!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:24Οσο υπαρχουν ηλιθιοι σαν τον Крaсная армия, μια χαρα δουλευουν τα ψεματα του Πουτιν.
Крaсная армия my ass. Черная армия είναι το σωστό.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Крaсная армия έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:47 Εγώ καπιταλιστικά δουλικά έχω δηλώσει ότι είμαι κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ότι και όποιον υποστηρίζει η ΕΕ και το ΝΑΤΟ είμαι εναντίον.

Επίσης ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής "Δημοκρατίας", είτε είναι ρωσικού τύπου, είτε ελληνικού.
Στ'@@ μας αν εισαι υπερ ή κατα. Δε σε ρωτησε κανεις. Κατι νουμερα σα και 'σενα χρησιμοποιει ο Πουτιν για τις δουλειες του.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Крaсная армия έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:47 Εγώ καπιταλιστικά δουλικά έχω δηλώσει ότι είμαι κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ότι και όποιον υποστηρίζει η ΕΕ και το ΝΑΤΟ είμαι εναντίον.

Επίσης ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής "Δημοκρατίας", είτε είναι ρωσικού τύπου, είτε ελληνικού.
Αντε να'ρθει κανας Πούτιν, να σε κλείσει μέσα, που γράφεις ενάντια στο σύστημα. Τυχερός είσαι ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Εγώ δεν προσκυνάω κανέναν. Εσείς έχετε αφέντες, είτε θεούς, είτε ολιγάρχες, είτε Κούληδες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

🇷🇺KREMLIN SAYS THE DEGREE OF PROGRESS IN PEACE TALKS WITH UKRAINE IS NOT AS BIG AS IT SHOULD BE

KREMLIN SAYS THERE IS STILL NO BASIS FOR POSSIBLE PUTIN-ZELENSKIY MEETING, SIGNIFICANT PROGRESS NEEDS TO BE MADE FIRST
sharp

Крaсная армия έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:57 Εγώ δεν προσκυνάω κανέναν. Εσείς έχετε αφέντες, είτε θεούς, είτε ολιγάρχες, είτε Κούληδες.
Μάς δουλεύεις; Ολιγάρχες έχει ο Πούτιν. Είχε δηλαδή, γιατί τώρα τους στρίμωξε η δημοκρατική δύση.
Θα μου πεις και γιατί δεν πάνε να κάτσουν στη Ρωσία... Εμ... δεν είναι κορόιδα, ξέρουν που είναι ωραία.
sharp

dna replication έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:59 🇷🇺KREMLIN SAYS THE DEGREE OF PROGRESS IN PEACE TALKS WITH UKRAINE IS NOT AS BIG AS IT SHOULD BE

KREMLIN SAYS THERE IS STILL NO BASIS FOR POSSIBLE PUTIN-ZELENSKIY MEETING, SIGNIFICANT PROGRESS NEEDS TO BE MADE FIRST
Εννοεί να ανδιοργανώσει τον στρατό πρώτα, για να ετοιμαστεί για την επόμενη επίθεση. Τα διαβάσαμε και αλλού, μην κουράζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Oι Ρώσοι πυροβολάνε στο ψαχνό κατά αμάχων στην Χερσώνα

https://twitter.com/Liveuamap/status/15 ... 5904d9%2F0

https://twitter.com/Militarylandnet/sta ... 7891814408
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Αλιόσα έγραψε: 21 Μαρ 2022, 14:29 Oι Ρώσοι πυροβολάνε στο ψαχνό κατά αμάχων στην Χερσώνα

https://twitter.com/Liveuamap/status/15 ... 5904d9%2F0

https://twitter.com/Militarylandnet/sta ... 7891814408
Ξες ποιο είναι το περίεργο στο βίντεο; ΌΤι στο κτήριο στο βάθος που λογικά είναι το δημαρχείο υπάρχει η Ουκρανική σημαία .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Ναι ξέρω, σαν τις "ηθοποιούς" που κάναν τις εγκύους στο μαιευτήριο.

https://twitter.com/nexta_tv/status/150 ... -market%2F
Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios »

hades έγραψε: 21 Μαρ 2022, 14:34 Ξες ποιο είναι το περίεργο στο βίντεο; ΌΤι στο κτήριο στο βάθος που λογικά είναι το δημαρχείο υπάρχει η Ουκρανική σημαία .
Και... αβομβάρδιστο κιόλας το κτίριο, φαντάζομαι ότι θα έχει ακόμα στο τοίχο την εικόνα του Ζελένσκι.
Να θυμίσουμε ότι η Χερσώνα έπεσε στα χέρια των Ρώσων...
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Befaios έγραψε: 21 Μαρ 2022, 15:14
hades έγραψε: 21 Μαρ 2022, 14:34 Ξες ποιο είναι το περίεργο στο βίντεο; ΌΤι στο κτήριο στο βάθος που λογικά είναι το δημαρχείο υπάρχει η Ουκρανική σημαία .
Και... αβομβάρδιστο κιόλας το κτίριο, φαντάζομαι ότι θα έχει ακόμα στο τοίχο την εικόνα του Ζελένσκι.
Χερσώνα έπεσε με μικρή αντίσταση .Δεν είχε τακτικό στρατό μέσα μόνο εθνοφύλακες. Δεν έχει ζημίες από μάχες ή βομβαρδισμούς
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios »

Δεν το ήξερα αυτό γιατί τόσα που γίνονται, δεν τα παρακολουθώ όλα.
Η σημαία όμως δεν έχει κανένα λόγο να υπάρχει όπως λες και εσύ.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

sharp έγραψε: 21 Μαρ 2022, 14:00
Крaсная армия έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:57 Εγώ δεν προσκυνάω κανέναν. Εσείς έχετε αφέντες, είτε θεούς, είτε ολιγάρχες, είτε Κούληδες.
Μάς δουλεύεις; Ολιγάρχες έχει ο Πούτιν. Είχε δηλαδή, γιατί τώρα τους στρίμωξε η δημοκρατική δύση.
Θα μου πεις και γιατί δεν πάνε να κάτσουν στη Ρωσία... Εμ... δεν είναι κορόιδα, ξέρουν που είναι ωραία.
Είδες πουθενά να λέω ότι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;

Έχω πει πολλάκις ότι είναι ένας υποκριτής χριστιανόπληκτος.

Στηρίζω τις Ρωσικές θέσεις, από τότε που ασχολούμαι με τα γεωπολιτικά στα 1990s και τον πόλεμο στην Τσετσενία.

Όπως στήριζα και τους Σέρβους κατά τον Γιουγκοσλαβικό εμφύλιο. Άσχετα εάν πλέον τους θεωρώ χριστιανόπληκτους αμόρφωτους φασίστες.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

hades έγραψε: 21 Μαρ 2022, 15:16
Befaios έγραψε: 21 Μαρ 2022, 15:14
Χερσώνα έπεσε με μικρή αντίσταση .Δεν είχε τακτικό στρατό μέσα μόνο εθνοφύλακες. Δεν έχει ζημίες από μάχες ή βομβαρδισμούς
ουτε η σημαία κατέβηκε
οι διαδηλωτές ξεθαρευουν μερα με την ημέρα και πιθανόν να επαναληφθούν σκηνικά όπως στο Ντονμπάς το 2014
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”