Έρχεται βοϊδόπουτσα.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακάρι να συνεχιστεί η ακρίβεια να καταποντιστεί το Κουλιστάν
- Μαδουραίος
Re: Μακάρι να συνεχιστεί η ακρίβεια να καταποντιστεί το Κουλιστάν
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Άμα θέλει ο λαός περισσότερη φτώχεια ας τον ψηφίσειΝon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Hector Buas
Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Έχει πάρει τα μέτρα του...Μαδουραίος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:58Έρχεται βοϊδόπουτσα.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
- Μαδουραίος
Καλώς τον dtri2020Hector Buas έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:20Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Έχει πάρει τα μέτρα του...Μαδουραίος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:58Έρχεται βοϊδόπουτσα.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
DX_xantzopoylos_01-tsigino.jpg
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν δεν τον ψηφίσει θα μειωθεί η φτώχεια;Citroenakias έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:00Άμα θέλει ο λαός περισσότερη φτώχεια ας τον ψηφίσειΝon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
Και όμως, πιθανότητες να ψηφίσει ο εν λόγω λαός την κυβέρνηση του 15-19 είναι παραπάνω και από υπαρκτές.
Απλά η όλη ιστορία πιθανότατα θα σημαδευτεί από καμιά συμφωνία ανάλογη των Πρεσπών αλλά για κάνα Αιγαίο και πλήρη άνοιγμα των συνόρων αυτή την φορά.
Απλά η όλη ιστορία πιθανότατα θα σημαδευτεί από καμιά συμφωνία ανάλογη των Πρεσπών αλλά για κάνα Αιγαίο και πλήρη άνοιγμα των συνόρων αυτή την φορά.
Αυτο ακριβως σου λέω .Μαδουραίος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:58Έρχεται βοϊδόπουτσα.Νon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
Οσο η εναλακτικη ειναι ο ριζοσπαστικος σώρρας που ολα τα σκιζει ολα τα μαχαιρωνει με ενα νόμο - άρθρο θα γινεται του σειρηνακη .Citroenakias έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:00Άμα θέλει ο λαός περισσότερη φτώχεια ας τον ψηφίσειΝon4me έγραψε: 22 Μαρ 2022, 21:52 Η πτωση του καθεστως λεει το μποτ και οποτε γινουν εκλογες θα σας τον παει παλι αμυγδαλιες .![]()
εμπεδώστε το
- Μαδουραίος
jimdenin έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:24 Και όμως, πιθανότητες να ψηφίσει ο εν λόγω λαός την κυβέρνηση του 15-19 είναι παραπάνω και από υπαρκτές.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καμία. Η ΝΔ θα πάρει 33-34% και ο Συριζα κάτω από 30%.jimdenin έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:24 Και όμως, πιθανότητες να ψηφίσει ο εν λόγω λαός την κυβέρνηση του 15-19 είναι παραπάνω και από υπαρκτές.
- Μαδουραίος
Green Dragon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:27Καμία. Η ΝΔ θα πάρει 33-34% και ο Συριζα κάτω από 30%.jimdenin έγραψε: 22 Μαρ 2022, 22:24 Και όμως, πιθανότητες να ψηφίσει ο εν λόγω λαός την κυβέρνηση του 15-19 είναι παραπάνω και από υπαρκτές.
- wooded glade
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον καταποντισμό του Σύριζα να συνεχίζεται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.
Υπάρχει όμως η αίσθηση ότι θα ξεπεράσει αρκετά το 20% γιατί έχει τη χρυσή εφέδρεια των ινδιάνων που δεν δηλώνουν Σύριζα στα γκάλοπς.
Από την άλλη υπάρχει μία συσπείρωση στο χώρο των αβγών, με κέντρο τον Βελό τώρα και όχι τους πακιστανούς.
Τα αβγά είναι περίπου στο μεσοσταθμικό μάξιμουμ που είχαν πιάσει μεταξύ 2010-16 αν και όχι στα ποσοστά του μυστικού γκάλοπ του 2013 (ως είχε διαφημιστεί αυτό). Ήτοι 6-7%.
Το κινάλ απλά προοδεύει.
Εγώ πιστεύω ότι στο μέλλον θα δούμε το εξής:
α) ΝΔ και Κινάλ συγχώνευση - θα ξεχαστούν τα προεπαναστατικά, ανδρεοπαπανδρεϊκά, Μιμικά κτλπ.
β) ΚΚΕ αναλλοίωτο.
γ) Σύριζα στο 15-20%.
δ) Ισχυρό κόμμα ψεκ-αβγών-πούτιν στο 10 περίπου %.
Υπάρχει όμως η αίσθηση ότι θα ξεπεράσει αρκετά το 20% γιατί έχει τη χρυσή εφέδρεια των ινδιάνων που δεν δηλώνουν Σύριζα στα γκάλοπς.
Από την άλλη υπάρχει μία συσπείρωση στο χώρο των αβγών, με κέντρο τον Βελό τώρα και όχι τους πακιστανούς.
Τα αβγά είναι περίπου στο μεσοσταθμικό μάξιμουμ που είχαν πιάσει μεταξύ 2010-16 αν και όχι στα ποσοστά του μυστικού γκάλοπ του 2013 (ως είχε διαφημιστεί αυτό). Ήτοι 6-7%.
Το κινάλ απλά προοδεύει.
Εγώ πιστεύω ότι στο μέλλον θα δούμε το εξής:
α) ΝΔ και Κινάλ συγχώνευση - θα ξεχαστούν τα προεπαναστατικά, ανδρεοπαπανδρεϊκά, Μιμικά κτλπ.
β) ΚΚΕ αναλλοίωτο.
γ) Σύριζα στο 15-20%.
δ) Ισχυρό κόμμα ψεκ-αβγών-πούτιν στο 10 περίπου %.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 22 Μαρ 2022, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Το θέμα είναι να κρεμάσουμε τον τύραννο που δεν θα γίνει.
Γιά ένα 3% αλλαξοκωλιές ψήφων από γαλαζαίους σε ζαίους δεν αξίζει το ξέσκισμα του πρωκτού μου
Γιά ένα 3% αλλαξοκωλιές ψήφων από γαλαζαίους σε ζαίους δεν αξίζει το ξέσκισμα του πρωκτού μου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μαδουραίος
Ήρθε προχθές η ΔΕΗ στον γείτονα μου φανατικό δεξιό.
Δεν τον έχω ακούσει από τότε.
Ελπίζω να του έπεσε βαριά και να στρώσει χαρακτήρα.
- Μαδουραίος
Εγώ δεν θέλω τώρα εκλογές.
Πρώτα να πιάσει πάτο ο Κούλης και να συνεχιστεί η φτωχοποιηση της κοινωνίας μέχρι να βάλουν μυαλό και μετά να γίνουν.
Αν χαθούν και χιλιάδες σπίτια στους πλειστηριασμούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Πρώτα να πιάσει πάτο ο Κούλης και να συνεχιστεί η φτωχοποιηση της κοινωνίας μέχρι να βάλουν μυαλό και μετά να γίνουν.
Αν χαθούν και χιλιάδες σπίτια στους πλειστηριασμούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Χοχοχο, ρώτα τον όλα καλά; Τον πόνεσε πολύ ο Μητσοτάκης, χεχεχεΜαδουραίος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 05:09 Ήρθε προχθές η ΔΕΗ στον γείτονα μου φανατικό δεξιό.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 6 Απαντήσεις