!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Aprilianos
Re: Αθώος ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να υπηρετήσει σε Hot Spot
Ακόμα εδώ είναι. Κι ισχυρίζεται ότι δουλεύει το χαμένο ρεμάλι.
Μιλά αυτός που για 100 σελίδες μας τα έπρηξε με την Ρωσοποντια.vantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:05 Βγήκε παγανιά πρωινιάτικα η ντερτιλού να μας φλεξάρει τη σύνταξή της. Πχορουμάρα!
- Aprilianos
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για να γλεντάω ντερτιλούδες είμαι εδώ. Μου είναι τόσο πανεύκολο που δεν με αποσπά καν από τη δουλειά μου.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:13 Ακόμα εδώ είναι. Κι ισχυρίζεται ότι δουλεύει το χαμένο ρεμάλι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eγω θα βγω στα 67 μου.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:01Εγώ βγήκα με 1500 στα 46 μου το 2009 στη σύνταξη, εσυ; ποιος είναι ο μαλακας τελικά;τώρα βέβαια μου κόπηκε στα 1100.
Δεν ειμαι πρασινοφρουρος βυσμα να με διοριζουν και να με βγάζουν στη συνταξη απο τα 45.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
Το να βρίζεις από μακριά είναι εύκολο μικρή λουλου. Εσύ γλεντάς μόνο τη χείρα με τα 5 ορφανά και το πορτοφόλι του πατέρα σου. Αχρηστεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:18Για να γλεντάω ντερτιλούδες είμαι εδώ. Μου είναι τόσο πανεύκολο που δεν με αποσπά καν από τη δουλειά μου.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:13 Ακόμα εδώ είναι. Κι ισχυρίζεται ότι δουλεύει το χαμένο ρεμάλι.
- Aprilianos
Δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Εκ του αποτελέσματος ποιος τα κατάφερε καλύτερα;George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:20Eγω θα βγω στα 67 μου.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:01Εγώ βγήκα με 1500 στα 46 μου το 2009 στη σύνταξη, εσυ; ποιος είναι ο μαλακας τελικά;τώρα βέβαια μου κόπηκε στα 1100.
Δεν ειμαι πρασινοφρουρος βυσμα να με διοριζουν και να με βγάζουν στη συνταξη απο τα 45.
- vantono
Δεν έχω ντερτιλοπασοκτζού πατέρα για να μπορώ να του γλεντάω τη συνταξάρα κοπροσκυλιάζοντας, δυστυχώς.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:21Το να βρίζεις από μακριά είναι εύκολο μικρή λουλου. Εσύ γλεντάς μόνο τη χείρα με τα 5 ορφανά και το πορτοφόλι του πατέρα σου. Αχρηστεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:18Για να γλεντάω ντερτιλούδες είμαι εδώ. Μου είναι τόσο πανεύκολο που δεν με αποσπά καν από τη δουλειά μου.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:13 Ακόμα εδώ είναι. Κι ισχυρίζεται ότι δουλεύει το χαμένο ρεμάλι.
Καποιοι αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε σε αυτο τον κοσμο.
- Aprilianos
Σε βλέπω πόσα σκληρά δουλεύεις εδώ μέσα αεργεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:25Δεν έχω ντερτιλοπασοκτζού πατέρα για να μπορώ να του γλεντάω τη συνταξάρα κοπροσκυλιάζοντας, δυστυχώς.Aprilianos έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:21Το να βρίζεις από μακριά είναι εύκολο μικρή λουλου. Εσύ γλεντάς μόνο τη χείρα με τα 5 ορφανά και το πορτοφόλι του πατέρα σου. Αχρηστεvantono έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:18
Για να γλεντάω ντερτιλούδες είμαι εδώ. Μου είναι τόσο πανεύκολο που δεν με αποσπά καν από τη δουλειά μου.![]()
Καποιοι αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε σε αυτο τον κοσμο.![]()
- Aprilianos
Έχει φάει τουλάχιστον μια ώρα από το 8ωρο του στο φόρουμ κι ισχυρίζεται ότι δουλεύει

Με προοπτική τετραψήφια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εδώ είναι το νήμα που ο κάθε καμένος βγάζει τα απωθημένα και τα κόμπλεξ του κατά των στρατιωτικών;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Aprilianos
Με πρωταγωνιστή τον αεργοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μαρ 2022, 10:31 εδώ είναι το νήμα που ο κάθε καμένος βγάζει τα απωθημένα και τα κόμπλεξ του κατά των στρατιωτικών;
- vantono
Πέσε και παίρνε πασοκτζή.
Καμία... μία... να ακούω.
Ελπίζω να μην εχει κάτσει στην κοιλιά όλη η σύνταξη, και να εισαι ακόμα μαχίμι σωστό ντερτιλιάρικο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση