Εκτός αν ξέρει οτι είναι τετελεσμένο γεγονός η συμμαχία. Οι Κινέζοι είχαν ειδοποιηθεί από το καλοκαίρι από την Ρωσία και αποθήκευαν τρόφιμα.independent44 έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:16 Κι από πλευράς του λάθος κάνει.
Η Κίνα στηρίζει τη Ρωσία αλλά το κάνει προσεκτικά.
Αν οι ΗΠΑ (δεν υπάρχει λόγος να λέμε "Δύση", οι ΗΠΑ είναι) κάνουν ότι αγριεύουν στην Κίνα, τότε κι αυτή θα στηρίξει πιο απρόσεκτα τη Ρωσία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Κίνας! – Παίρνουν θέσεις σύγκρουσης οι δύο «γίγαντες»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Κίνας! – Παίρνουν θέσεις σύγκρουσης οι δύο «γίγαντες»
Re: ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Κίνας! – Παίρνουν θέσεις σύγκρουσης οι δύο «γίγαντες»
τί προτείνεις και για αυτό?
Άγι, από αλεπού να φορέσεις εσύ όταν πηγαίνεις στο παζάρι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://nypost.com/2022/03/21/huge-sola ... ower-grid/

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γκαντέμιασε και την εικόνα με τις ακρίδες που έφερε στη Σαουδική Αραβία ο κατσικανιάρης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κάτι έχει πάρει το μάτι μου τις τελευταίες ημέρες αλλά εαν δεν συγχωνευθούν τα νήματα δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθώ όλαGoBack έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:22Εγω περαστικος ειμαι μεχρι να εχουμε εξελιξεις εδω
viewtopic.php?f=33&t=38314
ΥΓ: θέλω πόσο καιρό να σου πω πόσο θαυμάζω την ψυχραιμία και το κοφτερό, ολιγόλο, του δε ποιντ χιούμορ σου, εύγε εξολοθρευτή των ψεκομπολ
Με κανεις να κοκκινιζωSUV έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:25Κάτι έχει πάρει το μάτι μου τις τελευταίες ημέρες αλλά εαν δεν συγχωνευθούν τα νήματα δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθώ όλαGoBack έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:22Εγω περαστικος ειμαι μεχρι να εχουμε εξελιξεις εδω
viewtopic.php?f=33&t=38314
ΥΓ: θέλω πόσο καιρό να σου πω πόσο θαυμάζω την ψυχραιμία και το κοφτερό, ολιγόλο, του δε ποιντ χιούμορ σου, εύγε εξολοθρευτή των ψεκομπολ![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τί λέγαμε λοιπόν για την Δημοκρατία μας? 
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Πιθανόν κι αυτό.Green Dragon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:18Εκτός αν ξέρει οτι είναι τετελεσμένο γεγονός η συμμαχία. Οι Κινέζοι είχαν ειδοποιηθεί από το καλοκαίρι από την Ρωσία και αποθήκευαν τρόφιμα.independent44 έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:16 Κι από πλευράς του λάθος κάνει.
Αν οι ΗΠΑ (δεν υπάρχει λόγος να λέμε "Δύση", οι ΗΠΑ είναι) κάνουν ότι αγριεύουν στην Κίνα, τότε κι αυτή θα στηρίξει πιο απρόσεκτα τη Ρωσία
Αν και τότε σημαίνει ότι και οι ΗΠΑ θέλουν τη σύγκρουση.
Αν δεν την ήθελαν μπορεί να είχαν κάνει κάτι άλλο, με τον Nord Stream κυρίως
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οι ΗΠΑ σαν σύνολο δεν ξέρω, οι παγκοσμιοποιητές έτσι φαίνεται ότι επιθυμούν.independent44 έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:29Πιθανόν κι αυτό.Green Dragon έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:18Εκτός αν ξέρει οτι είναι τετελεσμένο γεγονός η συμμαχία. Οι Κινέζοι είχαν ειδοποιηθεί από το καλοκαίρι από την Ρωσία και αποθήκευαν τρόφιμα.independent44 έγραψε: 22 Μαρ 2022, 23:16 Κι από πλευράς του λάθος κάνει.
Αν και τότε σημαίνει ότι και οι ΗΠΑ θέλουν τη σύγκρουση.
Αν δεν την ήθελαν μπορεί να είχαν κάνει κάτι άλλο, με τον Nord Stream κυρίως
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
nikos p 2020
Τόσα νησιά έχουμε στο Αιγαίο
Μπορεις να την βγαλεις υπουλα σε κατι του στυλ Ιαπωνια (Ποια η πιθανοτητα να τα ξαναφαν αυτοι ?)
Φθηνα και καλες πιθανοτητες επιβιωσης εχεις και στην Μογγολια
Αν θες Ευρωπη τα στανταρακια ειναι Επτανησα,Μαγιορκα, Καναρια, Σαρδηνια
Λιγες θεσεις στον Αθω με περιεργα γουστα σεξοτουρισμου και αρκετες υποχρεωσεις
Καλυτερα Μη δωσεις για μπουνκερ γιατι σφαζουν και εχουν ανεβει οι τιμες μια απλη πατεντα σε μονοκατοικια την κανει την δουλεια
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Μη μας ερθει και το πυρηνικο νεφος με τα μελτεμια ομως πανω μας
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
τί πατέντα?! να καλέσω τον seismic?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-