Νομίζω και η πρώην βαντονενα είναι εξίσου και περισσότερο θεαρα για να τον συγχωρέσει όταν τα μάθει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μάλλον και αυτό.Naida έγραψε: 20 Μαρ 2022, 19:16Νομίζω και η πρώην βαντονενα είναι εξίσου και περισσότερο θεαρα για να τον συγχωρέσει όταν τα μάθει.
Και σίγουρα ο Άγις λέει χαζομάρες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πρώτη φορά θα 'ναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξεμπλεξε ο βαντονοςμας απλά τώρα η τρελή παίζει all in.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εκεί που έμπλεξε τώρα δεν ξεμπλέκει με τίποτα. Δεν το έκοψε στην αρχή που μπορούσε ακόμα γιατί του άρεσε το παιχνίδι (οκ δεκτό, δύσκολο να αντισταθείς)
Τώρα η άλλη πήρε αέρα και δεν μαζεύεται με τίποτα. Best case scenario να τον συγχωρήσει η βαντόναινα όταν το μάθει αφού πρώτα τον έχει δέσει χειροπόδαρα για το μέλλον και ελέγχει μέχρι και τι ώρα πάει στην τουαλέτα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και αυτό και οι ζαρτιέρες, ίσως ήταν ριψοκίνδυνες επιλογές. Την περασμένη εβδομάδα που είχαμε βγει οι τρεις μας, μας εκμυστηρεύτηκε ότι έχει δει αρκετές φορές γκέι τσόντες (με άντρες) και της άρεσαν πολύ.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:52 Κάνε της βιντεοκλήση και άρχισε να τσιμπουκωνεις ένα dildo για λίγο και κλειστό αμέσως.
Μετά πες της "λάθος κλήση" και ξεκινα αδιάφορη κουβέντα
Η αντίδραση της δικιάς μου ήταν σε φάση "μωρή βλαμμένη, πας καλά? Συνελθε, δεν είμαστε μόνες μας τώρα, δεν χρειάζεται να μάθουν κι άλλοι πόσο βαρεμένη είσαι", κι εγώ φεησπαλμαριζόμουν και έκανα πως σοκάρομαι.
Κρατάω το άλλο με τη ντουλάπα, προς το παρόν. Ε, αν μου βγει και κοπρολάγνα τί να πω, τα 'χω δει όλα, παραιτούμαι.
- vantono
Ίσως όχι εντελώς ολλ-ιν ακόμα. Το ολλ ιν παίζει να είναι καμιά γυμνη φωτο (ή παραπάνω απο μία) που θα μου τις πετάξει στο τσατ και μόλις τσεκάρει οτι το μηνυμα διαβάστηκε, θα τις σβήσει αμέσως και θα μου γράψει κατι του στυλ "α σορρυ, λάθος, αλλού πήγαινε το μήνυμα, μπερδεύτηκα".
Ναι, ο βαντόνος που τον ξέρουμε και είναι άντρας γαμώ τα άτομα ή άλλη τρελλή και πουτάνα.
Πιθανόν ξέμπλεξε αν είναι τυχερός, δεν πληρώνουν οι πάντες τις ψιλές μαλακίες τους, όμως αν η άλλη (η λογική και μη πόρνη) τον διαβάσει να αναρωτιέται γιά το βούλωμα του στόματος της φίλης της θα τον ψιλοσιχαθεί...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Edit : Συγγνώμη Ερμή, είναι όντως φρενοβλαβήςvantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:17 έχει δει αρκετές φορές γκέι τσόντες (με άντρες) και της άρεσαν πολύ.
Edit2: δεν βρίσκω το εικονίδιο που ξερνάει
Τελικά έγινε basic instinct... και δυστυχώς χωρίς πήδο
- vantono
Ήτο μία στιγμήν απύθμενης αδυναμίας, προερχόμενης τόσο από συναισθηματικήν όσο και νοητικήν κόπωσιν. Και εγκεφαλικήν, φυσικά (των εγκεφάλων και των δύο κεφαλιών). Δεν επαναλήφθηκε έκτοτε, δεν πρόκειται να επαναληφεί από τούδε, και φυσικά ευελπιστώ με όλη μου την πσυχούλα να μην πρόλαβε να το κρατήσει σε πριντσκριν αυτό.Μπίστης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:20Ναι, ο βαντόνος που τον ξέρουμε και είναι άντρας γαμώ τα άτομα ή άλλη τρελλή και πουτάνα.
Πιθανόν ξέμπλεξε αν είναι τυχερός, δεν πληρώνουν οι πάντες τις ψιλές μαλακίες τους, όμως αν η άλλη (η λογική και μη πόρνη) τον διαβάσει να αναρωτιέται γιά το βούλωμα του στόματος της φίλης της θα τον ψιλοσιχαθεί...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Μαρ 2022, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Σιγά τα λάχανα. Μην κρίνεις εξ ιδιών.
Για εμάς το αντίστοιχο θα ήταν να μας έλεγε κάποιος ότι του αρέσει να βλέπει λεσβιακά. Κλάιν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πας καλά;;vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:29Σιγά τα λάχανα. Μην κρίνεις εξ ιδιών.
Για εμάς το αντίστοιχο θα ήταν να μας έλεγε κάποιος ότι του αρέσει να βλέπει λεσβιακά. Κλάιν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εντάξει δεν είναι κάτι τρελό να δει μια γυναίκα τσόντα με γκέι και να της αρέσει.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 21:17Και αυτό και οι ζαρτιέρες, ίσως ήταν ριψοκίνδυνες επιλογές. Την περασμένη εβδομάδα που είχαμε βγει οι τρεις μας, μας εκμυστηρεύτηκε ότι έχει δει αρκετές φορές γκέι τσόντες (με άντρες) και της άρεσαν πολύ.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:52 Κάνε της βιντεοκλήση και άρχισε να τσιμπουκωνεις ένα dildo για λίγο και κλειστό αμέσως.
Μετά πες της "λάθος κλήση" και ξεκινα αδιάφορη κουβέντα
Η αντίδραση της δικιάς μου ήταν σε φάση "μωρή βλαμμένη, πας καλά? Συνελθε, δεν είμαστε μόνες μας τώρα, δεν χρειάζεται να μάθουν κι άλλοι πόσο βαρεμένη είσαι", κι εγώ φεησπαλμαριζόμουν και έκανα πως σοκάρομαι.
Κρατάω το άλλο με τη ντουλάπα, προς το παρόν. Ε, αν μου βγει και κοπρολάγνα τί να πω, τα 'χω δει όλα, παραιτούμαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-