ετσι λεει το ΚιεβοPhilip Mortimer έγραψε: 20 Μαρ 2022, 17:18 Οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ με τανκ σε γηροκομείο -56 ηλικιωμένοι νεκροι
Οι 15 που επέζησαν απήχθησαν από τους Ρώσους και μεταφέρθηκαν στην κατεχόμενη περιοχή Σβάτονε
Εν ψυχρώ εκτέλεση 56 ανθρώπων κατήγγειλε την Κυριακή το Κίεβο, ανακοινώνοντας ότι ρωσικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ σε γηροκομείο στην ανατολική πόλη Κρεμιννα
https://www.protothema.gr/world/article ... -to-kievo/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πλάκα θα έχει να χάσει η Ρωσία και μετά να γεμίσει ηρωικά παραρτήματα του αζοφ όλη η Ευρώπη. Θα πέσει γέλιο και κλάμα μαζί...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Scouser έγραψε: 20 Μαρ 2022, 17:02Έλα τώρα, ξέρουμε καλά ότι δεν ήθελε απλώς διαβεβαιώσεις, να ξαναστήσει την παλιά ρωσική αυτοκρατορία και να εξαφανίσει την Ουκρανία από τον χάρτη θέλει πλέον. Ο Πούτιν κάνει ελάχιστες προσπάθειες να το κρύψει, έχω πει αρκετές φορές ότι αξίζει να διαβάσει κανείς το άρθρο που έγραψε ο ίδιος τον προηγούμενο Ιούλιο (όταν όλοι στη Δύση ασχολούνταν αυτιστικά με την πίπα τον κόβιντ) για να κατατοπιστεί: http://en.kremlin.ru/events/president/news/66181 Το γιατί οδηγηθήκαμε φυσικά σε αυτό το σημείο είναι μια άλλη ιστορία και σε αυτό φέρουν σημαντική ευθύνη και οι Δυτικοί, αλλά οι ίδιοι οι Ρώσοι με την τρομακτικά δυσανάλογη αντίδρασή τους έχουν κάνει αυτή τη συζήτηση να έχει κυρίως φιλολογικό χαρακτήρα πλέον.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2022, 15:59Μόνο που η Ρωσία ζητούσε διαβεβαιώσεις οτι δε θα μπεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, και οτι θα σταματήσει να εξοντώνει Ρώσους στο Ντονμπάς, ενώ η Ελλάδα δεν έκανε τίποτα τέτοιο.Scouser έγραψε: 20 Μαρ 2022, 15:28
Έλα ντε, γιατί συνεχίζει να πολεμάει για να αποφύγει τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας του; Σαν τον άλλο μαλάκα με περικεφαλαία, τον Μεταξά, που δεν δέχτηκε απλώς να σταθμεύσουν σε μερικά στρατηγικά σημεία στην ελληνική επικράτεια οι δυνάμεις του Ντούτσε. Τι να πεις, υπάρχουν και αυτοί οι ηγέτες.![]()
Δε μου λές, θα υποστήριζες παράδοση των Περσών στον Αλέξανδρο όταν πλέον έγινε φανερό οτι δε μπορούσαν να τον αντιμετωπίσουν? Το έκαναν αρκετοί Πέρσες διοικητές επαρχιών.
Όχι, δεν θα ήμουν υπέρ, όπως δεν θα ήμουν υπέρ στην παράδοση της Κωνσταντινούπολης το 1453 ή των Θερμοπυλών το 480 π.Χ. Στα last stands φαίνεται το πραγματικό ''μέταλλο'' ενός έθνους και μπαίνουν οι ρίζες για την αναγέννησή του μετά από μια ήττα. Αυτό άσχετα με το γεγονός ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τέτοιο σημείο, ίσα ίσα όπως έγραψα και αλλού, είναι προφανές ότι η αρχική ρωσική επιχείρηση απέτυχε και πλέον θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί τελείως το αρχικό ρωσικό σχέδιο επιχειρήσεων.
Όταν είδε οτι δεν υπήρχε πλέον άλλη λύση απ' το να εξαφανίσει την Ουκρανία, τί να κάνει.να ξαναστήσει την παλιά ρωσική αυτοκρατορία και να εξαφανίσει την Ουκρανία από τον χάρτη θέλει πλέον
Αφού οι δυτικές λουλούδες είναι αποφασισμένες με τους Ευρωμαϊντανούς να του βάλουν το ΝΑΤΟ 100 χιλιόμετρα απ' τη Μόσχα.
Επί 8 χρόνια σκοτώνουν οι άλλοι κόσμο στο Ντονμπάς και οι Δυτικοί δε λέγανε τίποτα.
Το βίντεο με τα παιδικά φέρετρα το είδες? Είχαν κάτι ανάλογο, έστω οι Αμερικάνοι στο Κουβέιτ (που ήταν και πιο "δικαιολογημένος" ο πρώτος πόλεμος?)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:44 Άκου λέει "υπάρχουν βίντεο να βαρανε οι Αζοφ με κανόνι" και συγχωριανός σου που να μη είστε ξαδέρφια υπάρχει, και;
-
talaipwros
Εν τω μεταξύ πιο ηλιθια δικαιολογία απο το και καλα " μπου χου Ουκρανία 100 χιλιόμετρα από Μόσχα " δεν πρέπει να υπάρχει.
Βέβαια οι Ρώσοι καλά κάνουν , αφου απευθύνονται σε βλάκες που δεν έχουν κοιτάξει σε ενα χάρτη πού είναι η Μόσχα, που η Ουκρανία και πού η Λετονία
Βέβαια οι Ρώσοι καλά κάνουν , αφου απευθύνονται σε βλάκες που δεν έχουν κοιτάξει σε ενα χάρτη πού είναι η Μόσχα, που η Ουκρανία και πού η Λετονία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 20 Μαρ 2022, 18:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οταν λες οτι η Ρωσικη επιχειρηση απετυχε αιτιολογησε το λιγο, γιατι εγω θεωρω οτι με ελαχιστες εξαιρεσεις, γινετε αυτο που θελανε οι Ρωσοι, δηλαδη πολιορκια των μεγαλων πολεων της Ουκρανιας για να καθηλωθει ο Ουκρανικος στρατος καθως αυτοι δημιουργουν τον διαδρομο Κριμαιας-ΝτονμπαςScouser έγραψε: 20 Μαρ 2022, 17:02 Έλα τώρα, ξέρουμε καλά ότι δεν ήθελε απλώς διαβεβαιώσεις, να ξαναστήσει την παλιά ρωσική αυτοκρατορία και να εξαφανίσει την Ουκρανία από τον χάρτη θέλει πλέον. Ο Πούτιν κάνει ελάχιστες προσπάθειες να το κρύψει, έχω πει αρκετές φορές ότι αξίζει να διαβάσει κανείς το άρθρο που έγραψε ο ίδιος τον προηγούμενο Ιούλιο (όταν όλοι στη Δύση ασχολούνταν αυτιστικά με την πίπα τον κόβιντ) για να κατατοπιστεί: http://en.kremlin.ru/events/president/news/66181 Το γιατί οδηγηθήκαμε φυσικά σε αυτό το σημείο είναι μια άλλη ιστορία και σε αυτό φέρουν σημαντική ευθύνη και οι Δυτικοί, αλλά οι ίδιοι οι Ρώσοι με την τρομακτικά δυσανάλογη αντίδρασή τους έχουν κάνει αυτή τη συζήτηση να έχει κυρίως φιλολογικό χαρακτήρα πλέον.
Όχι, δεν θα ήμουν υπέρ, όπως δεν θα ήμουν υπέρ στην παράδοση της Κωνσταντινούπολης το 1453 ή των Θερμοπυλών το 480 π.Χ. Στα last stands φαίνεται το πραγματικό ''μέταλλο'' ενός έθνους και μπαίνουν οι ρίζες για την αναγέννησή του μετά από μια ήττα. Αυτό άσχετα με το γεγονός ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν φτάσει ακόμα σε τέτοιο σημείο, ίσα ίσα όπως έγραψα και αλλού, είναι προφανές ότι η αρχική ρωσική επιχείρηση απέτυχε και πλέον θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί τελείως το αρχικό ρωσικό σχέδιο επιχειρήσεων.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Sid Vicious
Πριν λιγο κατεφθασε ο Ελληνας προξενος της Μαριουπολης και μολις μιλησε, πολυ καλος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Η Φιλλανδία ετοιμάζεται για ΝΑΤΟ, ωραία τα καταφέρνει ο κοντός
-
talaipwros
638 φορές;πετρος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 14:34Επειδη ενας ηταν ικανος-τυχερος και τη γλυτωσε ολοι οι αλλοι δεν μετρανε?stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2022, 12:17Αν είναι τόσο άχρηστοι σε αυτό που προσπαθούν να πετύχουν με 638 απόπειρες, τότε κακώς τους προσάπτεις όλα τα υπόλοιπα.πετρος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 12:15
Ενταξει... αν κατσουμε και φτιαξουμε καταλογο προεδρων κρατων που ξεπαστρεψαν η προσπαθησαν να ξεπαστρεψουν οι δυτικοι θα γραφουμε μεχρι αυριο...
[img]https://i.postimg.cc/zvSsXf3v/IMG- ... .jpg[/img]
Μονο... 638 φορες προσπαθησαν να ξεπαστρεψουν τον Καστρο..
Παιδάκια του δημοτικού να έβαζες θα την έβρισκαν την άκρη.
Και φιλοκαστρικός ο Πετράκις; Πολύ ηθικό να λες ότι περνάνε τέλεια στη φυλακή όταν βρίσκεσαι έξω.
Μερικοι δεν ειναι γραφτο να δολοφονηθουν... Αν θελεις κι ενα παραδειγμα απο την αλλη πλευρα, λεγεται οτι ο Σταλιν οργανωσε 22 αποπειρες δολοφονιας του Τιτο, μεχρι που ο τελευταιος του εγραψε:σταματα να στελνεις ανθρωπους να με σκοτωσουν γιατι στο τελος εγω θα σου στειλλω εναν και δεν θα χρειαστει αλλος...stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2022, 18:57638 φορές;
Παιδάκια του δημοτικού να έβαζες θα την έβρισκαν την άκρη.
Κι ο Χίτλερ 42 απόπειρες γλύτωσε. Είναι η μοίρα όλων των καλών.
- Golden Age
5 νομίζω ήτανπετρος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 19:25 λεγεται οτι ο Σταλιν οργανωσε 22 αποπειρες δολοφονιας του Τιτο, μεχρι που ο τελευταιος του εγραψε:σταματα να στελνεις ανθρωπους να με σκοτωσουν γιατι στο τελος εγω θα σου στειλλω εναν και δεν θα χρειαστει αλλος...![]()
- Aprilianos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-