλά το τελευταίο δεν σας συμφέρει οπότε μόκο.
Δεν αντιλαμβάνοομαι σε ποιόν μακεδονομάχο αναφέρεσαι. Από την άλλη, μου θύμισες τους ΑΝΕΛηδες. Ολοι αντιεμβολιαστές και πουτινικοί.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

foscilis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 07:27

Γιατί τα καθίκια είναι με τον Πούτιν (ίσως όχι τόσο ως Πούτιν αλλά σίγουρα ως εχθρό του ΝΑΤΟ) και καπελωνουν ένα πανανθρώπινο ιδανικό ώστε δήθεν να είναι υπεράνω κριτικής επειδή οποίος τους τη λέει δήθεν τα βάζει με το ιδανικό και όχι με την πολιτική τους θεση. Και στην περίπτωση σου δουλεύει.
και βγηκε να τους την πει ο γιος του κουλη που εχει σχεση με την κορη αυτου που φερνει τα τουρκικα σηριαλ στην ελλαδα :smt005:

αλλα οκ υποστηριζει ζελενσκι κι εχει ουκρανικη σημαια στη φωτο προφιλ
Hector Buas έγραψε: 24 Μαρ 2022, 09:40
Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά...

Γιατί, αν πρέπει να μιλήσουμε για χυδαία και εμετική συμπεριφορά, υπάρχουν πολλά παραδείγματα από την αριστερή πολιτική "μούργα". Μπορούμε π.χ. να θυμηθούμε το γνωστό σύνθημα που φωνάζουν οι αριστεροί εναντίον του Μητσοτάκη. Όλοι οι αριστεροί...

Αν λοιπόν εξετάσει κανείς το τι έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα και τι ασχρότητες έχουν εκστομίσει τα αριστερά στόματα, θα πάψει να κουνάει το δάκτυλο στους δεξιούς και θα αρχίσει να το κουνάει εκεί που πραγματικά πρέπει...
το μητσοτακη Γ δεν ειναι αριστερο συνθημα, ακουγεται απο διαφορους, αριστερους, δεξιους, πιτσιρικαδες, τρολ, γαμημενουςς απο τις πολιτικες του κουλη, απηυδισμενους απο οσα παρανοικα ζουμε απο τοτε που εγινε πθ το γκαντεμοσκυλο
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:21
foscilis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:12

Οι ίδιοι είναι όλοι αυτοί. Δεν είναι "μετά". Είναι μια διαρκής σκατίλα που δε χάνει ευκαιρία να μας εκπλήξει με το πόσο χαμηλά μπορεί να καταδυθεί σε οποιοδήποτε θέμα.
Σαχλαμάρες.

Oλα αυτά είναι στη λογική οτι όποιος δεν είναι με την άποψη που θέλουν να περάσουν βαφτίζεται σταλινομαδούρος, αντιεμβολιαστής, πουτινικός κτλ. .
Ή η πολύ πιο στέρεα λογική ότι όποιος έιναι σταλινομαδούρος, αντιεμβολιαστής, πουτινικός κλπ δεν είναι με την άποψη που θέλουν να περάσουν.

Εγώ ας πούμε όλους αυτούς τους θεωρώ πουτινοκίνητα σκουπίδια και καρκίνωμα της κοινωνίας ανεξαρτήτως τι γνώμη έχει ο Μητσοτάκης, και το ίδιο ακριβώς θεωρούσα και για το Μητσοτάκη όταν τους έγλειφε τα παπάρια ως μακεδονομάχους.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sharp έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:58 Δεν είναι οι αριστεροί που κυβερνούν, αλλά το αριστερό ιδεώδες που σε απλοϊκή μορφή εύκολα μπορεί να πλασαριστεί. Ειδικά όταν κάποιος ζει με 3.60 χαίρεται στην ιδέα ότι θα τα μοιραστεί με του γείτονα το σπίτι και το αυτοκίνητο.
Μην αποδίδεις σε απληστία κάτι που εξηγείται ταυτοτικά. Άλλωστε ο μέσος αριστερός είναι πολύ πιο ευκατάστατος από τον μέσο δεξιό.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:57
stavmanr έγραψε: 24 Μαρ 2022, 12:47
Oλα αυτά είναι στη λογική οτι όποιος δεν είναι με την άποψη που θέλουν να περάσουν βαφτίζεται σταλινομαδούρος, αντιεμβολιαστής, πουτινικός κτλ. Ετσι όταν κάποιος πέρυσι τα έβαζε με τα πρόστιμα και την λογική τους οτι το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο ήταν ¨αντιεμβολιαστής" Τώρα όποιος στηλιτεύει την υποκρισία των δυτικών νατοικών οσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και αναδεικνύει και τις ευθύνες των Ουκρανών και του Ζελένσκι είναι πουτινικός. Τώρα πέρασαν σε άλλο λέβελ με εντολή Κούλη όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του δρακουλίνου γιόκα του. Οποιος καλλιτέχνης συμμετέχει σε αντιπολεμική συναυλία είναι πουτινικός επειδή δεν καταδικάζει μόνο την επέμβαση της Ρωσίας.
Δηλαδή πιστεύεις ότι αν γίνονταν έρευνα δεν θα έβρισκες στατιστική συνάφεια μεταξύ των παραπάνω κατηγοριών, όπως των αντιεμβολιαστών, των πουτινικών και των μακεδονομάχων;
Την εκτίμησή σου θέλω και είναι σεβαστή.
Φυσικά και θα έβρισκες γιατί το 90% αυτών που αναφέρεις είναι δεξιοί-ακροδεξιοί. Αυτοί που το 2019 ψήφισαν σε ένα ποσοστό Κούλη. Απλά οι νδκράτες τελευταία κατά την προσφιλή τους τακτική τους βάζουν όλους στο ίδιο καζάνι. Απλά εγώ πχ που είχα επιφυλάξεις για την στρατηγική της κυβέρνησης οσον αφορά τα εμβόλια, και πιστεύω οτι το ΝΑΤΟ και ο Ζελένσκι έχει ευθύνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία ουτε "αντιεμβολιαστής" είμαι (τρεις δόσεις εχω κάνει και εγώ και όλη η οικογένεια μου) ούτε Πουτινικός είμαι αφού θεωρώ τον Πούτιν δικτάτορα και φασίστα. Αλλά σύμφωνα με τη λογική των νδκρατών τελευταία είμαι πουτινικός.
Απλά να τονίσω ότι το να είναι κανείς αντιεμβολιαστής δεν σημαίνει ότι τελικά δεν κάνει το εμβόλιο.
Μπορεί να το κάνει για διάφορους λόγους, όπως πρόστιμα, εργασία κλπ. και να παραμείνει αντιεμβολιαστής.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Sid Vicious έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:12 https://mobile.twitter.com/deesnider/st ... 8491701248

Dee Snider, Twisted Sister
Μεγάλη προσωπικότητα, ο μιστερ μπουτια των ΗΠΑ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

nyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:19
Sid Vicious έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:12 https://mobile.twitter.com/deesnider/st ... 8491701248

E οχι δα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Σε Γερμανικό κανάλι κλασικής μουσικής άκουσα τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας μαζί με εκκλήσεις για βοήθεια προς τη χώρα ενώ έχουν γίνει και συναυλίες κλασικής μουσικής για την ενίσχυση της Ουκρανίας.
Αυτά από τη διανόηση στην Ευρώπη, εδώ είμαστε Βαλκάνια και κάνουμε γενικά και αόριστα συναυλίες για την ειρήνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 24 Μαρ 2022, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Sid Vicious έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:20
nyxtovios έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:19

E οχι δα
Σιγά τον καλλιτέχνη, πάνω από 5 τραγούδια τους δεν μπόρεσα να ακούσω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

foscilis έγραψε: 24 Μαρ 2022, 13:15
Εγώ ας πούμε όλους αυτούς τους θεωρώ πουτινοκίνητα σκουπίδια και καρκίνωμα της κοινωνίας ανεξαρτήτως τι γνώμη έχει ο Μητσοτάκης, και το ίδιο ακριβώς θεωρούσα και για το Μητσοτάκη όταν τους έγλειφε τα παπάρια ως μακεδονομάχους.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :+1:
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”