Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη επειδή το έγραψε η ΑΥΓΗ?ST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03Τι πας να υποστηρίξεις εδώ; Πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη. Τι σημασία έχουν τα στραβά του Σύριζα, του ΚΚΕ ή της αριστεράς γενικότερα;
Ας βγει ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις και αν τότε φανεί ότι αδίκως τον κατηγορούν να του σταθείς. Αλλά τώρα γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πατούλης πήρε με λογοκλοπή το διδακτορικό του
- Hector Buas
Re: Ο Πατούλης πήρε με λογοκλοπή το διδακτορικό του
Λογικά θα του το πάρουν πίσω, για να μην ξευτιλιστεί και το ίδρυμα. 
Ta copy paste που πόσταρα τα είδες;Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:04Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη επειδή το έγραψε η ΑΥΓΗ?ST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03Τι πας να υποστηρίξεις εδώ; Πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη. Τι σημασία έχουν τα στραβά του Σύριζα, του ΚΚΕ ή της αριστεράς γενικότερα;
Ας βγει ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις και αν τότε φανεί ότι αδίκως τον κατηγορούν να του σταθείς. Αλλά τώρα γιατί;
- Μαδουραίος
Τότε γράψε επί της ουσίας. Αντέγραψε αποσπάσματα και τα παρουσίασε ως δικά του ή όχι; Δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζεις για να είμαι ειλικρινής. Αν υπάρχει αντίθετη πλευρά θέλω να την ακούσω.Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:04Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη επειδή το έγραψε η ΑΥΓΗ?ST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03Τι πας να υποστηρίξεις εδώ; Πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη. Τι σημασία έχουν τα στραβά του Σύριζα, του ΚΚΕ ή της αριστεράς γενικότερα;
- EKPLIKTIKOS
Το ερώτημα είναι αν όντως την έγραψε ή αν έβαλε καμία γραμματέα να κάνει κάνα έξτρα μερεμέτι, προφανώς αμαθη από ακαντιμια αλλά με βαθειά γνώση του ctrl-c ctrl-v, πρέπει να διέπρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημαnyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:57
Μιλάμε για copy paste. Δηλαδή να πλήρωνες για να στο κάνουν θα άλλαζαν και κάποιες λέξεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν εχουν να πουλησουν και τιποτε αλλο περα απο αυτο για να εκλεγουν ουτως η αλλωςST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03Τι πας να υποστηρίξεις εδώ; Πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη. Τι σημασία έχουν τα στραβά του Σύριζα, του ΚΚΕ ή της αριστεράς γενικότερα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω πάντως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:06Το ερώτημα είναι αν όντως την έγραψε ή αν έβαλε καμία γραμματέα να κάνει κάνα έξτρα μερεμέτι, προφανώς αμαθη από ακαντιμια αλλά με βαθειά γνώση του ctrl-c ctrl-v, πρέπει να διέπρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημαnyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:57
Μιλάμε για copy paste. Δηλαδή να πλήρωνες για να στο κάνουν θα άλλαζαν και κάποιες λέξεις.![]()
κανονικά πρέπει να πάρουν πόδι οι καθηγητές που υπέγραψαν τη διατριβή. Μια ξεγυρισμένη απόλυση.
- Μαδουραίος
Το χειρότερο είναι πως τον πέρασε η επιτροπή.
- Hector Buas
Για θύμισε μας ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα σου? Γιατί, απ' ότι φαίνεται, έχεις μεγάλη εμπειρία στις κρίσεις διδακτορικών διατριβών...nyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:05Ta copy paste που πόσταρα τα είδες;Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:04Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη επειδή το έγραψε η ΑΥΓΗ?ST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03
Τι πας να υποστηρίξεις εδώ; Πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη. Τι σημασία έχουν τα στραβά του Σύριζα, του ΚΚΕ ή της αριστεράς γενικότερα;
Εγώ έχω ήδη ένα διδακτορικό χωρίς copy paste.Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:08Για θύμισε μας ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα σου? Γιατί, απ' ότι φαίνεται, έχεις μεγάλη εμπειρία στις κρίσεις διδακτορικών διατριβών...
Το θέμα όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι πανεπιστημιακός για να ξεχωρίσεις ότι η αλληλουχία λέξεων είναι ίδια.
Μοιάζει να υπονοείς εδώ και αρκετά ποστ ότι κάτι δεν ξέρουμε ή μας κρύβει το ρεπορτάζ και άρα οδηγούμαστε σε βεβιασμένα συμπεράσματα. Τι είναι αυτό;Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:08Για θύμισε μας ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα σου? Γιατί, απ' ότι φαίνεται, έχεις μεγάλη εμπειρία στις κρίσεις διδακτορικών διατριβών...
-
talaipwros
κανονικα ναι, καθως και θα πρεπει να δωσει πισω τα λεφτα απο οποιαδηποτε θεση διοριστηκε με μορια που του εδωσε η διατριβηnyxtovios έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:04 Λογικά θα του το πάρουν πίσω, για να μην ξευτιλιστεί και το ίδρυμα.![]()
Επισης να μην ξεχναμε και την καθαριστρια με το πλαστο απολυτηριο δημοτικου που μπηκε φυλακη
- Hector Buas
Δεν υπάρχει ουσία. Η τουλάχιστον δεν υπάρχει κάτι με το οποίο μπορεί κανείς να ασχοληθεί σοβαρά. Είναι απλώς η κατάντια της αριστεροκρατούμενης Ελληνικής Ανώτατης Εκπαίδευσης...ST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:06Τότε γράψε επί της ουσίας. Αντέγραψε αποσπάσματα και τα παρουσίασε ως δικά του ή όχι; Δεν έχω καταλάβει τι υποστηρίζεις για να είμαι ειλικρινής. Αν υπάρχει αντίθετη πλευρά θέλω να την ακούσω.Hector Buas έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:04Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη επειδή το έγραψε η ΑΥΓΗ?ST48410 έγραψε: 21 Μαρ 2022, 00:03
Τι πας να υποστηρίξεις εδώ; Πιάστηκε ο άλλος με τη γίδα στην πλάτη. Τι σημασία έχουν τα στραβά του Σύριζα, του ΚΚΕ ή της αριστεράς γενικότερα;
Όλοι γνωρίζουν πως εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν ετοιματζίδικες λύσεις για όλων των ειδών τις εργασίες, φοιτητικές, μεταπτυχιακές και διδακτορικά...
Εργασίες Πανεπιστημίου & Σπουδές στην Ευρώπη
Πανεπιστημιακές Εργασίες
Αρνος
Masterpen
Και είναι οι αριστεροί που κυρίως δημιούργησαν και διαπρέπουν σε αυτό το "σπόρ"...
Αν δεν το γνωρίζετε είναι ίσως γιατί δεν έχετε περάσει από την Ελληνική Ανώτατη εκπαίδευση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 21 Μαρ 2022, 00:19, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 85 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 5 Απαντήσεις