Λιώνεις από τη σκληρή δουλειά κατά φαντασία εργαζομενεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:41
Πέσε και παίρνε πασοκτζή.
Καμία... μία... να ακούω.
![]()
Ελπίζω να μην εχει κάτσει στην κοιλιά όλη η σύνταξη, και να εισαι ακόμα μαχίμι σωστό ντερτιλιάρικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Aprilianos
Re: Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eγω που θα πληρωνω τη συνταξη σου μιας και εσυ βγηκες στα 45 στη συνταξη γιατι κουραστηκες νωρις.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:22Δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Εκ του αποτελέσματος ποιος τα κατάφερε καλύτερα;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:20Eγω θα βγω στα 67 μου.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:01
Εγώ βγήκα με 1500 στα 46 μου το 2009 στη σύνταξη, εσυ; ποιος είναι ο μαλακας τελικά;τώρα βέβαια μου κόπηκε στα 1100.
Δεν ειμαι πρασινοφρουρος βυσμα να με διοριζουν και να με βγάζουν στη συνταξη απο τα 45.
Πασοκανθρωπε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:31 εδώ είναι το νήμα που ο κάθε καμένος βγάζει τα απωθημένα και τα κόμπλεξ του κατά των στρατιωτικών;
Πολλά νεύρα έχουν τα παιδιά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα να αρνηθεί να γίνει παραδουλεύτρα ο αλήτης;Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:23ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:31 εδώ είναι το νήμα που ο κάθε καμένος βγάζει τα απωθημένα και τα κόμπλεξ του κατά των στρατιωτικών;
Πολλά νεύρα έχουν τα παιδιά.![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βγήκαν σύνταξη τζόβενα μλκα μου, εμείς θα βγούμε χούφταλα με το 1,5 πόδι στον τάφο και ως τότε θα τους πληρώνουμε εμείς όλους αυτους και θα τους έχουμε να μας λένε και άεργους. Κατάντια.George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:20Eγω που θα πληρωνω τη συνταξη σου μιας και εσυ βγηκες στα 45 στη συνταξη γιατι κουραστηκες νωρις.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:22Δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Εκ του αποτελέσματος ποιος τα κατάφερε καλύτερα;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:20
Eγω θα βγω στα 67 μου.
Δεν ειμαι πρασινοφρουρος βυσμα να με διοριζουν και να με βγάζουν στη συνταξη απο τα 45.
Πασοκανθρωπε.
Να κανουμε πολεμο τοτε για να μη καθεται.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 08:38υπηρετει στις ΕΔ για την υπερασπιση της πατριδας κι οχι για να γινει υπηρετης των λαθροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μαρ 2022, 08:35 Βαριόταν να βασανίζει κόσμο μάλλον, είναι κι αυτό κούραση, μην νομίζεις.
Βγήκε στη σύνταξη στα 45
Βρίζει ολημερίς το ΠΑΣΟΚ που έφτιαξε εργαζόμενους ρετιρέ
Ελλαδαρα
Ελλαδαρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
με την προηγουμενη δημοσιευση σου εχασες δια παντος το δικαιωμα να αποκαλεις οποιονδηποτε "τεμπελη".Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:13 Ακόμα εδώ είναι. Κι ισχυρίζεται ότι δουλεύει το χαμένο ρεμάλι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όσους στρατιωτικούς βγαίνουν στη σύνταξη να τους στέλνουμε Ουκρανία να πολεμήσουουουουουν. Και τους καθηγητές τα καλοκαίαιαιαιαιριααααααΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:27μα να αρνηθεί να γίνει παραδουλεύτρα ο αλήτης;Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:23ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:31 εδώ είναι το νήμα που ο κάθε καμένος βγάζει τα απωθημένα και τα κόμπλεξ του κατά των στρατιωτικών;
Πολλά νεύρα έχουν τα παιδιά.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Aprilianos
σε αυτη τη δημοσιευση καποιος εβρισε εκτος οριωνBeria έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:48 Βγήκε στη σύνταξη στα 45
![]()
Ελλαδαρα
"
e: Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Δημοσίευση από vantono » Σήμερα, 10:11
Αναφώνησε με πάθος, και έχυσε μειλιχίως στην κορνίζα του Ντερτιλή που έχει πάνω στο γραφείο του. "
την αναφερα. φυσικα οι συντονιστες την αγνοησαν προφανως λογω ιδεολογικων συμπαθειων. Το δικαιωμα να μην με βριζει η καθε κομπλεξικη λουλου το εχω;; κανονικα θα επρεπε να φαει μπαν.
Ασέβαστος
- vantono
Πράγματι, τρομερή εκτός ορίων αήθης επίθεση. Ντρέπομαι και σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:55σε αυτη τη δημοσιευση καποιος εβρισε εκτος οριωνBeria έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:48 Βγήκε στη σύνταξη στα 45
![]()
Ελλαδαρα
"
Αναφώνησε με πάθος, και έχυσε μειλιχίως στην κορνίζα του Ντερτιλή που έχει πάνω στο γραφείο του. "
την αναφερα. φυσικα οι συντονιστες την αγνοησαν προφανως λογω ιδεολογικων συμπαθειων. Το δικαιωμα να μην με βριζει η καθε κομπλεξικη λουλου το εχω;; κανονικα θα επρεπε να φαει μπαν.
Ασέβαστος
Βλέπεις σε τι εποχές ζούμε.
αλλο το ενα, αλλο το αλλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:55σε αυτη τη δημοσιευση καποιος εβρισε εκτος οριωνBeria έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:48 Βγήκε στη σύνταξη στα 45
![]()
Ελλαδαρα
"
Ασέβαστος
πες τον κι εσυ πουστη που ξυριζει ποδια. η οτι αλλο σκεφτεις, και οποιος φαει μπαν, εφαγε.
αλλα συνταξιουχος απο τα 45 να λεει αλλον τεμπελη, ειναι γαιδαρος πετεινο κεφαλα. μπορεις να το λες, αλλα δεν βριζεις τον αλλο, βριζεις τον εαυτο σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Aprilianos
εγω θα φαω το μπαν αν τσακωθω ασχημα, το σορακι εχει το ελευθερο να βριζει οσο θελειΑσέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:04αλλο το ενα, αλλο το αλλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:55σε αυτη τη δημοσιευση καποιος εβρισε εκτος οριωνBeria έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:48 Βγήκε στη σύνταξη στα 45
![]()
Ελλαδαρα
"
Ασέβαστος
πες τον κι εσυ πουστη που ξυριζει ποδια. η οτι αλλο σκεφτεις, και οποιος φαει μπαν, εφαγε.
αλλα συνταξιουχος απο τα 45 να λεει αλλον τεμπελη, ειναι γαιδαρος πετεινο κεφαλα. μπορεις να το λες, αλλα δεν βριζεις τον αλλο, βριζεις τον εαυτο σου.![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συνταξιουχος πασοκος απο τα 45 αποκαλει τους αλλους τεμπέληδες.
Ανεκδοτο του αιωνα.
Ανεκδοτο του αιωνα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
Να με πει ό,τι γουστάρει. Το θέμα ειναι ότι εγώ δεν του είπα τίποτα απολύτως προσωπικά προσβλητικό, προς το άτομό του.Ασέβαστος έγραψε: 22 Μαρ 2022, 13:04αλλο το ενα, αλλο το αλλο.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:55σε αυτη τη δημοσιευση καποιος εβρισε εκτος οριωνBeria έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:48 Βγήκε στη σύνταξη στα 45
![]()
Ελλαδαρα
"
Ασέβαστος
αλλα συνταξιουχος απο τα 45 να λεει αλλον τεμπελη, ειναι γαιδαρος πετεινο κεφαλα. μπορεις να το λες, αλλα δεν βριζεις τον αλλο, βριζεις τον εαυτο σου.![]()
Με το να με πει "πούστη" με προσβάλει σαν άτομο.
Με το να μου πει κατι σε φάση "τράβα καμιά μαλακία και χύσε την αφίσα του Στάλιν που εχεις στον τοίχο σου", δεν νομιζω οτι με προσβάλει προσωπικά κάπου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση