Antares έγραψε: 14 Μαρ 2022, 16:15
Ο παράδεισος των θεών του Ολύμπου. Να είμαι εκτός σύμπαντος, αλλά να μπορώ και να πηγαίνω σε διάφορους γαλαξίες και πλανήτες σαν ον αυτών των πλανητών, χωρίς να γεννηθώ εκεί βέβαια, με μεταμόρφωση. Να αποκτήσω γνώσεις σχετικά με το σύμπαν ή τα σύμπαντα.
Να επεμβαίνω στα γήινα. Να αποφασίζω για την μοίρα ανθρώπων.
Γνώση και εξουσία δηλαδή. Αλλά πάνω απ' όλα γνώση, ποιος δεν θα ήθελε να μάθει όσα ερευνά η επιστήμη και ποιος δεν θα ήθελε απαντήσεις για όσα έζησε;
Η κόλαση και ο παράδεισος είναι εδώ. Αυτό το "κάπου αλλού" ή "εκεί πάνω" δεν υφίστανται. Εγώ συμβιβάζομαι με το να διατηρώ την ψυχική ηρεμία μου. Οτι άλλο κι αν λείπει ας λείπει. Δυο πράγματα με φοβίζουν. Πρώτον κάποιο κακόβουλο ον να διαγράψει την ύπαρξη μου. Και να ξεχαστώ. Και δεύτερον η κόλαση. Να γίνω ύβρη, η ψυχή μου να γίνει κουρελόχαρτο να μη σταματάω να πονάω και τέτοια. Οπότε συμβιβάζομαι και με οτι έχω.
Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Μαρ 2022, 01:26
Μα αυτό ισχύει. Ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να διαλέγει τον παράδεισο που θέλει. Η κόλαση αρχίζει όταν συνειδητοποιεί κάποιος πως αυτός ο "παράδεισος" δεν τελειώνει ποτέ.
Μπααα, τελειώνει γιατί γερνάμε χωρίς στύση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Μαρ 2022, 01:26
Μα αυτό ισχύει. Ο καθένας θα έχει την δυνατότητα να διαλέγει τον παράδεισο που θέλει. Η κόλαση αρχίζει όταν συνειδητοποιεί κάποιος πως αυτός ο "παράδεισος" δεν τελειώνει ποτέ.
Μπααα, τελειώνει γιατί γερνάμε χωρίς στύση
Κοιτα στον χριστιανικο παράδεισο θα εισαι ως πνευμα, θα εχεις τη μορφή που ειχες στην ηλικια των 33 ετών και δεν θα εχεις φύλο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.