!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
-
Ορέστης 35
Re: Greece's next top model
Για λογους ηδονοβλεψιας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
όλες έτσι σαν κολ γκερλς Κολομβιανών ντήλερς που εχουν μαζευτεί για παρτούζα στη φαβέλα μετά απο πετυχημένη παράδοση πακέτου ειναι, ή θα βρεθει και καμια νορμάλ στην πορεία?
- Cecily Anne
Εμενα αυτη η γυμνάστρια μαρεσε αρκετα. Τρομερό πρόσωπο.vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:38 όλες έτσι σαν κολ γκερλς Κολομβιανών ντήλερς που εχουν μαζευτεί για παρτούζα στη φαβέλα μετά απο πετυχημένη παράδοση πακέτου ειναι, ή θα βρεθει και καμια νορμάλ στην πορεία?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μην ελπίζεις.vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:38 όλες έτσι σαν κολ γκερλς Κολομβιανών ντήλερς που εχουν μαζευτεί για παρτούζα στη φαβέλα μετά απο πετυχημένη παράδοση πακέτου ειναι, ή θα βρεθει και καμια νορμάλ στην πορεία?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτή δεν ειναι η τζοχάνσον α λα γκρέκα ε? Αλλη λες?Cecily Anne έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:40Εμενα αυτη η γυμνάστρια μαρεσε αρκετα. Τρομερό πρόσωπο.vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:38 όλες έτσι σαν κολ γκερλς Κολομβιανών ντήλερς που εχουν μαζευτεί για παρτούζα στη φαβέλα μετά απο πετυχημένη παράδοση πακέτου ειναι, ή θα βρεθει και καμια νορμάλ στην πορεία?
- Cecily Anne
Οχι η Γιόχανσον για μοντέλο με ύψος 1.73 ειναι θρασύτατη. Ψαξε αυτη που σου λεω, τρομερή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μονο που διαβασα το μηνυμα, μου σηκωθηκε!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εγώ αν δω κάποια τηλεοπτική εκπομπή πάντα θα την παρακολουθήσω από το yt για ν' αποφύγω τις διαφημίσεις. Κάποιες φορές θέλω να έχω και τη δυνατότητα του rewind, ειδικά σε τέτοιες εκπομπές. 
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Πραγματικό έπος θα είναι, μπούτι με μπούτι και κωλομέρι και κωλομέρι θα μάχονται τα κορίτσια, οι τεμπέλες, οι αφιλόδοξες και οι άτυχες θα παραμερισθούν, οι συμπαθειές μας θα αλλάζουν από ένα έξυπνο βλέμμα ή ένα αποκαλυπτικό φλάς αλλά θα παραμείνουμε στους δέκτες μας γιά να τις ερωτευόμαστε και να στέψουμε την καλύτερη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
τι ώρα αρχίζει συναγωνιστή?
να κανονίσω να είμαι σπίτι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εγω φτιαχνομαι πολυ οταν μαλωνουν μεταξω των επικαλουμενες δηθεν κανονες ηθικης.
Εκει πραγματικα μου φτανει στο κουτελο!
Εκει πραγματικα μου φτανει στο κουτελο!
Δεν ξερω.
Συνηθως ο ΟΡΕΣΤΗΣ τα ξερει αυτα.
Ειναι ο αρχηγος μας.
-
Ορέστης 35
Σε 2 ωρες αρχιζει!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση