Εγώ κατάλαβα πως τα παιδιά τα σκότωνε κάθε που ο πατέρας έκανε κάτι. Όταν έφυγε από το σπίτι ο πατέρας, σκότωσε το πρώτο. Όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έφαγε το δεύτερο. Το τελευταίο το είχε για να το βασανίζει μέχρι που δεν άντεξε κι αυτό και παρέδωσε.Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:41Εμένα η λογική μου λέει ότι αν δε θέλουν παιδιά θα έκαναν εκτρώσεις και σίγουρα δε θα έκαναν τρία, για να τα σκοτώνουν μετά. Αν μη τι άλλο είναι πολυέξοδη διαδικασία. Δηλαδή μπήκε η άλλη στη διαδικασία να κυοφορήσει 9 μήνες επί τρία, να τα ταΐζει να τα ποτίζει, για να τα σκοτώνει. wtf είναι οριακά εκτός σφαίρας φαντασίας ακόμα και για τον πιο πειραγμένο εγκέφαλο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:39Από ότι καταλαβαίνω, για μένα μόνο η λευχαιμία στο πρώτο παιδάκι είναι τεκμηριωμένη διάγνωση.Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:37
Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Highlander
Re: Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ
Πριν κάποιον καιρό είχα δει λίγο φως στο τούνελ και ανέλυαν μια απλή κλασική ζωγραφιά του 5χρονου τότε κοριτσιού σαν να είχε κρύψει 50 "μυστικά" μηνύματα μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:20 Mόνον εγώ νομίζω ότι το έχουν ξεφτιλίσει όλοι τους (δημοσιογράφοι/ψυχολόγοι/ιατροδικαστές) με αυτήν την ιστορία;
Πρέπει να ειπώθηκαν τιτάνιες μαλακίες.Highlander έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:45Πριν κάποιον καιρό είχα δει λίγο φως στο τούνελ και ανέλυαν μια απλή κλασική ζωγραφιά του 5χρονου τότε κοριτσιού σαν να είχε κρύψει 50 "μυστικά" μηνύματα μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:20 Mόνον εγώ νομίζω ότι το έχουν ξεφτιλίσει όλοι τους (δημοσιογράφοι/ψυχολόγοι/ιατροδικαστές) με αυτήν την ιστορία;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Όταν γράφονται τα πάντα κάθε μέρα στα σάιτ και λέγονται στην τιβι για ένα θέμα, αν θες να στήσεις πάνω του 3 ώρες εκπομπή πρέπει να πεις τιτανιες μαλακίες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τόνοι τιτάνιων μαλακιών.foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:48Πρέπει να ειπώθηκαν τιτάνιες μαλακίες.Highlander έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:45Πριν κάποιον καιρό είχα δει λίγο φως στο τούνελ και ανέλυαν μια απλή κλασική ζωγραφιά του 5χρονου τότε κοριτσιού σαν να είχε κρύψει 50 "μυστικά" μηνύματα μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:20 Mόνον εγώ νομίζω ότι το έχουν ξεφτιλίσει όλοι τους (δημοσιογράφοι/ψυχολόγοι/ιατροδικαστές) με αυτήν την ιστορία;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- EKPLIKTIKOS
Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:11μαλισταBlackdog έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:05Την λενε Χριστινα Τσακωνα. Ινσταγκραμ δεν ξερωEKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:42
Έχουμε ινστα της ιατροδικαστινας, ρε δικέ μου; πώς τηνε λενε την τέτοιανε;![]()
![]()
αποσταση ασφαλειας μερικων εκατονταδων χλμτρων - δειχνει ικανη να ετοιμασει δειπνο με την συκωταρια του ατυχου που θα προσκαλεσει
Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο
Δεν υπαρχει ακομα κατηγορουμενοςGherschaagk έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:45Εγώ κατάλαβα πως τα παιδιά τα σκότωνε κάθε που ο πατέρας έκανε κάτι. Όταν έφυγε από το σπίτι ο πατέρας, σκότωσε το πρώτο. Όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έφαγε το δεύτερο. Το τελευταίο το είχε για να το βασανίζει μέχρι που δεν άντεξε κι αυτό και παρέδωσε.Cecily Anne έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:41Εμένα η λογική μου λέει ότι αν δε θέλουν παιδιά θα έκαναν εκτρώσεις και σίγουρα δε θα έκαναν τρία, για να τα σκοτώνουν μετά. Αν μη τι άλλο είναι πολυέξοδη διαδικασία. Δηλαδή μπήκε η άλλη στη διαδικασία να κυοφορήσει 9 μήνες επί τρία, να τα ταΐζει να τα ποτίζει, για να τα σκοτώνει. wtf είναι οριακά εκτός σφαίρας φαντασίας ακόμα και για τον πιο πειραγμένο εγκέφαλο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2022, 11:39
Από ότι καταλαβαίνω, για μένα μόνο η λευχαιμία στο πρώτο παιδάκι είναι τεκμηριωμένη διάγνωση.
Παντως οσο αφορα το τελευταιο παιδακι την Τζωρτζινα, 9 ετων, αυτο περασε δυο περιστατικα ανακοπης οταν ηταν μονο με την μητερα του. Στο πρωτο σωθηκε χαριν στην υπερανθρωπη προσπαθεια του επικεφαλης γιατρου που εκανε προσπαθειες ανανηψης επι 50 λεπτα. Χαρακτηριστικο της εντασης που ειχε η στιγμη, ειναι οτι μια νασοκομα και ενας αλλος γιατρος που ηταν στο τημ χρειαστηκαν μετα ψυχολογικη υποστηριξη. Δυστυχως ομως λογω ελλειψης οξυγονου στον εγκεφαλο για πολλη ωρα, το παιδακι εγινε τετραπληγικο. Ξαναεπαθε ανακοπη μετα απο 8 μηνες και πεθανε.
Καποιοι λενε οτι φοβοταν πολυ την μαμα της
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Όσο δεν βγαίνει διάγνωση για τι αν μιλάμε για έγκλημα η όχι, η υπόθεση θα τραβάει και θα λέγονται βλακείες. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί, αλλά όντως τώρα 3 παιδιά νεκρά με μια τρελή μάνα, κάτι βρωμάει πολύ. Λογικό να γίνει θέμα. Αυτα γινόντουσαν το 1930. Ότι και να λέμε, η υπόθεση θα μένει στην επικαιρότητα, και είναι κατανοητό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Και εγω αυτο πιστευωfoscilis έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:48Πρέπει να ειπώθηκαν τιτάνιες μαλακίες.Highlander έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:45Πριν κάποιον καιρό είχα δει λίγο φως στο τούνελ και ανέλυαν μια απλή κλασική ζωγραφιά του 5χρονου τότε κοριτσιού σαν να είχε κρύψει 50 "μυστικά" μηνύματα μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:20 Mόνον εγώ νομίζω ότι το έχουν ξεφτιλίσει όλοι τους (δημοσιογράφοι/ψυχολόγοι/ιατροδικαστές) με αυτήν την ιστορία;
Το πιο γελοιο μου φανηκε οτι την αναλυση αυτη στη ζωγραφια την εκανε μια παιδοψυχολογος σε ενα σπεης στο τουιτερ. Η ιδια αναλυση επαναδημοσιευτηκε στον τυπο και μετα στα καναλια.
Εγώ δεν το αντέχω το φως στο τούνελ, με ζαλίζει. Είχα διαβάσει όμως ένα σχετικό δημοσίευμα για την ανάλυση της παιδικής ζωγραφιάς και είπα "οκ, ακόμη μία ινφλουένσερ που είδε φως κι ανέβηκε".Highlander έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:45Πριν κάποιον καιρό είχα δει λίγο φως στο τούνελ και ανέλυαν μια απλή κλασική ζωγραφιά του 5χρονου τότε κοριτσιού σαν να είχε κρύψει 50 "μυστικά" μηνύματα μέσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:20 Mόνον εγώ νομίζω ότι το έχουν ξεφτιλίσει όλοι τους (δημοσιογράφοι/ψυχολόγοι/ιατροδικαστές) με αυτήν την ιστορία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόλις άκουσα τις τρέχουσες εξελίξεις από μία εκπομπή στο ραδιόφωνο. Να λοιπόν που δικαιώθηκα. Τώρα οι δημοσιογράφοι τα βρήκαν μπαστούνια γιατί ο ύποπτος δεν έχει ομολογήσει.
Ακόμη και στην περίπτωση που καταδικαστεί με απλές ενδείξεις, το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί. Πάντα θα υπάρχει μία αμφιβολία.
Τώρα, εκ των υστέρων, αρχίζουν να συνειδητοποιούν την γκάφα του να επιδείξουν μια τέτοια εμμονή προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Ακόμη και στην περίπτωση που καταδικαστεί με απλές ενδείξεις, το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί. Πάντα θα υπάρχει μία αμφιβολία.
Τώρα, εκ των υστέρων, αρχίζουν να συνειδητοποιούν την γκάφα του να επιδείξουν μια τέτοια εμμονή προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σιγά μην τους ενδιαφέρει. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά και θα συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο για το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" σαφώς και δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί γιατί είναι εξόχως ευμετάβλητο και αφορά πλέον στη καθαρά προσωπική άποψη του καθένα. Το "αυτονόητο" γενικώς δεν υφίσταται πλέον.AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:57 Μόλις άκουσα τις τρέχουσες εξελίξεις από μία εκπομπή στο ραδιόφωνο. Να λοιπόν που δικαιώθηκα. Τώρα οι δημοσιογράφοι τα βρήκαν μπαστούνια γιατί ο ύποπτος δεν έχει ομολογήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω τέτοιες υποθέσεις πάντως, αργούν να εξιχνιαστούν, λογικό νομίζω..
Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο. Θα ηταν πολυ βολικο να φυγει ο υποπτος απ το σπιτι και να παει να ομολογησει στην ασφαλεια. Φανταζομαι οτι θα περιμενουν ομολογια οταν κληθει για καταθεση.AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:57 Μόλις άκουσα τις τρέχουσες εξελίξεις από μία εκπομπή στο ραδιόφωνο. Να λοιπόν που δικαιώθηκα. Τώρα οι δημοσιογράφοι τα βρήκαν μπαστούνια γιατί ο ύποπτος δεν έχει ομολογήσει.
Εκτος αν βγουν επισημα οι τοξικολογικες και υπαρχει κατι εκει που ειναι φως φαναρι και πανε σε συλληψη αμεσως, πραγμα που δεν ειναι καθολου απιθανο. Απ οτι καταλαβαινω το οτι θα αποδειχτει εγκληματικη ενεργεια ειναι σιγουρο, μετα το ποιος ειναι ενοχος ειναι τοσο προφανες που και να μην ομολογησει θα παει μεσα για πολλα χρονια.
Και τελος εχω την αισθηση οτι η αναμονη οφειλεται στο οτι δεν υπαρχει μονο ενας ενοχος σε αυτη την ιστορια.
Ειμαι 100% σιγουρος οτι η υποθεση θα διαλευκανθει πληρως
Το λάθος είναι ότι όλοι βλέπουμε το τι έχει συμβεί πραγματικά και το θεωρούμε αυτομάτως τεκμηριωμένο. Αν έχει δει κάποιος τη συνέντευξη των γονέων, είναι σίγουρος για το ποιος είναι ο ένοχος.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2022, 13:10Σιγά μην τους ενδιαφέρει. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά και θα συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο για το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" σαφώς και δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί γιατί είναι εξόχως ευμετάβλητο και αφορά πλέον στη καθαρά προσωπική άποψη του καθένα. Το "αυτονόητο" γενικώς δεν υφίσταται πλέον.AlienWay έγραψε: 21 Μαρ 2022, 12:57 Μόλις άκουσα τις τρέχουσες εξελίξεις από μία εκπομπή στο ραδιόφωνο. Να λοιπόν που δικαιώθηκα. Τώρα οι δημοσιογράφοι τα βρήκαν μπαστούνια γιατί ο ύποπτος δεν έχει ομολογήσει.
Τώρα, εκ των υστέρων, αρχίζουν να συνειδητοποιούν την γκάφα του να επιδείξουν μια τέτοια εμμονή προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.![]()
ΟΜΩΣ δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί με τον τρόπο αυτό η ενοχή. Εκεί είναι που παρασύρθηκαν τα μίντια και θεώρησαν ότι είχαν τη λύση έτοιμη. Μωρε η λύση είναι όντως έτοιμη. Ορθά τεκμηριωμένη δεν είναι.
Και επειδή αναφέρθηκε η περίπτωση της Γερμανίας που ήταν αντίστοιχη, εκεί φαίνεται ότι υπήρξε ξεκάθαρη ομολογία.
Η ξεκάθαρη ομολογία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολυτέλεια και ο λόγος είναι ότι αυτού του τύπου τα ψυχολογικά σύνδρομα είναι πολύ καλά κρυμμένα και εντελώς απρόβλεπτα ως προς την εκδήλωσή τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση