!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
O Βαντυ ειναι σπανιο κ ακρως ενδιαφερον δειγμα - μιξης - Ladies man + womanizer
ωραιος τυπος
ωραιος τυπος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ακριβώς αυτό το μοτίβο να ακολουθήσεις όπως και τώρα. Χωρίς τα εμοτικονς.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:53 Ρε τί γίνεται, τί πάθατε όλοι σήμερα και σκέφτεστε εμένα?Όλα καλά πάντως, ζω και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πουτλεράκι είπε κι αυτό να μου τα πρήξει σήμερα, αλλά ευτυχώς δεν ήμουν σε φάση. Μετά το χθεσινό που με έπιασαν οι καύλες και κλιμάκωσα (και κλιμάκωσε εκεινη ακομα περισσότερο μετά), μπορώ να πω κάπως ότι έβαλα μυαλό.Spoiler
Μετά το έμμεσο άκυρο που της έριξα στην παραπάνω συνομιλία, δεν έχει ξαναστείλει πάντως (μέχρι στιγμής). Αλλά δυστυχώς κάτι μου λέει ότι έχομεν πολύ πσωμάκι ακόμα με αυτή την υπόθεση, ώσπου να ξεμπλέξω.![]()
Θα ξεμπλέξεις γρήγορα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είναι, πράγματι, συμπαθής, αν και το άβαταρ είναι για μπάτσες.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 11:42 O Βαντυ ειναι σπανιο κ ακρως ενδιαφερον δειγμα - μιξης - Ladies man + womanizer
ωραιος τυπος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
το αβαταρ ειναι πετυχημενο (κ απατηλα ακινδυνο ) - δεν υπαρχει περιπτωση να μην σκεφτουν αι γυναικαι να του πειραξουν το μαλλι η να μην του τσιμπησουν τα μαγουλακια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί έχει την ανάγκη να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει το κοντρόλ στη φάση, τί άλλο;
Θα καταλάβει ότι "δεν" με τον επώδυνο τρόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άρα σκέφτεται ακόμη με το κάτω κεφάλι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2022, 12:39Γιατί έχει την ανάγκη να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει το κοντρόλ στη φάση, τί άλλο;![]()
Θα καταλάβει ότι "δεν" με τον επώδυνο τρόπο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
οσο κ να προσπαθειτε δεν μπορειτε να απαξιωσετε τον Βαντυ - υποκυψτε στην μεγαλοσυνη του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
περαστική
Τις 10 αναπαντητες δηλαδη τις θεωρεις νορμαλ; Γιατι για να το θεωρεις νορμαλ σημαινει πως το κανει και η συντροφος. Μονο που ακομα και αν το εκανε η συντροφος αυτο, θα ηταν μια «δικαιολογια» γιατι ειναι η κοπελα σου. Αυτη απο που και ως που σου αφηνει 10 αναπαντητες (δηλαδη η κοπελα ΕΠΙΜΕΝΕΙ, και για να επιμενει, της εδωσες το θαρρος) και της απαντας καπακι το που εισαι και τι κανεις; Δεν της ριχνεις ακυρο αλλα ξεκαθαρα κανεις το αντιθετο. Της δινεις ξεκαθαρη αναφορα για να μην ανησυχει και για να συνεχιζει να στα πρηζει. Μην μιλησεις οτι και καλα θες να εισαι ευγενικος. Εδειξε το αληθινο της προσωπο. Απλα εισαι τραβατε με και ας κλαιω. Ο,τι παθεις απο το κεφαλι σου ειναι.vantono έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:53 Ρε τί γίνεται, τί πάθατε όλοι σήμερα και σκέφτεστε εμένα?Όλα καλά πάντως, ζω και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το πουτλεράκι είπε κι αυτό να μου τα πρήξει σήμερα, αλλά ευτυχώς δεν ήμουν σε φάση. Μετά το χθεσινό που με έπιασαν οι καύλες και κλιμάκωσα (και κλιμάκωσε εκεινη ακομα περισσότερο μετά), μπορώ να πω κάπως ότι έβαλα μυαλό.Spoiler
Μετά το έμμεσο άκυρο που της έριξα στην παραπάνω συνομιλία, δεν έχει ξαναστείλει πάντως (μέχρι στιγμής). Αλλά δυστυχώς κάτι μου λέει ότι έχομεν πολύ πσωμάκι ακόμα με αυτή την υπόθεση, ώσπου να ξεμπλέξω.![]()
Οκ, κάνω μια σεναριακή πρόβλεψη στο vantono's project.
1. To πουτλεράκι δεν στέλνει άλλο μήνυμα στον βαντόνο μας αλλά επικοινωνεί με την κολλητή για να βρεθούν με ή χωρίς το μήλον της έριδος.
2. Το πουτλεράκι εξαφανίζεται για μία βδομάδα, ο βαντόντο τα παίρνει που δεν συνέχισε να τον διεκδικεί και στέλνει μήνυμα αυτός.
Check and choice.
1. To πουτλεράκι δεν στέλνει άλλο μήνυμα στον βαντόνο μας αλλά επικοινωνεί με την κολλητή για να βρεθούν με ή χωρίς το μήλον της έριδος.
2. Το πουτλεράκι εξαφανίζεται για μία βδομάδα, ο βαντόντο τα παίρνει που δεν συνέχισε να τον διεκδικεί και στέλνει μήνυμα αυτός.
Check and choice.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να απαλλαγεί πρέπει
1) να μη ξαναστείλει πρωτος
2) όταν του στέλνει, να απαντά μεν αλλά μονολεκτικά και πάντα με τον τρόπο πως έχει δουλειά και θα τα πούμε άλλη ωρα(αοριστα), εννοείται χωρίς κανένα εμοτικον η σημείο στίξης
3) σε συνάντηση των τριών να είναι ευγενικά τυπικός
4) να κόψει τις μλκιες χαμουρεματος μπροστά της
Και όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι η μικρά δεν έχει στο σχέδιο της να του την κάνει από κούπες
1) να μη ξαναστείλει πρωτος
2) όταν του στέλνει, να απαντά μεν αλλά μονολεκτικά και πάντα με τον τρόπο πως έχει δουλειά και θα τα πούμε άλλη ωρα(αοριστα), εννοείται χωρίς κανένα εμοτικον η σημείο στίξης
3) σε συνάντηση των τριών να είναι ευγενικά τυπικός
4) να κόψει τις μλκιες χαμουρεματος μπροστά της
Και όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι η μικρά δεν έχει στο σχέδιο της να του την κάνει από κούπες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λιώνω με Ερμή 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
λιωνω στα γελια με ολους-ες εσας που νομιζετε η πολυ θα θελατε ο Βαντυ να ειναι τρομαγμενος χαμοποντικας κ οι γυναικες του αδηφαγες αγριογατες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν είναι τρομαγμένος χαμοπόντικας, είναι κατά φαντασίαν επιβήτωρ.Αγις έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:37 λιωνω στα γελια με ολους-ες εσας που νομιζετε η πολυ θα θελατε ο Βαντυ να ειναι τρομαγμενος χαμοποντικας κ οι γυναικες του αδηφαγες αγριογατες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και στην δικια μουΑρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:28
Στη δικη μου τη γενια αν εκανε κατι τετοιο θα ετρωγε χι απο ολους τους αρσενικους φιλους του.
Τι στον πουτσο εχει γινει με τους μιλενιαλς;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τότε ήμουνα σε mood 1) επίδειξης πίστης στη δικιά μου με τον έμπρακτο τρόπο
Αν δεν έδινα μια κάποια αναφορά και δεν απαντούσα, αυτή ικανή την έχω να έκανε αναπάντητες μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε (ακούγεται κιόλας η κλήση στο μεσεντζερ, δεν μπορώ να το έχω δόνηση όλη την ώρα το κινητό μου). Και αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση.
Στη χειρότερη, μπορει να έπαιρνε κανενα τηλ τη δικιά μου και να την αναστάτωνε (έτσι οπως ξερει να την αναστατώνει και να την ηρεμεί όταν θέλει, όπως έλεγε). Τι να κάμω, εκβιαζόμενος άνθρωπος είμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις