Eξαρτάται, αν είναι τίποτα γραμμωμένοι θεογκόμενοι γκέυ, δε θα ξεράσω. Αν είναι τίποτα συνήθεις πατσοχοντροι, προτιμώ να φάω αγκινάρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- Cecily Anne
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε ναι είναι γνωστό πως στις τσόντες παίζουν μπαζολες και μπαζολοι.
Και εγώ αν είναι να δω τσόντα με λεσβίες σα τη Γαλάνη προτιμώ να φάω αυγό. Μαζί με μπλεζες
Και εγώ αν είναι να δω τσόντα με λεσβίες σα τη Γαλάνη προτιμώ να φάω αυγό. Μαζί με μπλεζες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι ξεμπλεξε αφου εκανε κατι αναμεσα σε sexting και phone sex
χειροτερα εμπλεξε
μια χαρα πηδος επαιξε στην ταινια το μετα ηταν το προβλημα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Εμένα η τσόντα με γυναίκες μου είναι πιο αδιάφορη και από το ρύζι και μοντέλα να περιέχει. 1000 φορές άντρες. Αλλά εγώ έχω συνηθίσει σε γκέυ εικόνες , γιατί έχω ένα κάρο φίλους, οπότε έχω ανοσία χρόνια τώρα και ουσιαστικά δεν εντοπίζω καμία διαφορά από ετερόφυλο ζευγάρι. Τώρα το σεξ μου είναι κι αυτό αδιάφορο, διότι δεν κάνουν κάτι παραπάνω από μία αντίστοιχη γυναίκα, απλά δεν θα με έφτιαχνε το σεξ καθεαυτό, θα με έφτιαχνε η εικόνα 2 ωραίων αντρικών σωμάτων.Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:06 Ε ναι είναι γνωστό πως στις τσόντες παίζουν μπαζολες και μπαζολοι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:03Eξαρτάται, αν είναι τίποτα γραμμωμένοι θεογκόμενοι γκέυ, δε θα ξεράσω. Αν είναι τίποτα συνήθεις πατσοχοντροι, προτιμώ να φάω αγκινάρες.Gherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:49Αηδία.Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:42
Έχω ξανακούσει γκόμενες να βλέπουν πουστοτσοντες. Και Όλες γουσταραν απίστευτα να τον παίρνουν από κώλο. Τυχαίο μάλλον.
Καλέ είστε στα καλά σας που βλέπετε ξαντεριάσματα;
Ο βαντονος χωρίς πήδο.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:17τι ξεμπλεξε αφου εκανε κατι αναμεσα σε sexting και phone sex
χειροτερα εμπλεξε
μια χαρα πηδος επαιξε στην ταινια το μετα ηταν το προβλημα![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
fixedGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:21
Ο βαντονος χωρίς πήδο μεχρι στιγμης.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:17τι ξεμπλεξε αφου εκανε κατι αναμεσα σε sexting και phone sex
χειροτερα εμπλεξε
![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη μου λες τέτοια. Φοβάμαι.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:25fixedGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:21
Ο βαντονος χωρίς πήδο μεχρι στιγμης.alekhine έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:17
τι ξεμπλεξε αφου εκανε κατι αναμεσα σε sexting και phone sex
χειροτερα εμπλεξε
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Καλά η Ρωσίδα φαίνεται αποφασισμένη να τον βιάσει σε κάθε περίπτωση. Αν ντυθεί άραβας και πάει να της χτυπήσει την πόρτα το πρωί θα ξυπνήσει με τρία κιλά λιγότερα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Βαντυ - μπουρλιασε τη με την πρωτη ευκαιρια κ ασε το πχορουμ να λυσσαει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μετά τα βάζατε με τον συριζαίο που έβαλε το καρότο στον κώλο του.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:52 Κάνε της βιντεοκλήση και άρχισε να τσιμπουκωνεις ένα dildo για λίγο και κλειστό αμέσως.
Μετά πες της "λάθος κλήση" και ξεκινα αδιάφορη κουβέντα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- alekhine
don't be - δεν εισαι στην θεση ουτε του βαντονου ουτε της ρωσιδαςGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:27Μη μου λες τέτοια. Φοβάμαι.
Μην ακούς τις σειρήνες Βαντονο. Δεν αξίζει ένας πηδος αυτή την επικίνδυνη παράνοιαΑγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 22:28 Βαντυ - μπουρλιασε τη με την πρωτη ευκαιρια κ ασε το πχορουμ να λυσσαει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Προσαρμόζωνται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Ρε το πρωκτικό είτε σε στρέιτ είτε σε γκευ ζευγάρι το ίδιο αηδία θα σου φανεί, εφόσον σε χαλάει η εικόνα. Δεν έχει πρακτική οπτικη διάφορα το κομμάτι αυτό. Οι διαφορές είναι ότι στη μία περίπτωση βλέπεις ένα ζευγάρι βυζιά παραπάνω και ένα αιδοιο στην άλλη ένα ζευγαρι @@ και ένα πέος. Επίσης, αρκετούς τους χαλάει περισσότερο η εικόνα του γλωσσοφιλου μεταξύ αντρών, πράγμα που επίσης δεν καταλαβαίνω καθόλου, αλλά ενιγουει.
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα σας φταιει ο εθνι? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν