!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δημόσιος πεοδαρμός γυναικών και βιντεογραφηση τους, απο Ουκρανούς

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Δημόσιος πεοδαρμός γυναικών και βιντεογραφηση τους, απο Ουκρανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:34 Ναζί υπάρχουν παντού. Όπως τα πάντα υπάρχουν παντού.
Ο εθνικισμός ως ιδεολογία είναι ένα άρρωστο πράγμα που προσελκύει άρρωστους ανθρώπους σε όλη την υφήλιο.
:smt023

Σημειωνω ομως οτι ο βαθμος κοινωνικης αποδοχης τους, και ενσωματωσης τους στο κρατος, διαφερει.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

μίστερ μαξ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 09:46 Είναι μονο 2% λενε οι φανατικοι ουρκανολάγνοι, αδιαφοροντας για το οτι οι ναζι στην Ουκρανια αισθανονται τοση ασφαλεια που κανουν βιντεάκια και τα δημοσιοευουν με δημοσιους εξευτελισμούς ρομα γυναικών.

https://twitter.com/lakkiwtis/status/15 ... 6030700548

Η ερωτηση μου, ειναι αν ξερουν κατα ποσο οι δράστες μπήκαν φυλακή ή όχι.
Πορτοφολάδες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πεοδαρμιστή. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Πολύ σοβαρό θέμα, καλά κάνει ο πουτιν και τους βομβαρδίζει

Σωστά κομμουνιστη ;
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ας πούμε ότι ήταν πορτοφολάδες. Το παλικάρι αυτό όταν βγαίνει από το σπίτι του κουβαλάει και μία πούτσα με ... προσόντα;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

μίστερ μαξ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:36
stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:34 Ναζί υπάρχουν παντού. Όπως τα πάντα υπάρχουν παντού.
Ο εθνικισμός ως ιδεολογία είναι ένα άρρωστο πράγμα που προσελκύει άρρωστους ανθρώπους σε όλη την υφήλιο.

Σημειωνω ομως οτι ο βαθμος κοινωνικης αποδοχης τους, και ενσωματωσης τους στο κρατος, διαφερει.
Η απλοποιημένη ανάλυση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.

Ο εθνικισμός είναι μία ιδεολογία μπαχαλέματος κι ευνοείται από το μπαχάλεμα.
Πχ. οι έλληνες νεοναζί αναδείχτηκαν την πιο ανώμαλη περίοδο της μεταπολίτευσης. Μνημόνια, φτώχεια, ταπείνωση του μέσου πολίτη. Και ...καταφέραμε, εμείς, ο λαός που υπέφερε τα πάνδεινα από τους ναζί, να τους βάλουμε στο κοινοβούλιο με σχεδόν 10%.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κοινωνική αποδοχή των εθνικιστών. Η αποδοχή ή αλλιώς η χαλάρωση της κοινωνίας εναντίον τους αυξάνεται με τις δύσκολες συνθήκες. Ανάλογα. Και δεν ισχύει μόνο σε αυτό.
Πχ. όταν πρωτοπήρε Πούτιν την εξουσία, ο λαός ήταν σε απόγνωση κι έψαχνε σωτήρα. Τον αγκάλιασε μαζί με την δικτατορία του. Μέσα στην ανέχεια και την ανασφάλεια της μετασοβιετικής κατάρρευσης, του φάνηκε ...καλή ιδέα.

Δεν είναι οι ουκρανοί ναζί. Κάτι τέτοιο είναι αφελέστατο ή προπαγανδιστικό. Συγκεκριμένες εθνικιστικές ομάδες ευνοήθηκαν από τις συνθήκες που δημιούργησε η εισβολή του Πούτιν του 2014, κι ανέλαβαν "κοινωνικό ρόλο" όπως ακριβώς ανέλαβε σε εμάς η Χ.Α. Βέβαια, εκεί η ένταση της δραστηριότητας των ναζί ήταν σαφώς μεγαλύτερη δεδομένων των πιο σοβαρών συνθηκών που σχηματίστηκαν από τους παραστρατιωτικούς του Πούτιν στο Ντομπάς.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:40 Ας πούμε ότι ήταν πορτοφολάδες. Το παλικάρι αυτό όταν βγαίνει από το σπίτι του κουβαλάει και μία πούτσα με ... προσόντα;
Με πρόλαβες. Πήγα να το ρωτήσω κι εγώ :lol:
Αλλά δεν μου φαίνεται και πολυ περιεργο τελικά, μια και πρόκειται για ρατσιστόμουτρο. Είναι γνωστό ότι τα ρατσιστόμουτρα έχουν τον φθόνο της μεγάλης πούτσας, διότι αυτοί έχουν γαριδάκια και ζηλεύουν αράπακλες και λοιπούς μελαμψούς που την έχουν Λοχ Νες. Έτσι μια χαρά δικαιολογείται και το ντίλντο σαν όπλο.
Εμπεδοκλής

vantono έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:45
Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:40 Ας πούμε ότι ήταν πορτοφολάδες. Το παλικάρι αυτό όταν βγαίνει από το σπίτι του κουβαλάει και μία πούτσα με ... προσόντα;
Με πρόλαβες. Πήγα να το ρωτήσω κι εγώ :lol:
Αλλά δεν μου φαίνεται και πολυ περιεργο τελικά, μια και πρόκειται για ρατσιστόμουτρο. Είναι γνωστό ότι τα ρατσιστόμουτρα έχουν τον φθόνο της μεγάλης πούτσας, διότι αυτοί έχουν γαριδάκια και ζηλεύουν αράπακλες και λοιπούς μελαμψούς που την έχουν Λοχ Νες. Έτσι μια χαρά δικαιολογείται και το ντίλντο σαν όπλο.
Πάντως αν το μάζευε η αστυνομία θα ισχυριζόταν ότι την είχε για προσωπική χρήση... :lol:

Όσα στη φωλιά των ναζί, εδώ.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Και αυτό αντανακλάται τελικά στα συνολικά στατιστικά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο οι αρχές:

Συνολικός αριθμός εγκλημάτων ρατσιστικού μίσους στην Ουκρανία το 2020: 203 (εκ των οποίων 21 φυσικές επιθέσεις και 0 ανθρωποκτονίες)

Συνολικός αριθμός εγκλημάτων ρατσιστικού μίσους στη Ρωσία το 2020: 833 (εκ των οποίων 30 φυσικές επιθέσεις και 3 ανθρωποκτονίες)

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα στατιστικά της Ουκρανίας περιλαμβάνεται η προτροπή σε ρατσιστική βία (60 από τα 203 περιστατικά) ενώ οι Ρωσικές αρχές καταγράφουν μόνο επανειλημμένα περιστατικά, αφού το πρώτο παράπτωμα τιμωρείται από το 2019 με απλή προειδοποίηση ή μικρό πρόστιμο, γεγονός που οδήγησε στη μείωση των στατιστικών κατά περίπου 50%.

Επίσης η Ουκρανία καταγράφει την "πολιτική τάση" (π.χ. ισλαμοφοβία, αντι-LGBT) ενώ η Ρωσία δεν ασχολείται.

Πηγές:

https://hatecrime.osce.org/ukraine

https://hatecrime.osce.org/russian-federation

Βασικά εγώ πριν από όλα αυτά πάντα είχα στο μυαλό μου τη Ρωσία σαν το παγκόσμιο κέντρο προγλωσσικών νεοναζί που χιμάνε και μαχαιρώνουν μαυριδερούς απλά και μόνο για σπορ, ενώ η κυβέρνηση είναι major χρηματοδότης για τις οργανώσεις τους και τους ιδεολόγους τους σε όλον τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Δημοκράτης έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:39 Πολύ σοβαρό θέμα, καλά κάνει ο πουτιν και τους βομβαρδίζει

Σωστά κομμουνιστη ;
Λαθος, και λαθος.

Δεν ειμαι κομμουνιστης, δεν κανει καλα ο Πουτλερ.
Εμπεδοκλής

Μετράς τις καταγραφές και όχι την πραγματικότητα. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στην Ελλάδα σε αρκετούς δείκτες...
Δημοκράτης

μίστερ μαξ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:54
Δημοκράτης έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:39 Πολύ σοβαρό θέμα, καλά κάνει ο πουτιν και τους βομβαρδίζει

Σωστά κομμουνιστη ;
Λαθος, και λαθος.

Δεν ειμαι κομμουνιστης, δεν κανει καλα ο Πουτλερ.
Κακώς έκανε εισβολή ο πουτιν;
Και να πουτσιαζουν ελεύθερα γυφτισες οι Ουκρανοί;
Δημοκράτης

foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:48

Και αυτό αντανακλάται τελικά στα συνολικά στατιστικά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο οι αρχές:

Συνολικός αριθμός εγκλημάτων ρατσιστικού μίσους στην Ουκρανία το 2020: 203 (εκ των οποίων 21 φυσικές επιθέσεις και 0 ανθρωποκτονίες)

Συνολικός αριθμός εγκλημάτων ρατσιστικού μίσους στη Ρωσία το 2020: 833 (εκ των οποίων 30 φυσικές επιθέσεις και 3 ανθρωποκτονίες)

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα στατιστικά της Ουκρανίας περιλαμβάνεται η προτροπή σε ρατσιστική βία (60 από τα 203 περιστατικά) ενώ οι Ρωσικές αρχές καταγράφουν μόνο επανειλημμένα περιστατικά, αφού το πρώτο παράπτωμα τιμωρείται από το 2019 με απλή προειδοποίηση ή μικρό πρόστιμο, γεγονός που οδήγησε στη μείωση των στατιστικών κατά περίπου 50%.

Επίσης η Ουκρανία καταγράφει την "πολιτική τάση" (π.χ. ισλαμοφοβία, αντι-LGBT) ενώ η Ρωσία δεν ασχολείται.

Πηγές:

Βασικά εγώ πριν από όλα αυτά πάντα είχα στο μυαλό μου τη Ρωσία σαν το παγκόσμιο κέντρο προγλωσσικών νεοναζί που χιμάνε και μαχαιρώνουν μαυριδερούς απλά και μόνο για σπορ, ενώ η κυβέρνηση είναι major χρηματοδότης για τις οργανώσεις τους και τους ιδεολόγους τους σε όλον τον κόσμο.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:48

Πηγές:

Και εγω αυτο ειχα στο μυαλό μου. Αλλά εβαζα και την Ουκρανία μεσα, καθώς εχουν πολιτιστικους, ιστορικους δεσμους. Οπως ειναι viral ο εθνικισμος στην μια χωρα, ειναι και στην άλλη.

Τα στοιχεία των εγκληματων ρατσιστικου μισους, ειναι αναξιοπιστα, γιατι εχουν το ιδιο προβλημα με τους βιασμους. Εξαρτόνται απο το πως και ποιοι τα καταγράφουν. Θυμαμαι, για την ασφάλεια των γυναικών, η Αιγυπτος βγαίνει πιο αξιοπιστη απο την Σουηδία πχ.

Η αποδοχή του εθνικισμου/ναζισμου, φαινεται απο αλλους παραγοντες. Πχ η δημοσια λατρεια στον Στεπαν Μπαντερα και αλλα μικρά (οπως αυτο που εβαλα παραπανω) ή μεγαλα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

1. Δε βλέπω κανέναν απ' τους "μη νεοναζί" (μέρα μεσημέρι, περνάει κόσμος, ένας μαλάκας με το ντίλντο του είναι, πόσο δύσκολο είναι να του το βάλει κάποιος στον κώλο του) να κάνει κάτι.
2. Απορίας άξιο είναι πού βρήκε το ντίλντο. Φαίνεται πως τελικά είναι όντως και γκέη και νεοναζί, καλά τα λέγανε οι Ρώσοι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Bill Hicks έγραψε: 23 Μαρ 2022, 10:27 Εικόνα

:smt005: :smt005: :smt005:
Τώρα εξηγούνται πολλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”