κοιτα, αν ειναιο να καψεις την πιθανοτητα να βατεψεις, τουλαχιστον μην παει χαμενος ο κοπος σου.vantono έγραψε: 21 Μαρ 2022, 18:17
Πόσο ωραία και ιδανική έκβαση της φάσης θα ήταν αυτή.![]()
Να της λεω την πικρή αλήθεια αλλά να μη με πιστεύει![]()
Μεχρι πριν 2-3 βδομαδες, οταν άνοιξα το νημα τελος παντων, παίζει και να περνούσε απο το μυαλό μου ενα 5% να το βατέψω τριφασικά το ρωσάκι και μετά να το παίζω χαζός, αλλά πλέον με έχει ξενερώσει με αυτη τη συμπεριφορά. Αυτή ειναι στυγνή εκβιάστρια, δεν μπορώ να υποκύψω.
Αλλά και να μην ήταν, και εγώ ελεύθερος να ήμουν, η τύπισσα φαινεται τρελός μπελάς. Δεν θα ήθελα ποτέ να μπλέξω σοβαρά μαζί της.
πες τα ολα στη βαντοναινα. οτι εχεις μια αμυδρη εντυπωση οτι το ρωσακι ψαχνεται για πουτσα. και δειχτης τα μυνηματα, οτι προσπαθουσες να καταλαβεις αν στ αληθεια ψαχνεται η κανει πλακα.
και βεβαιως συνεχισε τα, με την βαντοναινα παρουσα, ακομη καλυτερα, βαλτην να γραφει αυτη τα μυνηματα, εξελισσοτνας συντομα σε ραντεβου για πηδημα. στο ραντεβου εμφανισου μαζι με τη βαντοναινα, και αστες να μαλλιοτραβηχτουν.
θα γλυτωσεις απαξ κια δια παντως, και θα εχεις μπονους ποντους εμπιστοσυνης, θα ειναι δυσκολοτερο να πιαστεις στο επομενο παραστρατημα σου.