μια μιση ωρα σερι. απο το πρωι εδω μεσαΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:2015 χρονια τωρα, δεν εχω μπει ποτε πχορουμ εκτος εργασιμων ωρων. πρεπει να ειμαι και πολυ τεμπελοσκυλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργοςGeorge_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:06 Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Aprilianos
Re: Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Μπορεί κανείς να μην έλεγε όχι σε τέτοια πρόταση. Καλό είναι να το κρύβουμε ομως. Ειδικά όταν βρίζουμε κάποιον άλλο ως τεμπέλη.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:18μας βγαλανε στη συνταξη εμενα και τη γυναικα μου. βγαζαμε 3 χιλιαρικα μαζι σαν αντρογυνο. εσυ θα ελεγες οχι σε τετοια προταση;;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:16Με το ζορι σε εβγαλαν?
Και αντε και σε εβγαλαν με το ζόρι. Γιατι δεν εκανες αλλη δουλεια παρα μονο μασουλαγες την πασοκικη συνταξάρα σου?
Γιναν ανθρωποι και οι πασοκοι τωρα και μας τη λενε.
αν εκανα αλλη δουλεια θα εχανα τη συνταξη
Δεν ειναι τίτλος τιμής οτι βγήκες στη σύνταξη απο τα 45. Κάτι τέτοια μου έλεγε μια φορά ένας στο ΙΚΑ που είχα πάει για να δώ τι στο καλό μου έχουν χρεώσει.
Μετα απο λίγο καιρό έμαθα πως ήταν μέσα στο κύκλωμα που έκανε ρεμούλες στο ΙΚΑ Καλλιθέας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εχω πει οχι στο δημοσιο και σε αναλογους μισθους δημοσιου γιατι ειμαι υπερ του να δουλευει κανεις για να ζει και οχι να ζει απο αργομισθιες που τον βολεψαν.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:18μας βγαλανε στη συνταξη εμενα και τη γυναικα μου. βγαζαμε 3 χιλιαρικα μαζι σαν αντρογυνο. εσυ θα ελεγες οχι σε τετοια προταση;;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:16Με το ζορι σε εβγαλαν?
Και αντε και σε εβγαλαν με το ζόρι. Γιατι δεν εκανες αλλη δουλεια παρα μονο μασουλαγες την πασοκικη συνταξάρα σου?
Μπορει να βγάζω λιγοτερα ισως αλλα τουλαχιστον καθε δεκαρα που μπαινει στο πορτοφολι μου αξιζει.
Υ.Γ. Το κανεις ακομα καλυτερο οχι μονο διορισε εσενα ο Αντρέας αλλα και τη γυναικα σου. Πρασινοφρουροι στο τετραγωνο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
αεργο τον ειπα οχι πουστη. δεν θεωρω οτι βριζεις καποιον αποκαλωντας τον αεργο.Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:22Μπορεί κανείς να μην έλεγε όχι σε τέτοια πρόταση. Καλό είναι να το κρύβουμε ομως. Ειδικά όταν βρίζουμε κάποιον άλλο ως τεμπέλη.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:18μας βγαλανε στη συνταξη εμενα και τη γυναικα μου. βγαζαμε 3 χιλιαρικα μαζι σαν αντρογυνο. εσυ θα ελεγες οχι σε τετοια προταση;;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:16
Με το ζορι σε εβγαλαν?
Δεν ειναι τίτλος τιμής οτι βγήκες στη σύνταξη απο τα 45. Κάτι τέτοια μου έλεγε μια φορά ένας στο ΙΚΑ που είχα πάει για να δώ τι στο καλό μου έχουν χρεώσει.
Μετα απο λίγο καιρό έμαθα πως ήταν μέσα στο κύκλωμα που έκανε ρεμούλες στο ΙΚΑ Καλλιθέας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ε ρε κλάμα το πασοκοντερτιλάκιAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:21μια μιση ωρα σερι. απο το πρωι εδω μεσαΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:2015 χρονια τωρα, δεν εχω μπει ποτε πχορουμ εκτος εργασιμων ωρων. πρεπει να ειμαι και πολυ τεμπελοσκυλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:13
ηταν 1μιση ωρα στο φορουμ σε εργασιμες ωρες. φως φαναρι δεν δουλευει. ειναι αεργος![]()

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ο αεργος και ο πασοκος...Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:24αεργο τον ειπα οχι πουστη. δεν θεωρω οτι βριζεις καποιον αποκαλωντας τον αεργο.Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:22Μπορεί κανείς να μην έλεγε όχι σε τέτοια πρόταση. Καλό είναι να το κρύβουμε ομως. Ειδικά όταν βρίζουμε κάποιον άλλο ως τεμπέλη.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:18
μας βγαλανε στη συνταξη εμενα και τη γυναικα μου. βγαζαμε 3 χιλιαρικα μαζι σαν αντρογυνο. εσυ θα ελεγες οχι σε τετοια προταση;;
Ο πρωτος καποτε μπορει να στρωσει.
Ο πασοκος ποτε. Απλα θελει πεταμα στη θαλασσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
ξαναχωθηκε σε εργασιμες ωρεςvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:24Ε ρε κλάμα το πασοκοντερτιλάκιAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:21μια μιση ωρα σερι. απο το πρωι εδω μεσαΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:20
15 χρονια τωρα, δεν εχω μπει ποτε πχορουμ εκτος εργασιμων ωρων. πρεπει να ειμαι και πολυ τεμπελοσκυλο.![]()
![]()
![]()
Αυτον μπορεί να τον ενοχλεί πιο πολύ το άεργος απο το πουστης. Άλλο είναι το θέμα.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:24αεργο τον ειπα οχι πουστη. δεν θεωρω οτι βριζεις καποιον αποκαλωντας τον αεργο.Ερμής έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:22Μπορεί κανείς να μην έλεγε όχι σε τέτοια πρόταση. Καλό είναι να το κρύβουμε ομως. Ειδικά όταν βρίζουμε κάποιον άλλο ως τεμπέλη.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:18
μας βγαλανε στη συνταξη εμενα και τη γυναικα μου. βγαζαμε 3 χιλιαρικα μαζι σαν αντρογυνο. εσυ θα ελεγες οχι σε τετοια προταση;;
- Sid Vicious
Μπηκα λιγο να δω το νημα αυτο και εχω παθει σοκ με την εξελιξη του. Απορω γιατι ολοι σας θεωρειτε τη τεμπελια ως κατι αρνητικο, τοσο αλλοτριωμενοι ειστε; Η τεμπελια ειναι αξια και αρετη, ειναι ελευθερια και ευτυχια, ειναι η φυσικη κατασταση του ανθρωπου. Ειστε ολοι αρρωστοι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Aprilianos
εγω αναφερα μια ευχαριστη ειδηση και μπουκαρανε οι γνωστοι κομπλεξικοι του φορουμ. πονεσε η δικαιωση του ΛοχαγουSid Vicious έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:26 Μπηκα λιγο να δω το νημα αυτο και εχω παθει σοκ με την εξελιξη του. Απορω γιατι ολοι σας θεωρειτε τη τεμπελια ως κατι αρνητικο, τοσο αλλοτριωμενοι ειστε; Η τεμπελια ειναι αξια και αρετη, ειναι ελευθερια και ευτυχια, ειναι η φυσικη κατασταση του ανθρωπου. Ειστε ολοι αρρωστοι.
Βρε μακάρι και εγώ να είχα κανα δυο πολυκατοικίες και να μην έσπαγα το στομάχι μου σε κάθε τηλέφωνο. Η καλύτερη μου θα ήταν, να κάνω τα γούστα μου κάθε μέρα χωρις να με νοιάζει κάτι.
Δε θα έλεγα όμως τον άλλο "υποτιμητικά", τεμπέλη.
Δε θα έλεγα όμως τον άλλο "υποτιμητικά", τεμπέλη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παρεξήγησις. Κι εγώ της δικής σου λογικής είμαι σχεδον, αλλά δεν ειναι αυτό το θεμα. Ολοι θα προτιμούσαμε να κάνουμε ζωάρα με διακοπές και χόμπυ όλο το χρόνο, από τα να σαπίζουμε σε ενα γραφείο-δρομολόγιο-εργοτάξιο κτλ.Sid Vicious έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:26 Μπηκα λιγο να δω το νημα αυτο και εχω παθει σοκ με την εξελιξη του. Απορω γιατι ολοι σας θεωρειτε τη τεμπελια ως κατι αρνητικο, τοσο αλλοτριωμενοι ειστε; Η τεμπελια ειναι αξια και αρετη, ειναι ελευθερια και ευτυχια, ειναι η φυσικη κατασταση του ανθρωπου. Ειστε ολοι αρρωστοι.
Το θέμα ειναι η υποκρισία του να κατηγορείς άλλους ως τεμπελχανάδες ενώ εσύ είσαι τεμπελχανάς+αρχιβολεψάκιας.
- EKPLIKTIKOS
Κάπως έτσι χρεοκόπησε η χώραAprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:01
Εγώ βγήκα με 1500 στα 46 μου το 2009 στη σύνταξη, εσυ; ποιος είναι ο μαλακας τελικά;τώρα βέβαια μου κόπηκε στα 1100.
Εδώ έχουμε χρήστες που τον παίζουν με τη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια, ο Βαντονος που έχει σηκωμαρες με τον Στάλιν σε πείραξε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Aprilianos
κακως βεβαια ιδιωτικοποιηθηκε η ΟΑ, ηταν η καλυτερη εταιρεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση