!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
ολοι κ ολες ειστε με την συντροφο Βαντυ
κανεις με τον θαλασσοπορο του ερωτα που αντιμετωπιζει συμπληγαδες - πουτσοφαγες - σκυλα κ χαρυβδη - μονο τυφλωμενοι απο την μικροαστικη υποκριτικη ηθικη σας του πετατε βραχια για να τον βυθισετε ......
κανεις με τον θαλασσοπορο του ερωτα που αντιμετωπιζει συμπληγαδες - πουτσοφαγες - σκυλα κ χαρυβδη - μονο τυφλωμενοι απο την μικροαστικη υποκριτικη ηθικη σας του πετατε βραχια για να τον βυθισετε ......
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Εγώ δεν είμαι είμαι με κανένα. Τους θεωρώ πλεμπαρια, κοσμοπολιταν και τους τρεις.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:39 ολοι κ ολες ειστε με την συντροφο Βαντυ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εμένα λοιπόν το ακριβώς αντίθετο. Για δες κάτι περίεργα πράγματα...Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:18 Εμένα η τσόντα με γυναίκες μου είναι πιο αδιάφορη και από το ρύζι και μοντέλα να περιέχει. 1000 φορές άντρες.
- Cecily Anne
Mάλλον είσαι άντρας και σε ελκύουν οι γυναίκες.sharp έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:47Εμένα λοιπόν το ακριβώς αντίθετο. Για δες κάτι περίεργα πράγματα...Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:18 Εμένα η τσόντα με γυναίκες μου είναι πιο αδιάφορη και από το ρύζι και μοντέλα να περιέχει. 1000 φορές άντρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ειμαι με τον ΒαντυCecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:40Εγώ δεν είμαι είμαι με κανένα. Τους θεωρώ πλεμπαρια, κοσμοπολιταν και τους τρεις.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:39 ολοι κ ολες ειστε με την συντροφο Βαντυ
παρασυρθηκε στη νεοτητα του απο την προπαγανδα - απατη των σοβαρων δεσμων κ τον εδεσαν στον παγωμενο βραχο των σχεσεων να του τρωνε το συκωτι οι καργιες
ειναι ωρα να σπασει τα δεσμα του κ να χαρει την λευτερια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Μα του έγραψα να βρει μια τρίτη, καλύτερη συμβουλή δεν μπορούσα να δώσω. Από εκεί και πέρα τρολάρω, μπας και τον εκνευρίσω και γράψει κάνα καλό κουκουέδικο πόνημα.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:47ειμαι με τον ΒαντυCecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:40Εγώ δεν είμαι είμαι με κανένα. Τους θεωρώ πλεμπαρια, κοσμοπολιταν και τους τρεις.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:39 ολοι κ ολες ειστε με την συντροφο Βαντυ
παρασυρθηκε στη νεοτητα του απο την προπαγανδα - απατη των σοβαρων δεσμων κ τον εδεσαν στον παγωμενο βραχο των σχεσεων να του τρωνε το συκωτι οι καργιες
ειναι ωρα να σπασει τα δεσμα του κ να χαρει την λευτερια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο που στο στρεητ ζευγάρι υπάρχει κι άλλη επιλογή. Και κανονικά την προτιμούν περισσότερο. Στο γκέι ζευγάρι αυτή είναι η μοναδική επιλογή.Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:37Ρε το πρωκτικό είτε σε στρέιτ είτε σε γκευ ζευγάρι το ίδιο αηδία θα σου φανεί, εφόσον σε χαλάει η εικόνα. Δεν έχει πρακτική οπτικη διάφορα το κομμάτι αυτό. Οι διαφορές είναι ότι στη μία περίπτωση βλέπεις ένα ζευγάρι βυζιά παραπάνω και ένα αιδοιο στην άλλη ένα ζευγαρι @@ και ένα πέος. Επίσης, αρκετούς τους χαλάει περισσότερο η εικόνα του γλωσσοφιλου μεταξύ αντρών, πράγμα που επίσης δεν καταλαβαίνω καθόλου, αλλά ενιγουει.
Δλδ αν κάθε βράδυ πέφτει ξαντέριασμα, κάποια στιγμή θα προκαλέσει προβλήματα πώς να το κάνουμε; Δεν χαλαρώνει αυτό το πράγμα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγω εχω τετοιο ηχητικο υλικοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:41GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι έχεις;panos291 έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:02Εγω εχω τετοιο ηχητικο υλικοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:41GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;![]()
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κωλυόμουν. Το σκέφτηκα για καποια δευτερολεπτα αλλά με είχε πιάσει το σοβαροφανές μου προφιλ εκεινη την ώρα, και ειπα να μην το χαλάσω γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκω.GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;
Την επομενη φορά που θα βγουμε το τρίο, θα της πετάξω για πλακα κάτι του στυλ "επ, τι γινεται, καμιά καινούρια γκέι τσόντα είδες τελευταία?".
Η βαντόνταινα ξέρει το χιουμορ μου και δεν θα με παρεξηγησει. Και με την ευκαιρια θα τη ρωτήσω αν της αρέσουν και τα λεσβιακά και τα όργια (έτσι ακριβως θα το πω. Σορρυ αλλά η λεξη θρησομ αν βγει απο το στόμα μου εκεινη την ώρα, μπορει να ειναι και απ'τις τελευταιες φορες που σας γράφω πχορουμ αυτη).
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα θέλει ο κώλος σου.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:09Κωλυόμουν. Το σκέφτηκα για καποια δευτερολεπτα αλλά με είχε πιάσει το σοβαροφανές μου προφιλ εκεινη την ώρα, και ειπα να μην το χαλάσω γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκω.GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;Δεν είχαμε γνωριστεί και τόσο καλά μέχρι τότε, δεν ειχα τόσο θάρρος.
Την επομενη φορά που θα βγουμε το τρίο, θα της πετάξω για πλακα κάτι του στυλ "επ, τι γινεται, καμιά καινούρια γκέι τσόντα είδες τελευταία?".
Η βαντόνταινα ξέρει το χιουμορ μου και δεν θα με παρεξηγησει. Και με την ευκαιρια θα τη ρωτήσω αν της αρέσουν και τα λεσβιακά και τα όργια (έτσι ακριβως θα το πω. Σορρυ αλλά η λεξη θρησομ αν βγει απο το στόμα μου εκεινη την ώρα, μπορει να ειναι και απ'τις τελευταιες φορες που σας γράφω πχορουμ αυτη).
τους δουλευεις αγρια αλλα θα το πιστεψουν τελικα πως εισαι τρομαγμενος χαμοποντικαςvantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:09Κωλυόμουν. Το σκέφτηκα για καποια δευτερολεπτα αλλά με είχε πιάσει το σοβαροφανές μου προφιλ εκεινη την ώρα, και ειπα να μην το χαλάσω γιατί δύσκολα το ξαναβρίσκω.GoBack έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:40 Καλα ρε μλκ δεν αδραξες την ευκαιρια να τη ρωτησεις αν της αρεσουν τα λεσβιακα και τα τριολε;Δεν είχαμε γνωριστεί και τόσο καλά μέχρι τότε, δεν ειχα τόσο θάρρος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
- Εχω μάθει ότι είσαι καρκίνος με λέων (ωροσκόπο). Τέτοια προσωπικότητα-διαμάντι πως καταφέρνεις και μας την κρύβεις έτσι?
- Α κατάλαβα, η κυρία που μας το παίζει και ορθολογίστρια από 'δω (και δειχνω τη βαντοναινα) στα είπε αυτά ε?
βαντοναινα: Ελα μωρέ που τα παίρνεις σοβαρά, για πλάκα τα λέμε αυτά μεταξύ μας.
ρωσάκι: Α οχι, για πλάκα τα λες εσύ, εγώ όντως πιστεύω στα ζώδια.
Αυτό ομολογώ ότι ήταν το πρώτο ντεκαβλέ σημείο που εντόπισα πάνω της, εκεινη τη στιγμή.
Και από πού κι ως που το καρκίνος με λέων "προσωπικότητα-διαμαντι", τί λένε οι ζωδιακές Γραφές δηλαδή, απορω...
- Ωχ (λέω). Για πες...
- Εχω μάθει ότι είσαι καρκίνος με λέων (ωροσκόπο). Τέτοια προσωπικότητα-διαμάντι πως καταφέρνεις και μας την κρύβεις έτσι?
- Α κατάλαβα, η κυρία που μας το παίζει και ορθολογίστρια από 'δω (και δειχνω τη βαντοναινα) στα είπε αυτά ε?
Αυτό ομολογώ ότι ήταν το πρώτο ντεκαβλέ σημείο που εντόπισα πάνω της, εκεινη τη στιγμή.
Και από πού κι ως που το καρκίνος με λέων "προσωπικότητα-διαμαντι", τί λένε οι ζωδιακές Γραφές δηλαδή, απορω...
Αποκλείεται να έχουμε το ίδιο ζώδιο και ωροσκοπο.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 23:17 Επίσης, γαμώτημπανακώλαμου, αυτό τώρα το θυμήθηκα. Γυρνάει σε καποια φάση (τότε που ήμασταν και οι τρεις) και μου λέει "ξέρω πολλά για σένα"
- Ωχ (λέω). Για πες...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-