!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oυτε πιτογυρο δε θα μπορουμε να φάμε πλεον. Στα 3.60 αναμενεται να παει η τιμη του.
- Μαδουραίος
Re: Oυτε πιτογυρο δε θα μπορουμε να φάμε πλεον. Στα 3.60 αναμενεται να παει η τιμη του.
-5% ο Κούλης γιατί το σουβλάκι είναι το εθνικό μας έδεσμα.
Re: Έκανα μόλις παραγγελία για πιτογυρα και μου έφυγαν τα μαλλιά από τις τιμες
Για εσάς τους προγλωσσικους.Στύγιος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 23:12Ο όρος είναι δόκιμοςfoscilis έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:15Κανονικά η χρήση της λέξης "πιτογυρο" θα έπρεπε να έχει δεκαπέντε ευρώ ΕΦΚ.Μαδουραίος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 20:38 Τα πιτογυρα από 2.5 πήγαν 3.0 ευρώ
Πατάτες με σως από 2.9 πήγαν 3.8 ευρώ
Μητσοτάκη ......
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Έκανα μόλις παραγγελία για πιτογυρα και μου έφυγαν τα μαλλιά από τις τιμες
Ή αγορά αυτό ρυθμίζεται όπως λένε και οι οικονομολόγοιΑγις έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:26πεταμενα χρηματα - πληρες γευμα η δειπνο εφτιαχνες με αυτα απο υλικα που θα επελεγεςΜαδουραίος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 20:38 Τα πιτογυρα από 2.5 πήγαν 3.0 ευρώ
Πατάτες με σως από 2.9 πήγαν 3.8 ευρώ
Μητσοτάκη ......
ξεχαστε τα ετοιματζιδικα - ντελιβερι - θα στρωσετε χαρακτηρα - θα αγοραζετε τα υλικα κ θα μαγευιρευετε
Πρόλαβα εποχές που αντί για σάντουιτς και σουβλάκια την έβγαζες με λίγο ψωμί ελιές ή και τυρί ή με φέτα με λάδι ή βιταμ
Το πρόβλημα το έχουν περισσότερο τα καταστήματα εστίασης που θα κλείσουν και θα απόλύσουν προσωπικό
- Μαδουραίος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Oυτε πιτογυρο δε θα μπορουμε να φάμε πλεον. Στα 3.60 αναμενεται να παει η τιμη του.
Όποιος φάει σε μαγαζί με όνομα Piggy πόπουλο είναι άξιος της μοίρας του. Υπάρχει και το γυροκομειο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Φαντάσου πόσο περήφανοι νιώθουν όταν τα σκέφτονται. Χρόνια και χρόνια κοιταζει την υπόλοιπη παρέα στην καφετέρια με χαμόγελο αυτοπεποίθησης και σκέφτεται "εγώ δεν είμαι σαν εσάς, θα πάω ψηλά γιατί έχω φοβερή ιδέα".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:24 Όποιος φάει σε μαγαζί με όνομα Piggy πόπουλο είναι άξιος της μοίρας του. Υπάρχει και το γυροκομειο.
Παίδες , αγοράζετε από το σούπερ μάρκετ σουβλάκια μπιφτέκια ή άλλο κρέας και πίτες και φτιάχνετε σουβλάκια στο σπίτι
Τόσο απλά ..
Τόσο απλά ..
- Υδράργυρος
2 ευρω πηγε το φαλαφελ στη βαθης, απο 1,50. Δεν παμε καλα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το έξυπνο λογοπαίγνιο στον τίτλο είναι σημαντικός παράγοντας σίγουρα. Αν και το ότι το γύρο bank στο Χαϊδάρι έκλεισε, μας δείχνει πως δεν φτάνει μόνο αυτό, θέλει κι άλλα πολλά ένα επιτυχημένο σουβλατζίδικο.foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:29Φαντάσου πόσο περήφανοι νιώθουν όταν τα σκέφτονται. Χρόνια και χρόνια κοιταζει την υπόλοιπη παρέα στην καφετέρια με χαμόγελο αυτοπεποίθησης και σκέφτεται "εγώ δεν είμαι σαν εσάς, θα πάω ψηλά γιατί έχω φοβερή ιδέα".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:24 Όποιος φάει σε μαγαζί με όνομα Piggy πόπουλο είναι άξιος της μοίρας του. Υπάρχει και το γυροκομειο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Green Dragon
Πολλά μαγαζιά έχουν πλεόν διπλές τιμές, μια ακριβή για online πλατφόρμες (γιατί δεν τους συμφέρει εκεί που έφτασαν οι προμήθειες) και μια φτηνή για τηλεφωνική παραγγελία. Μιλάμε για 0,50 ευρώ διαφορά ανά σουβλάκι (Αθηναϊκο, για να καταλάβουν και οι πάνω).
Σαν το booking θα γίνει δηλαδή. Που βλέπεις το ξενοδοχείο στην πλατφόρμα και παίρνεις τηλ για καλύτερη τιμή χωρίς απόδειξη.Green Dragon έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:52
Πολλά μαγαζιά έχουν πλεόν διπλές τιμές, μια ακριβή για online πλατφόρμες (γιατί δεν τους συμφέρει εκεί που έφτασαν οι προμήθειες) και μια φτηνή για τηλεφωνική παραγγελία. Μιλάμε για 0,50 ευρώ διαφορά ανά σουβλάκι (Αθηναϊκο, για να καταλάβουν και οι πάνω).
- Green Dragon
Με μια σημαντική διαφορά: Στο booking πρακτικά κλέβεις την πλατφόρμα και το κράτος, εδώ απλά τα μαγαζιά προσπαθούν να γλιτώσουν από τον νταβατζή με τον οποίο έμπλεξαν.mao mao έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:55Σαν το booking θα γίνει δηλαδή. Που βλέπεις το ξενοδοχείο στην πλατφόρμα και παίρνεις τηλ για καλύτερη τιμή χωρίς απόδειξη.Green Dragon έγραψε: 20 Μαρ 2022, 16:52
Στο τελος θα μας πειτε οτι πρεπει να εχει και καλο σουβλακι!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:37Το έξυπνο λογοπαίγνιο στον τίτλο είναι σημαντικός παράγοντας σίγουρα. Αν και το ότι το γύρο bank στο Χαϊδάρι έκλεισε, μας δείχνει πως δεν φτάνει μόνο αυτό, θέλει κι άλλα πολλά ένα επιτυχημένο σουβλατζίδικο.foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:29Φαντάσου πόσο περήφανοι νιώθουν όταν τα σκέφτονται. Χρόνια και χρόνια κοιταζει την υπόλοιπη παρέα στην καφετέρια με χαμόγελο αυτοπεποίθησης και σκέφτεται "εγώ δεν είμαι σαν εσάς, θα πάω ψηλά γιατί έχω φοβερή ιδέα".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 09:24 Όποιος φάει σε μαγαζί με όνομα Piggy πόπουλο είναι άξιος της μοίρας του. Υπάρχει και το γυροκομειο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το ρποβλημα παντως με τις τιμες ειναι υπαρκτο οσο και αν παπαριζονται αρκετοι στο νημα

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3312 Απαντήσεις
- 59944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 1 Απαντήσεις