Αγις έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:27γιατι νεκροζωντανος;
θα του χαλασουν την διαγωγη ;![]()
Εμένα ρωτάς;
Στον ίδιο να το πεις που από τη μια δεν θέλει να τον πιάσουν, κι από την άλλη μλκίζεται με το ρωσάκι.
Εγώ απλά σπάω πλάκα.
Αγις έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:27γιατι νεκροζωντανος;
θα του χαλασουν την διαγωγη ;![]()
Η παγκοσμιοποίηση θα μας κόψει και το καύλαντισμα;Gherschaagk έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:36
Εμένα ρωτάς;
Στον ίδιο να το πεις που από τη μια δεν θέλει να τον πιάσουν, κι από την άλλη μλκίζεται με το ρωσάκι.
Εγώ απλά σπάω πλάκα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εννοείται πως θα προβάλλουμε σθεναρή αντίσταση.Beria έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:45Η παγκοσμιοποίηση θα μας κόψει και το καύλαντισμα;Gherschaagk έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:36
Εμένα ρωτάς;
Εγώ απλά σπάω πλάκα.
Αντισταθείτε!
υποκρινεται πως ειναι σε πειρασμο για να εχει ενδιαφερον η ιστορια -οι αναγκες του σεναριουGherschaagk έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:36
Εμένα ρωτάς;
Εγώ απλά σπάω πλάκα.
Σιγά, κι εγώ τα ίδια κάνω.Αγις έγραψε: 22 Μαρ 2022, 15:09υποκρινεται πως ειναι σε πειρασμο για να εχει ενδιαφερον η ιστορια -οι αναγκες του σεναριουGherschaagk έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:36
Εμένα ρωτάς;
Εγώ απλά σπάω πλάκα.
στην πραγματικοτητα ο Βαντυ δεν αφηνει ευκαιρια να περασει χωρις να τον βρεξει + διαιτηρει ομαδα απο πολυ καλες του φιλες
Οταν ερθει η στιγμη για ανταλλαγες φωτο πες της μονο μεσω snapchat για να χεις το κεφαλι σου ησυχο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αποκτα αλλη διασταση η φραση "ευχαριστω για τα ηχητικα"vantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:26
Αν και είναι μια διαδικασιούλα απ'οτι βλέπω στο παραπάνω βίντεο, που δεν νομίζω να την ξέρει. Εκτός αν είναι τόσο παρανοϊκή πια και τα 'χει προβλέψει όλα![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απαγορεύεται κατηγορηματικά από το Κόμμα.Cecily Anne έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:24![]()
![]()
![]()
Κάτι πήγε στραβά με αυτό το παιδί κάποια στιγμή φέτος. Προσπαθώ να το προσδιορίσω. Βρε μήπως κάνεις πολύ μπάφο;
θα πατε τελικα σημερα για ραντεβου; Εχω βρει βιντεακι και περιμένω να το βαλω.
Να καρφώσω κι ενα γαρύφαλλο στο πέτο, σαν τον Μπελογιάννη?
οκ, σου αξιζει οτι και αν παθεις.