στην τύχη την ειπες την 7?GoBack έγραψε: 19 Μαρ 2022, 20:16 Eριξα μια ματια,υπαρχει ενα κραυγαλεο λαθος στη σελιδα 7 που κανεις δεν αξιωθηκε να επισημανει.Μπορεις να το βρεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
''Η τον σφάξανε αμφότερες και θα ζήσουμε ρημέικ του Σέβεν.Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2022, 21:23 Σιγά μην βρεθεί χαμένος στο υπερσενάριο της υπερζωάρας του που έφτιαξε για άλλη μια φορά ο βάντυ. Στην καλύτερη αυτή τη στιγμή κάνουν τριολέ, στην χειρότερη η βαντόναινα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ρωσοπόντια είναι τρελή και θέλει να της φάει τον άντρα, οπότε και τον πιστεύει.
Σε κάθε περίπτωση αυτός ελίσσεται σαν χέλι και τη γλυτώνει.
γνωριζει αριστα -πως να επιβιωνει - το τρενταριστερο κουναβι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλό μπορεί να είναι, θέλω το casting για να το σιάξω. Αν και έχω να ανταγωνιστώ το reality sexy thriller του van και πιστεύω, είμαι πολύ λόγιος πια για να πιάσω την ακροαματικότητα. Η εποχή με ξεπέρασε.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 17:45Έχω πρόταση που θα καλύψει και τους δύο.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:00Δεν θα έχεις homo sex. Αλλά είμαι υποχρεωμένος και βάλω κι ομοσεξουαλικές σχέσεις, και κανά δυο τρανς και μερικά παιδιά ουδέτερα μέχρι να δούμε τι φύλο θα διαλέξουν, και ποσοστώσεις μαύρων και κίτρινων, γενικώς παλιά έγραφες σενάρια, τωρα θες το μισό team να φροντίζει τα specifications των democrats. Με ρεπουμπλικάνους τώρα θα γράφαμε ακόμα καουμπόικα.
Ο τελευταίος των στρέιτ Μοϊκανών (σε σκηνοθεσία Cavaliere και πρωταγωνιστή Sid)
To υπόλοιπο κάστινγκ θα το αναλάβω εγώ.
Eureka, θα βγει ως η σινεφίλ βερσιόν του σήριαλ, Van, the true story.
Ordem e Progresso.
Γιατι τι βρηκες;+1 ποντος στη θεωρια της προσομοιωσης.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Cτα χρόνια μου ήταν αλλιώς. Είχα ένα GOLF και τη βούταγα, την πήγαινα στον Πόρο -από Αθήνα- οδικώς, κάναμε πρωινό, και πηδιόμασταν σε ξενοδοχείο του νησιού, τη γυρνούσα απόγευμα. Νιώθω πολύ Ζάχος με αυτή τη γενιά του van.
Ordem e Progresso.
Μπορεί τελικά να τον στραπονιάσανε και οι δυο, και να έζησε, επιτέλους το τρίο που έλεγε.
Τώρα θα δυσκολεύεται να κάτσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Βαντυ μια απο τα ιδια κανει - θα σπασει το ρεκορ του ΣπαλιαραCavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 22:51Cτα χρόνια μου ήταν αλλιώς. Είχα ένα GOLF και τη βούταγα, την πήγαινα στον Πόρο -από Αθήνα- οδικώς, κάναμε πρωινό, και πηδιόμασταν σε ξενοδοχείο του νησιού, τη γυρνούσα απόγευμα. Νιώθω πολύ Ζάχος με αυτή τη γενιά του van.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτο το μετραμε ως καλο η ως κακο σεναριο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχει εξαφανιστεί ο βαντόνο; Δε μ αρεσει αυτό.
Δεν εχει κανας τηλέφωνο του να μάθει;
Δεν εχει κανας τηλέφωνο του να μάθει;
Ειδε κανεις ειδησεις σημερα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να ξαπλώσει μπρούμυτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... rofos-tou/
εισέβαλε στο μνημείο της Ροτόντας και προκάλεσε φθορές γιατί τον χώρισε η σύντροφός του
αργότερα ισχυρίστηκε ότι τον έχει επηρεάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όσο προκαλούσε φθορές φώναζε ότι αναζητούσε το φως.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φως φανάρι, αυτός είναι.Γαληνός έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:19https://www.protothema.gr/greece/articl ... rofos-tou/![]()
εισέβαλε στο μνημείο της Ροτόντας και προκάλεσε φθορές γιατί τον χώρισε η σύντροφός του
αργότερα ισχυρίστηκε ότι τον έχει επηρεάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όσο προκαλούσε φθορές φώναζε ότι αναζητούσε το φως.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
28χρονος φοιτητής, σίγουρα συγγενής του ΆδωνιΓαληνός έγραψε: 20 Μαρ 2022, 00:19https://www.protothema.gr/greece/articl ... rofos-tou/![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-