Ελα ρε μπομπο, μην αγχώνεσαι. Δεν νομίζω να έχουν θέμα με την υστερία σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλοδεχούμενοι είναι όλοι, αλλά... να... γράφω νέος γιατί τόσα χρόνια μόνο 3 δεσποσύνες έχουν γνωρίσει την ομάδα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Αα μάλιστα. Εντάξει τότε.OANNHSEA έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:03Καλοδεχούμενοι είναι όλοι, αλλά... να... γράφω νέος γιατί τόσα χρόνια μόνο 3 δεσποσύνες έχουν γνωρίσει την ομάδα...
.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
Με την δικιά σου ομως;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 18:55Ελα ρε μπομπο, μην αγχώνεσαι. Δεν νομίζω να έχουν θέμα με την υστερία σου.
Εγώ είμαι κουλ μπόμπο. Εσύ είσαι η χαρά της υστερίας.Menios_mikroulis έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:47Με την δικιά σου ομως;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 18:55Ελα ρε μπομπο, μην αγχώνεσαι. Δεν νομίζω να έχουν θέμα με την υστερία σου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την παρασκευή που πέρασε πήγαμε σε Γεωργιανό στην Καλλιθέα.
Περιμένω να ανέβουν φωτό για να κάνω την κριτική μου.
Περιμένω να ανέβουν φωτό για να κάνω την κριτική μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πρέπει να προσέχουν τοβ φωτισμό.
Ξενερώνουμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
από το καθιερωμένο γλέντι με ξύλο μεταξύ των γεωργιανών παρεων ...Ερμής έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:34 Την παρασκευή που πέρασε πήγαμε σε Γεωργιανό στην Καλλιθέα.
Περιμένω να ανέβουν φωτό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι μωρέ ήρεμα ήταν τα πράγματα.
Το φαγητό τρωγότανε, σχεδόν.
Εντάξει μην ειμαι άδικος, σπιτικά ήταν όλα, απλά ειναι εντελώς μακρυα απο τα γουστα μου
Το φαγητό τρωγότανε, σχεδόν.
Εντάξει μην ειμαι άδικος, σπιτικά ήταν όλα, απλά ειναι εντελώς μακρυα απο τα γουστα μου
Ίσως ήταν γεωργιανό μαγαζί αλλά όχι στέκι γεωργιανών
Ήταν και Παρασκευή.
Το Σαββατόβραδο το κέφι ανάβει ...
Εγώ θα κάνω κριτική για το προηγούμενο εστιατόριο: Το ψαρονέφρι στο Μαρούσι...
Χώρος-ατμόσφαιρα 6/10
Σάλα μεγάλη είναι, από τις παλιές, χωρισμένη στα δύο... Τραπέζια ικανοποιητικά και οι καρέκλες το ίδιο...
Και κάπου εκεί στην άκρη, νάσου και η θέση για την ορχήστρα, καθότι το μαγαζί έχει και ζωντανή μουσική το ΣΚ...
Κατάλογος; Ευχάριστα πολύ μικρός!!!
Θέση για παρκάρισμα; Απέξω λέμε!!! Βέβαια... Εάν έρχεσαι από Αττική οδό θα πρέπει να είσαι ήρωας για να βγεις στο πρώτο φανάρι, αλλιώς κάνεις τον κύκλο και το παίζεις Κολόμβος... (Θεός το GPS - προσκυνώ!!!)
Εξυπηρέτηση 8/10
Παππούδια ιδιοκτήτες και σερβιτόροι... Με λίγα λόγια άτομα που ξέρουν την δουλειά τους...
Ποιότητα φαγητού 8,5/10
Έχουμε και λέμε:
- Ψαρονέφρι. Γουστάρω... Καμία σχέση με το ψήσιμο που κάνουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες και στο φέρνουν αλά φιλέτο. Εδώ έχουμε μία επιτομή παλαιού τρόπου ψησίματος - παρεούλα με ντομάτα. Λουκούμι λέμε το κρέας, άπαιχτη η συνοδεία της ντομάτας!!!
- Λουκάνικο γεμιστό με τυρί. Πρώτη φορά έτρωγα και ήταν το κάτι άλλο!!! Ψάχνω να βρω στην αγορά να το χτυπήσω...
- Συκώτι... Ωωω... Όταν λέμε ότι ο ψήστης είναι τεχνίτης μέγιστος...
- Πατάτες χερουκλάτες.
- Κασσεροπιτάκια πολύ καλά.
- Σαλάτα με ψητά λαχανικά - από τις καλύτερες που έχω φάει ποτέ...
- Γιαουρτοσκόρδιον δικό τους.
- Σοκολατόπιτα ως κέρασμα πολύ καλή.
Value for money 7/10
Η τιμή που πληρώσαμε για αυτά και σκάσαμε 5 άτομα, μου φαίνεται λογική.
ΎΓ
Έτερο μέλος έφυγε από το κατάστημα με το χαμόγελο στα χείλη. Ξαναπήγε την επόμενη εβδομάδα και έφυγε και πάλι με το χαμόγελο στα χείλη...
Εγώ πάντως ετοιμάζω ταξιδάκι εκεί πάνω για τα υπόλοιπα του καταλόγου - για την ακρίβεια έμειναν άλλα τόσα πιάτα που δεν πήραμε...
.
Χώρος-ατμόσφαιρα 6/10
Σάλα μεγάλη είναι, από τις παλιές, χωρισμένη στα δύο... Τραπέζια ικανοποιητικά και οι καρέκλες το ίδιο...
Και κάπου εκεί στην άκρη, νάσου και η θέση για την ορχήστρα, καθότι το μαγαζί έχει και ζωντανή μουσική το ΣΚ...
Κατάλογος; Ευχάριστα πολύ μικρός!!!
Θέση για παρκάρισμα; Απέξω λέμε!!! Βέβαια... Εάν έρχεσαι από Αττική οδό θα πρέπει να είσαι ήρωας για να βγεις στο πρώτο φανάρι, αλλιώς κάνεις τον κύκλο και το παίζεις Κολόμβος... (Θεός το GPS - προσκυνώ!!!)
Εξυπηρέτηση 8/10
Παππούδια ιδιοκτήτες και σερβιτόροι... Με λίγα λόγια άτομα που ξέρουν την δουλειά τους...
Ποιότητα φαγητού 8,5/10
Έχουμε και λέμε:
- Ψαρονέφρι. Γουστάρω... Καμία σχέση με το ψήσιμο που κάνουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες και στο φέρνουν αλά φιλέτο. Εδώ έχουμε μία επιτομή παλαιού τρόπου ψησίματος - παρεούλα με ντομάτα. Λουκούμι λέμε το κρέας, άπαιχτη η συνοδεία της ντομάτας!!!
- Λουκάνικο γεμιστό με τυρί. Πρώτη φορά έτρωγα και ήταν το κάτι άλλο!!! Ψάχνω να βρω στην αγορά να το χτυπήσω...
- Συκώτι... Ωωω... Όταν λέμε ότι ο ψήστης είναι τεχνίτης μέγιστος...
- Πατάτες χερουκλάτες.
- Κασσεροπιτάκια πολύ καλά.
- Σαλάτα με ψητά λαχανικά - από τις καλύτερες που έχω φάει ποτέ...
- Γιαουρτοσκόρδιον δικό τους.
- Σοκολατόπιτα ως κέρασμα πολύ καλή.
Value for money 7/10
Η τιμή που πληρώσαμε για αυτά και σκάσαμε 5 άτομα, μου φαίνεται λογική.
ΎΓ
Έτερο μέλος έφυγε από το κατάστημα με το χαμόγελο στα χείλη. Ξαναπήγε την επόμενη εβδομάδα και έφυγε και πάλι με το χαμόγελο στα χείλη...
Εγώ πάντως ετοιμάζω ταξιδάκι εκεί πάνω για τα υπόλοιπα του καταλόγου - για την ακρίβεια έμειναν άλλα τόσα πιάτα που δεν πήραμε...
.
Bellum omnium contra omnes
Με καθυστέρηση λόγω κόβιντ, από τον οποίο δεν έχω απαλλαγεί ακόμη, παραθέτω τις φωτό από το Iberia, Γεωργιανό εστιατόριο στην Καλλιθέα.
Η βιτρίνα του μαγαζιού είναι σαν τυροπιτάδικου. Μια άσπρη πόρτα σε οδηγεί στην σάλα του εστιατορίου, το οποίο υποψιάζομαι ότι είναι ολίγον τι παράνομο. Απόδειξη ταμειακής δεν κόψανε, σε χαρτάκι παραγγελίας ήρθε το ποσό της πληρωμής. Βέβαια, με τις ανδρικές σκατόφατσες τις γεωργιανές που μπαινοβγαίναν στην κουζίνα, είπα να μην το σχολιάσω. Τουλάχιστον χαμήλωσαν την μουσική.
Παρκάρισμα, έξω σχεδόν από το μαγαζί, πράγμα σπάνιο για την περιοχή.
σέρβις, πολύ καλό, η θεία μας ανακάτωσε και το πεινιρλί, για να το φάμε σωστά, γιατί το αβγό ήταν ωμό.
όλα ήρθαν σχετικά γρήγορα και ακριβώς ότι είχαμε παραγγείλει.
το δε κρασί το χύμα μια αποκάλυψη. είχε γεύση φουντουκιού, πραλίνας κάτι σοκολατοειδές τελος πάντων. είναι λέει τα σταφύλια τους εκεί πάνω.
αν όντως είναι, απαιτώ εισαγωγή εδώ και τώρα. σαν λικέρ ήταν.
κανα 20ρι νομίζω το άτομο με ένα σωρό μπύρες, κοκακόλες και ανθρακούχα. σκάσαμε στο φαί.
8/10
θα ξαναπάω.

ανθρακούχο νερό, γεωργιανής προελεύσεως. σαν το ξινό νερό Φλωρίνης.

το πενιρλί με τα δύο τυριά, το βούτυρο και το σχεδόν ωμό αβγό. μας το ανακάτεψε η θεία και ήταν όντως πολύ νόστιμο.

ρολάκια μελιτζάνας, με σκόρδο και καρύδια. πολύ νόστιμα και δροσερά.

συκωτάκια πουλιών, με σκόρδο και ρόδι. το βρήκα αρκετά νόστιμο

χινκάλι, γεμιστά με κιμά και δυόσμο, μαιντανό σαν γιουβαρλάκια. αυτό έχει και ζουμί μέσα, οπότε δαγκώνεις λίγο, ρουφάς και μετά το τρως. αρκετά νόστιμα.

κοτοσαλάτα, με μαγιονέζα, νόμιζω είχε και σκορδάκι. αρκετά νόστιμο

χατσαπούρι. τηγανιτή τυρόπιτα, με τα δικά τους μαστιχωτά τυριά. πολύ νόστιμη και έμοιαζε αρκετά με την τυρόπιτα της Γεωργιανής που είχαμε σπίτι μας.

αυτό το πήρα εγώ. οτζαχούρι - χοιρινό με πατάτες στην γάστρα με γεωργιανά μυρωδικά. ΑΠΑΙΧΤΟ.

Η βιτρίνα του μαγαζιού είναι σαν τυροπιτάδικου. Μια άσπρη πόρτα σε οδηγεί στην σάλα του εστιατορίου, το οποίο υποψιάζομαι ότι είναι ολίγον τι παράνομο. Απόδειξη ταμειακής δεν κόψανε, σε χαρτάκι παραγγελίας ήρθε το ποσό της πληρωμής. Βέβαια, με τις ανδρικές σκατόφατσες τις γεωργιανές που μπαινοβγαίναν στην κουζίνα, είπα να μην το σχολιάσω. Τουλάχιστον χαμήλωσαν την μουσική.
Παρκάρισμα, έξω σχεδόν από το μαγαζί, πράγμα σπάνιο για την περιοχή.
σέρβις, πολύ καλό, η θεία μας ανακάτωσε και το πεινιρλί, για να το φάμε σωστά, γιατί το αβγό ήταν ωμό.
όλα ήρθαν σχετικά γρήγορα και ακριβώς ότι είχαμε παραγγείλει.
το δε κρασί το χύμα μια αποκάλυψη. είχε γεύση φουντουκιού, πραλίνας κάτι σοκολατοειδές τελος πάντων. είναι λέει τα σταφύλια τους εκεί πάνω.
αν όντως είναι, απαιτώ εισαγωγή εδώ και τώρα. σαν λικέρ ήταν.
κανα 20ρι νομίζω το άτομο με ένα σωρό μπύρες, κοκακόλες και ανθρακούχα. σκάσαμε στο φαί.
8/10
θα ξαναπάω.

ανθρακούχο νερό, γεωργιανής προελεύσεως. σαν το ξινό νερό Φλωρίνης.

το πενιρλί με τα δύο τυριά, το βούτυρο και το σχεδόν ωμό αβγό. μας το ανακάτεψε η θεία και ήταν όντως πολύ νόστιμο.

ρολάκια μελιτζάνας, με σκόρδο και καρύδια. πολύ νόστιμα και δροσερά.

συκωτάκια πουλιών, με σκόρδο και ρόδι. το βρήκα αρκετά νόστιμο

χινκάλι, γεμιστά με κιμά και δυόσμο, μαιντανό σαν γιουβαρλάκια. αυτό έχει και ζουμί μέσα, οπότε δαγκώνεις λίγο, ρουφάς και μετά το τρως. αρκετά νόστιμα.

κοτοσαλάτα, με μαγιονέζα, νόμιζω είχε και σκορδάκι. αρκετά νόστιμο

χατσαπούρι. τηγανιτή τυρόπιτα, με τα δικά τους μαστιχωτά τυριά. πολύ νόστιμη και έμοιαζε αρκετά με την τυρόπιτα της Γεωργιανής που είχαμε σπίτι μας.

αυτό το πήρα εγώ. οτζαχούρι - χοιρινό με πατάτες στην γάστρα με γεωργιανά μυρωδικά. ΑΠΑΙΧΤΟ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 20 Μαρ 2022, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Σχετικά με το Γεωργιανό, με εξαίρεση τα ψητά και λίγο τις πίτες που ήταν οκ τα αλλά χμμμ ας πω πως δε μου πάει αυτό το στυλ κουζίνας με την καμία... Ειδικά τα κρύα συκωτακια ήταν ολίγον εφιάλτης. Δεν επιχείρησα να δοκιμάσω τη μελιτζάνα.
Το άλλο με το κοτόπουλο επίσης κάπως.
Τα νταμπλινκς ήταν σα γιουβαρλακι μέσα σε ζύμη.
Είναι εντελώς μακρυά μου στο θέμα κουζίνας.
Τα νταμπλινκς ήταν σα γιουβαρλακι μέσα σε ζύμη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
θα παραθέσετε φωτό από την μασα της παρασκευής?Ερμής έγραψε: 20 Μαρ 2022, 13:20 Σχετικά με το Γεωργιανό, με εξαίρεση τα ψητά και λίγο τις πίτες που ήταν οκ τα αλλά χμμμ ας πω πως δε μου πάει αυτό το στυλ κουζίνας με την καμία... Ειδικά τα κρύα συκωτακια ήταν ολίγον εφιάλτης. Δεν επιχείρησα να δοκιμάσω τη μελιτζάνα.
Τα νταμπλινκς ήταν σα γιουβαρλακι μέσα σε ζύμη.![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση