!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόλσκα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Πόλσκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:03
nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:00
sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 00:57

Κοίτα, να αφανίσουν 45 εκατομμ. είναι κομματάκι δύσκολο. Άσε που καμμιά 15αριά τους έχουν ήδη διαφύγει στην προσφυγιά. Εδώ με γερμανικό σύστημα και 6 εκατ. τα κατάφεραν σε τόσα χρόνια, με την ρωσική αποτελεσματικότητα που θαυμάσαμε τις τελευταίες μέρες δεν θα θέλει κανα-δυο χιλιετίες;
Δεν ξέρω πως θα υλοποιούνταν ένας τέτοιος σχεδιασμός.Ίσως να ρωτήσουμε τους Τούρκους που έχουν το ρεκόρ σε αφανισμούς στην περιοχή. Στους οποίους δεν εξασκούμε το δικαίωμά μας στην ΑΟΖ γιατί μας απειλούνε αλλά σου φαίνεται περίεργο ότι η Ουκρανία θα έπρεπε να κάνει επίσης μούγκα για το δικαίωμα της στο νατο
Ρε φίλε είσαι περίπτωση. Την διαφορά απειλής και πολέμου την αντιλαμβάνεσαι έστω λίγο; Η Τουρκία απειλεί 5 δεκαετίες και πόλεμος δεν έχει γίνει. Προτιμότερο από καμμία απειλή αλλά πόλεμο, δεν συμφωνείς;

Δηλ. αμα έχετε τόση δυσκολία να φανταστείτε μια κατάσταση, πηγαίνετε μια βόλτα από εκεί να την ζήσετε. Είμαι σίγουρος ότι στον πρώτο συναγερμό και την τρεχάλα στο καταφύγιο θα αισθανθείς τη διαφορά και θα επιθυμήσεις μια τουρκική απειλή.
Είμαι περίπτωση επειδή έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμα; Ας είμαι τότε.
Στο ένα έχουμε ένα γεγονός ότι η Ουκρανία ξεκίνησε πάρε δώσε με το νατο, εισβάλλει κακώς η Ρωσία.
Στο άλλο έχουμε το γεγονός ότι εμείς δεν κάνουμε έρευνες ή δεν επεκτείνουμε αοζ γιατί μας απειλέι η Τουρκία.
Οπότε προς το παρόν δεν έχει γίνει πόλεμος γιατί δεν δοκιμάστηκε να πάμε κόντρα.

Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου στο δεύτερο, είμαι σίγουρος και ότι ο μέσος Ουκρανός πολίτης και ο Ρώσος που έκανε θητεία το ίδιο θα λέει για το πως πλήρωσε το δικαίωμα του Ζελένσκυ στο νατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 23 Μαρ 2022, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:00 Δεν ξέρω πως θα υλοποιούνταν ένας τέτοιος σχεδιασμός.Ίσως να ρωτήσουμε τους Τούρκους που έχουν το ρεκόρ σε αφανισμούς στην περιοχή. Στους οποίους δεν εξασκούμε το δικαίωμά μας στην ΑΟΖ γιατί μας απειλούνε αλλά σου φαίνεται περίεργο ότι η Ουκρανία θα έπρεπε να κάνει επίσης μούγκα για το δικαίωμα της στο νατο
αυτό το "δικαίωμα της στο νατο" μου θυμίζει κάτι τίτλους ειδήσεων τύπου ¨τον σκότωσε για 4 φυστίκια"
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

nowhere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:08
nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:00 Δεν ξέρω πως θα υλοποιούνταν ένας τέτοιος σχεδιασμός.Ίσως να ρωτήσουμε τους Τούρκους που έχουν το ρεκόρ σε αφανισμούς στην περιοχή. Στους οποίους δεν εξασκούμε το δικαίωμά μας στην ΑΟΖ γιατί μας απειλούνε αλλά σου φαίνεται περίεργο ότι η Ουκρανία θα έπρεπε να κάνει επίσης μούγκα για το δικαίωμα της στο νατο
αυτό το "δικαίωμα της στο νατο" μου θυμίζει κάτι τίτλους ειδήσεων τύπου ¨τον σκότωσε για 4 φυστίκια"
Δεν συμφωνώ με την εισβολή της Ρωσίας, γιατί έτσι και αλλίως σκοτώνεται κόσμος και από τις 2 μεριές που κανένα συμφέρον δεν θα εισπράξει με το δικαίωμα της Ουκρανία στο νατο. Δεν αλλάζει το γεγονός όμως ότι εμείς στο αντίστοιχο θέμα κάνουμε (σωστά) την πάπια.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:03 Ρε φίλε είσαι περίπτωση. Την διαφορά απειλής και πολέμου την αντιλαμβάνεσαι έστω λίγο; Η Τουρκία απειλεί 5 δεκαετίες και πόλεμος δεν έχει γίνει. Προτιμότερο από καμμία απειλή αλλά πόλεμο, δεν συμφωνείς;
ωραία γιατί δε βγαινει ο Κουλης να ανακοινώσει οτι θα επεκταθούν τα υδατα στα 12 ν.μ σε 2 χρόνια και να το βάλει και στο Συνταγμα οτι ο ρολος της κυβερνησης είναι να τηρεί απαρέγκλιτα την πορεία προς την επέκταση των υδάτων στα 12 ν.μ. ?
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:10
Δεν συμφωνώ με την εισβολή της Ρωσίας, γιατί έτσι και αλλίως σκοτώνεται κόσμος και από τις 2 μεριές που κανένα συμφέρον δεν θα εισπράξει με το δικαίωμα της Ουκρανία στο νατο. Δεν αλλάζει το γεγονός όμως ότι εμείς στο αντίστοιχο θέμα κάνουμε (σωστά) την πάπια.
Το 12 μίλια δεν συγκρίνεται έτσι κι αλλιώς, γιατί από όσα ξέρω δεν έχεις την συγκατάθεση των ΗΠΑ. Και αν μπορούμε να παραμερίσουμε τους συναισθηματισμούς (κωλοαμερικάνοι, πτανα κενωνία κλπ) βλέπουμε ότι είναι μαλακία να πας κόντρα και σε αυτούς.

Η Ουκρανία όμως είχε την συγκατάθεση τους. Και ξαναλέμε δεν είναι σίγουρο ότι αυτό ήταν η αιτία επειδή το φέρνει ως δικαιολογία ο κοντός. Στην ΕΕ ήθελε να μπει και έγιναν τα Μαιντάν κλπ. Το ΝΑΤΟ προέκυψε επειδή της την έπεσε το 2014, της πήρε εδάφη και κάπως ήθελα να προστατευθεί.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:15
Το 12 μίλια δεν συγκρίνεται έτσι κι αλλιώς, γιατί από όσα ξέρω δεν έχεις την συγκατάθεση των ΗΠΑ. Και αν μπορούμε να παραμερίσουμε τους συναισθηματισμούς (κωλοαμερικάνοι, πτανα κενωνία κλπ) βλέπουμε ότι είναι μαλακία να πας κόντρα και σε αυτούς.

Η Ουκρανία όμως είχε την συγκατάθεση τους. Και ξαναλέμε δεν είναι σίγουρο ότι αυτό ήταν η αιτία επειδή το φέρνει ως δικαιολογία ο κοντός. Στην ΕΕ ήθελε να μπει και έγιναν τα Μαιντάν κλπ. Το ΝΑΤΟ προέκυψε επειδή της την έπεσε το 2014, της πήρε εδάφη και κάπως ήθελα να προστατευθεί.
Κοροιδευόμαστε τύπε; Δικαίωμα κάποιας χώρας και τι όχι είναι τι θα πουν οι Αμερικάνοι; Σοβαρά τώρα;
sharp

Εκείνο που φαίνεται στην κουβέντα με την Πολωνία καθώς και στο άλλο βίντεο με τους ψυχάκηδες στην ρώσικη τιβι που θα αφανίσουν Βαρσοβίες, Λεττονίες κλπ. είναι το κόμπλεξ του Ρώσου απέναντι στον Αμερικανό. Όλες οι απειλές εξαπολύονται στους μικρούς και ενώ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι κρύβονται από πίσω, επιμένει να απειλεί τους μικρούς.

Αυτή η ψυχοσύνθεση είναι στάνταρ για τον Ρώσο και το ξέρει καλά ο Αμερικανός γι' αυτό τελικά θα τον κερδίσει. Ο Ρώσος χάνει στον υπερβολικό συναισθηματισμό, του στυλ δεν με σέβονται, δεν με αγαπάνε μπουχου, που μοιάζει και πολύ με του Έλληνα.
sharp

dna replication έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:12
sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:03 Ρε φίλε είσαι περίπτωση. Την διαφορά απειλής και πολέμου την αντιλαμβάνεσαι έστω λίγο; Η Τουρκία απειλεί 5 δεκαετίες και πόλεμος δεν έχει γίνει. Προτιμότερο από καμμία απειλή αλλά πόλεμο, δεν συμφωνείς;
ωραία γιατί δε βγαινει ο Κουλης να ανακοινώσει οτι θα επεκταθούν τα υδατα στα 12 ν.μ σε 2 χρόνια και να το βάλει και στο Συνταγμα οτι ο ρολος της κυβερνησης είναι να τηρεί απαρέγκλιτα την πορεία προς την επέκταση των υδάτων στα 12 ν.μ. ?
Έτσι κι αλλιώς μια μαλακία είναι τα 12νμ τίποτε δεν θα κερδίσει πρακτικά, πέραν αυτού που έγραψα παραπάνω.

Όλα αυτά είναι κόρδωμα στην μπουρτζοβλαχιά, βλ. συν/ξη Παπαντρέου στο CBS το 81 - και καλά τους ξέσκισε - και άλλα πολλά του στυλ "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:18
sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:15

Κοροιδευόμαστε τύπε; Δικαίωμα κάποιας χώρας και τι όχι είναι τι θα πουν οι Αμερικάνοι; Σοβαρά τώρα;
να βοηθήσω για να μην κολλάς.σβήνω την πρώτη πρόταση που είναι άποψη και αφήνω την δεύτερη που είναι γεγονός
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ε, ο Ζελένσκυ έχει ξεσκιστει στις συνεντευξεις σε καθε δυτικό μέσο και οργανισμό
το λες και επιτυχία
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

dna replication έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:34 ε, ο Ζελένσκυ έχει ξεσκιστει στις συνεντευξεις σε καθε δυτικό μέσο και οργανισμό
το λες και επιτυχία

.

Ρε μεγάλε τι Πόλσκα βάζεις για τίτλο..... :011:

Βάλε Μπόλεκ καί Λόλεκ καλύτερα να θυμηθούμε καί τα νιάτα μας..... :smt023

.

Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
sharp

Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2022, 00:08
NewModelArmy έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:13 Τιποτα δεν θα κανουν οι κοτες.Δεν τολμανε να μπουν σε Νατοικη χωρα.Δεν τους φοβαται και κανενας πλεον μετα το φιασκο στην Ουκρανια.
Στην ουκρανια η δυση εστειλε το λαθος μυνημα. Ενεπλεξαν τους ουκρανους σε μια περιπετεια, αλλα οταν δεχτηκαν επιθεση εδειξαν οτι δεν ειναι διατεθειμενοι να χασουν τη δυτικη βολη τους για να υπερασπιστουν τους δικους τους

Αν θες το ιδιο εγινε και με την ελλαδα που την εβαλαν στην ευρωζωνη και σε σκληρο νομισμα, αλλα οταν η ελλαδα χρεοκοπησε λογω ελλειματος ανταγωνισμου, συγνωμη κυριε ποιος ειστε.

Ποιος μου λεει εμενα οτι η δυση θα ρισκαρει την καλοπεραση της για να υπερασπιστει την πολωνια του ντουντα, η οποια παραβιαζει τους ευρωπαικους κανονες;
Έχετε ξεσκιστεί να γράφετε ότι η Ευρώπη θα πεινάσει με τα μέτρα που πήρε και τώρα λες ότι δεν θέλει να ρισκάρει την καλοπέραση της; :smt005:

Το πυρηνικό ολοκαύτωμα θέλει να αποφύγει, διαφορετικά θα είχε μπουκάρει και μάλλον θα πίναμε καφέ στο Βλαδιβοστόκ τώρα ( παρέα με τους Κινέζους :wink )
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:03
nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 01:00
sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 00:57

Κοίτα, να αφανίσουν 45 εκατομμ. είναι κομματάκι δύσκολο. Άσε που καμμιά 15αριά τους έχουν ήδη διαφύγει στην προσφυγιά. Εδώ με γερμανικό σύστημα και 6 εκατ. τα κατάφεραν σε τόσα χρόνια, με την ρωσική αποτελεσματικότητα που θαυμάσαμε τις τελευταίες μέρες δεν θα θέλει κανα-δυο χιλιετίες;
Δεν ξέρω πως θα υλοποιούνταν ένας τέτοιος σχεδιασμός.Ίσως να ρωτήσουμε τους Τούρκους που έχουν το ρεκόρ σε αφανισμούς στην περιοχή. Στους οποίους δεν εξασκούμε το δικαίωμά μας στην ΑΟΖ γιατί μας απειλούνε αλλά σου φαίνεται περίεργο ότι η Ουκρανία θα έπρεπε να κάνει επίσης μούγκα για το δικαίωμα της στο νατο
Ρε φίλε είσαι περίπτωση. Την διαφορά απειλής και πολέμου την αντιλαμβάνεσαι έστω λίγο; Η Τουρκία απειλεί 5 δεκαετίες και πόλεμος δεν έχει γίνει. Προτιμότερο από καμμία απειλή αλλά πόλεμο, δεν συμφωνείς;

Δηλ. αμα έχετε τόση δυσκολία να φανταστείτε μια κατάσταση, πηγαίνετε μια βόλτα από εκεί να την ζήσετε. Είμαι σίγουρος ότι στον πρώτο συναγερμό και την τρεχάλα στο καταφύγιο θα αισθανθείς τη διαφορά και θα επιθυμήσεις μια τουρκική απειλή. Δεν χρειάζεται καν να φας βόμβα στο κεφάλι για να καταλάβεις, έτσι πιστεύω.
Είσαι σίγουρος ότι αν επεκτείνουμε δεν θα επιτεθεί η Τουρκία; Εγώ καθόλου.

Κακά τα ψέμματα, μπορούμε να επεκτείνουμε αν είμαστε βέβαιοι ότι θα τους διαλύσουμε σε περίπτωση επίθεσης. Φυσικά και δεν είμαστε - παραπέμπω και σ' αυτό που είχε πει ο Κ. Καραμανλής.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 00:48
sharp έγραψε: 23 Μαρ 2022, 00:42
nyxtovios έγραψε: 23 Μαρ 2022, 00:40
Όπως είπα δεν είναι τόσο εύκολο να προβλεφθεί ένα χαοτικό και ασταθες σύστημα. Αλλιώς δεν θα γινόταν πόλεμος αφού θα ήξερε αυτός που θα χάσει ότι θα χάσει.
Δεν αποκλείεται ο ΓΠΠ.
Υπάρχει simulation

Χρωματακια σε βίντεο.
Και η γιαγια μου το κάνει. Τι πρόβλεψε; ότι έγινε κόκκινος όλος ο χάρτης; :lol:
Επιστημονικοτατο.
Νομίζω υποεκτιμά το αποτέλεσμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”