αλλη μια τιμητικη παραδοχη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ
λοιπον.
ζευγαρι καλων φιλων, μου λενε μεθαυριο παντρευομαστε, εισαι κουμπαρος, δηλαδη μαρτυρας. δημαρχειο, μιση ωρα δουλεια, ουτε καν τραπεζι.ειναι ακομη μαζι. σημειωση, το επαγγελμα τους τοτε, ηταν πολυ σχετικο με γαμους.
εγω, εκανα το ιδιο, αλλα τους ενημερωσα κανα μηνα πριν. ηταν παρασκευη απογευμα και γκρινιαζα που αναγκαστηκα να κλεισω το μαγαζι, και ξαναγκρινιαζα που η γυναικα ηθελε σωνει και καλα να φορεσω κοστουμι καλοκαιριατικα. υπεκυψα, νταξει, δε θα πηγαινα και με τα ρουχα της δουλειας. την επομενη μερα εφυγα για 2ημερο.... ψαρεμα με τα φιλαρακια, το ειχαμε κανονισει πριν κανονισουμε γαμο, δεν μπορουσα να το ακυρωσω.
αλλες ιστοριες, αμα βρω ορεξη να γραψω, εχω πολλες. εχω δουλεψει σερβιτορος σε γαμους, τα εχω δει ολα.
ζευγαρι καλων φιλων, μου λενε μεθαυριο παντρευομαστε, εισαι κουμπαρος, δηλαδη μαρτυρας. δημαρχειο, μιση ωρα δουλεια, ουτε καν τραπεζι.ειναι ακομη μαζι. σημειωση, το επαγγελμα τους τοτε, ηταν πολυ σχετικο με γαμους.
εγω, εκανα το ιδιο, αλλα τους ενημερωσα κανα μηνα πριν. ηταν παρασκευη απογευμα και γκρινιαζα που αναγκαστηκα να κλεισω το μαγαζι, και ξαναγκρινιαζα που η γυναικα ηθελε σωνει και καλα να φορεσω κοστουμι καλοκαιριατικα. υπεκυψα, νταξει, δε θα πηγαινα και με τα ρουχα της δουλειας. την επομενη μερα εφυγα για 2ημερο.... ψαρεμα με τα φιλαρακια, το ειχαμε κανονισει πριν κανονισουμε γαμο, δεν μπορουσα να το ακυρωσω.
αλλες ιστοριες, αμα βρω ορεξη να γραψω, εχω πολλες. εχω δουλεψει σερβιτορος σε γαμους, τα εχω δει ολα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αυτό αρκούσε. Και τώρα λέγε!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- unholydiver
Μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχω δουλέψει ως Dj, ήταν μια βάφτιση σε ένα χωριό του πηλίου. Γύρω στα 130-150 άτομα καλεσμένοι και ο πατέρας λεφτάς αλλά καλή καρδιά. Βλέπετε την ίδια ημέρα παντρεύονταν ένα φτωχό ζευγάρι και ο πελάτης μου όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα να καθίσει στο ταβερνάκι το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους ( καμιά δεκαριά άτομα) αλλά μου ζήτησε αν μπορώ να τους παίξω τραγούδι εισόδου-χορού ζευγαριού και να παίξω μερικά γαμοτράγουδα. Η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των νεόνυμφων δεν περιγράφεται και φυσικά συμμετείχαν στο χορό και καλεσμένοι της βάφτισης. Η δε βάφτιση πήγε γαμιώντας, έπαιξα τα πάντα, χόρεψαν τα πάντα και γενικά το κάψαμε το πελεκούδι.
Κάποια στιγμή,νομίζω κατά τις 04:30 έρχεται ο ταβερνιάρης και μου λέει "Σε ζητάνε στο τηλέφωνο"
"Παρακαλώ"
-Είσαι ο Dj?
"O ίδιος"
-Από το Α.Τ ...... παίρνουμε, αρχίνα να το χαμηλώνεις σιγά σιγά, μη χρειάστεί να έρθουμε από εκεί, είναι και καμιά ώρα δρόμος
"Βεβαίως κ. Αστυνόμε"
Συνεχίσαμε μέχρι το πρωί χαμηλοφώνως με ποπ, ροκ, έντεχνο και πολλά ποτά.
Από τις χειρότερες γελοιότητες που έχω ζήσει ηταν γάμος με Βλαμμένα σόγια διαφορετικών καταγωγών (αυτό δεν είναι πρόβλημα όταν οι άνθρωποι δεν είναι βλαμμένοι). Παίζω τα κομμάτια τα πρώτα, όλα καλά. Ξεκινάνε τα τσάμικα, βουρ όλοι οι βλαχοι στη πίστα. Περνάει κάνα 25λέπτο τους βλέπω να ψιλοκουράζονται, και του πόντιους να γίνονται ανυπόμονοι, βάζω τα ποντιακά. Ντου οι πόντιοι στη πίστα, ντου οι βλάχοι σε εμένα έτοιμοι να με δείρουνε
και τούμπαλιν . Αυτό το καραγκιοζιλίκι συνεχίστηκε όλο το βράδυ.
Κάποια στιγμή,νομίζω κατά τις 04:30 έρχεται ο ταβερνιάρης και μου λέει "Σε ζητάνε στο τηλέφωνο"
"Παρακαλώ"
-Είσαι ο Dj?
"O ίδιος"
-Από το Α.Τ ...... παίρνουμε, αρχίνα να το χαμηλώνεις σιγά σιγά, μη χρειάστεί να έρθουμε από εκεί, είναι και καμιά ώρα δρόμος
"Βεβαίως κ. Αστυνόμε"
Συνεχίσαμε μέχρι το πρωί χαμηλοφώνως με ποπ, ροκ, έντεχνο και πολλά ποτά.
Από τις χειρότερες γελοιότητες που έχω ζήσει ηταν γάμος με Βλαμμένα σόγια διαφορετικών καταγωγών (αυτό δεν είναι πρόβλημα όταν οι άνθρωποι δεν είναι βλαμμένοι). Παίζω τα κομμάτια τα πρώτα, όλα καλά. Ξεκινάνε τα τσάμικα, βουρ όλοι οι βλαχοι στη πίστα. Περνάει κάνα 25λέπτο τους βλέπω να ψιλοκουράζονται, και του πόντιους να γίνονται ανυπόμονοι, βάζω τα ποντιακά. Ντου οι πόντιοι στη πίστα, ντου οι βλάχοι σε εμένα έτοιμοι να με δείρουνε
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
Ασέβαστος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:41 λοιπον.
αναμενομενο ηταν βεβαια το πως αντιμετωπισες το ολο θεμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α πριν ξεχασα τις πιστολιές στον αέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το καλύτερο ξέχασες
δεν αρκουσε. παρτο ολοκληρωμενο.
εχω δουλεψει σερβιτορος σε γαμους, την εποχη του πασοκ του ορθοδοξου.
πρωτη εμπειρια, η παρθενια μου. νεαρο ψαρωμενο σερβιτορακι, μου υποσχονται 5000 δρχ μεροκαματο, οταν το ποτο το βραδυ κοστιζε 500δρχ, και στα νεαρα ματια μου μοιαζει περιουσια.
γαμος κοιλαρα μεσοκοπου ταβερνιαρη, με καλιπυγο νεαρα. και τα δυο σογια, καρμπον. ολοι μια κοψια, 40αρηδες κοιλαραδες με συντροφους νεαρες. οσο εβλεπε το ματι σου, μπυροκοιλιες και κωλαρακια.
σουβλες, αρνια, ορχηστρα, the works. κριθηκα ως πιο ψαρωμενος και αθωος απο την τραγουδιαρα, και μου ανατεθηκε σημαντικο εργο. καθομουν στην πιστα με μια σκουπα, και αναμεσα στα τραγουδια σκουπιζα τα λεφτα απο το πατωμα, και τα εχωνα σε σακκουλες σκουπιδιων. ολα τα μελη της ορχηστρας ειχαν τα ματια τους πανω, μου, μην και τσεπωσω τιποτα. δεν τσεπωσα, ημουν χεσμενος.δεν ειχα ξαναδει τοσα λεφτα μαζεμενα.
στο τελος μαζεψα απο μπουρμπουαρ ορχηστρας γαμπρου κουμπαρου κλπ πανω απο 50 χιλιαρικα. ημουν πλουσιος.
τα λεφτα στους γαμους ηταν στα μπουρμπουαρ. εδινε ο γαμπρος, εδινε ο κουμπαρος, εδινε ο πατερας της νυφης, και ολοι σε φαση επιδειξης, ποιος θα δωσει περισσοτερα.
σε εναν μεγαλο γαμο, ψιλοδιασημου της περιοχης, οπου ειχε ερθει και ο δημαρχος, οπου τα παντα ηταν υπερπολυτελειας, χαβιαρια, αλογα και αμαξα, οτι παει ο νους σας, δεν πηραμε δεκαρα. μηδεν.
και απο οτι μαθαμε μετα, εμπηξε και το μαγαζι, το νυφικο, τις μπομπονιερες, τον αμαξα με τα αλογα, ταπανταολα.
σε εναν μεγαλο γαμο, ψιλοδιασημου της περιοχης, οπου ειχε ερθει και ο δημαρχος, οπου τα παντα ηταν υπερπολυτελειας, χαβιαρια, αλογα και αμαξα, οτι παει ο νους σας, δεν πηραμε δεκαρα. μηδεν.
και απο οτι μαθαμε μετα, εμπηξε και το μαγαζι, το νυφικο, τις μπομπονιερες, τον αμαξα με τα αλογα, ταπανταολα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε. Κανένα ευτράπελο, καμία χαζομάρα. Οι γονείς μας το καταφχαριστήθηκαν. Η συμφωνία με το μαγαζί τηρήθηκε στο ακέραιο. Το μαγαζί παραλιακό, με την πόλη να φαίνεται στο βάθος. Καλοκαίρι μετά από καύσωνα και δεν ζορίστηκε κάνεις. Η εκκλησία από τις πιο όμορφες στην περιοχή και με εύκολο πάρκινγκ.
Το φωτογραφείο είχε μια τεράστια φωτογραφία μου για έναν χρόνο περίπου στην βιτρίνα του. Το νυφικό το έραψα, είναι στην ντουλάπα και με χωράει κανονικά.
Κοιμόμαστε αγκαλιά τα χειμωνιάτικα βράδια. Το καλοκαίρι στο 5λεπτο έχουμε πιάσει τις άκρες γιατί κολλάμε.
Το φωτογραφείο είχε μια τεράστια φωτογραφία μου για έναν χρόνο περίπου στην βιτρίνα του. Το νυφικό το έραψα, είναι στην ντουλάπα και με χωράει κανονικά.
Κοιμόμαστε αγκαλιά τα χειμωνιάτικα βράδια. Το καλοκαίρι στο 5λεπτο έχουμε πιάσει τις άκρες γιατί κολλάμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
φξδGherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 14:37 Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε. απαιτησα ανυποχωρητα Κανένα ευτράπελο, καμία χαζομάρα. Οι γονείς μας το καταφχαριστήθηκαν. Η συμφωνία με το μαγαζί τηρήθηκε στο ακέραιο. Το μαγαζί παραλιακό, με την πόλη να φαίνεται στο βάθος. Καλοκαίρι μετά από καύσωνα και δεν ζορίστηκε κάνεις. Η εκκλησία από τις πιο όμορφες στην περιοχή και με εύκολο πάρκινγκ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όχι ρε...τι μου θυμισες...Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:43 .
3. Γάμος των 500+ ατόμων, που η νύφη δεν είχε καλέσει ούτε μία φίλη, εκτός της κουμπάρας και είχα αναγκαστεί να κάνω τις δουλειές "να μοιράζω ρύζια κλπ", γιατί με παρακάλεσε η θεία μου και δεν μπορούσα να της αρνηθώ. Αυτοί δε χώρισαν, αλλά ζουν σε άλλες περιοχές. Δεν βγάζεις άκρη.
Και πολλά άλλα.
Γάμος καθυστερημένης φίλης της γυναίκας. έχω χωθεί απ το πουθενά να κάνω τον χαμάλη και τον διακοσμητή. στο αποκορύφωμα μοίρασα μπομπονιέρες και μου έλεγαν και στο κεφαλάκι σου οι θειες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν γινόταν όλα όπως τα ήθελα, θα πήγαινα στο Μπαλί και δεν θα με έβλεπε ΚΑΝΕΝΑΣ να παντρεύομαι εκτός από γονείς κι αδέρφια. Κι εγώ είχα 600 άτομα στην εκκλησία και 300 στο τραπέζι και το μόνο παρατράγουδο που συνέβη ήταν να διαμαρτυρηθεί ένας για τις οδοντογλυφίδες, άλλο λόγο δεν βρήκαν. Δεν υπήρχε άλλωστε.Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 14:54φξδGherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 14:37 Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε. απαιτησα ανυποχωρητα Κανένα ευτράπελο, καμία χαζομάρα. Οι γονείς μας το καταφχαριστήθηκαν. Η συμφωνία με το μαγαζί τηρήθηκε στο ακέραιο. Το μαγαζί παραλιακό, με την πόλη να φαίνεται στο βάθος. Καλοκαίρι μετά από καύσωνα και δεν ζορίστηκε κάνεις. Η εκκλησία από τις πιο όμορφες στην περιοχή και με εύκολο πάρκινγκ.
Α και το φαγητό άρεσε σε όλους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μικροδείχνεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:01Όχι ρε...τι μου θυμισες...Cecily Anne έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:43 .
3. Γάμος των 500+ ατόμων, που η νύφη δεν είχε καλέσει ούτε μία φίλη, εκτός της κουμπάρας και είχα αναγκαστεί να κάνω τις δουλειές "να μοιράζω ρύζια κλπ", γιατί με παρακάλεσε η θεία μου και δεν μπορούσα να της αρνηθώ. Αυτοί δε χώρισαν, αλλά ζουν σε άλλες περιοχές. Δεν βγάζεις άκρη.
Και πολλά άλλα.
Γάμος καθυστερημένης φίλης της γυναίκας. έχω χωθεί απ το πουθενά να κάνω τον χαμάλη και τον διακοσμητή. στο αποκορύφωμα μοίρασα μπομπονιέρες και μου έλεγαν και στο κεφαλάκι σου οι θειες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-
- 0 Απαντήσεις