Golden Age έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:16
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:10
Golden Age έγραψε: 23 Μαρ 2022, 17:06
Έχει. Άλλωστε πως νομίζεις ότι διέφυγε ένας γνωστός του Αζώφ στην Πολωνία;
Βρε παιδί μου, για να φτάσει, πρέπει να περάσει από έλεγχο των Ρώσων, τί δεν καταλαβαίνεις?
Με δεδομένο το πώς είναι ντυμένο το άλλο ναζουλάκι, δε θέλω να σκέφτομαι τί ανταλλάγματα θα έδωσε ο γνωστός Αζοφιστής στους Ρώσους στρατιώτες για να τον αφήσουν να περάσει.
Αλλά δε μου λές, την κοπανάνε και οι γενναίοι Αζοφιστές, και μάλιστα μεγάλα κεφάλια? Τί έγιναν οι όρκοι να πολεμήσουν μέχρι θανάτου? Μούφες?
Σου έφερα αναφορά για να ουκρανικούς ανθρωπιστικούς διαδρόμους και μάλιστα απο τον ίδιο το Ζελένσκι.
Κάνει εικασίες για δήθεν ανταλλάγματα (σιγά τα ανταλλάγματα που μπορεί να δώσει ένας πολιτοφύλακας), τη στιγμή που απλά υπάρχουν ουκρανικοί διάδρομμοι. Υπήρχε περίπτωση να πέσει στα χέρια των Ρώσων ένας γνωστός του Αζώφ και να μην τον περιφέρουν ως τρόπαιο, τη στιγμή που ψάχνουν εναγωνίως κάποιον του Αζώφ και οι παπαγάλοι τους αναφέρουν σαν "Αζωφ" τον Ουκρανό ύποπτο φυγά που πέσει στα χέρια τους;
Ωραία, δείξε μου από πού έχουν οι Ουκρανοί ανθρωπιστικούς διαδρόμους που δεν ελέγχονται από τους Ρώσους, με δεδομένο οτι οι Ρώσοι έχουν τελείως περικυκλωμένη τη Μαριούπολη από ξηρά, και αποκλεισμένη απ' τη θάλασσα, και στο χώρο που ελέγχεται από τους Ουκρανούς δεν υπάρχει αεροδρόμιο.
τη στιγμή που ψάχνουν εναγωνίως κάποιον του Αζώφ
Έχουν πιάσει μπόλικους Αζοφίστας οι Ρώσοι, μην ανησυχείς.
Δείξε μου τώρα το διάδρομο που έχουν σ' ένα χάρτη, σε παρακαλώ πολύ.