Εγώ ήδη κλαίω. Όταν λύσσαγαν οι μαλάκες οι Γερμανοί να φύγει ο Τραμπ και να έρθει ο ξεκούτης, τους έλεγα, σαν τον Τραμπ Πρόεδρο δεν θα ξαναδούμε. Δεν ήταν πρόεδρος αυτός, παντεσπάνι ήτανε.Sid Vicious έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:01Τραμπ θα λεμε και θα κλαιμεCavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:00Δεν θα έχεις homo sex. Αλλά είμαι υποχρεωμένος και βάλω κι ομοσεξουαλικές σχέσεις, και κανά δυο τρανς και μερικά παιδιά ουδέτερα μέχρι να δούμε τι φύλο θα διαλέξουν, και ποσοστώσεις μαύρων και κίτρινων, γενικώς παλιά έγραφες σενάρια, τωρα θες το μισό team να φροντίζει τα specifications των democrats. Με ρεπουμπλικάνους τώρα θα γράφαμε ακόμα καουμπόικα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Ordem e Progresso.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για την παντόφλα που θα φάειΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:41Για τί ακριβώς ανησυχείς;Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:40 Εσείς σπάτε πλάκα κι εγώ ανησυχώ.
Να το θυμάσαι αυτό βαντονο.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Tί εννοείς Βίρνα;;;Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2022, 17:29Για την παντόφλα που θα φάειΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:41Για τί ακριβώς ανησυχείς;Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:40 Εσείς σπάτε πλάκα κι εγώ ανησυχώ.
Να το θυμάσαι αυτό βαντονο.![]()
Θερμοβαρικά όπλα: Τι είναι και πώς λειτουργούν
https://www.kathimerini.gr/world/561742 ... itoyrgoyn/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειναι μουτρο - διπλωματης κ αριστος γνωστης της Διαλεκτικης ο Βαντυ - θα ελιχθει θα τα μπαλωσει - θα βγει στον αφρο αμεμπτος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για να μην εχει ποσταρει τιποτα ακομα μαλλον σφιξαμε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχω πρόταση που θα καλύψει και τους δύο.Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:00Δεν θα έχεις homo sex. Αλλά είμαι υποχρεωμένος και βάλω κι ομοσεξουαλικές σχέσεις, και κανά δυο τρανς και μερικά παιδιά ουδέτερα μέχρι να δούμε τι φύλο θα διαλέξουν, και ποσοστώσεις μαύρων και κίτρινων, γενικώς παλιά έγραφες σενάρια, τωρα θες το μισό team να φροντίζει τα specifications των democrats. Με ρεπουμπλικάνους τώρα θα γράφαμε ακόμα καουμπόικα.Sid Vicious έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:56Ναι κανενα θεμα (οχι homo ομως!)Cavaliere έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:55 Ο Λιθουανός καπετάνιος απ΄τη Μάνη ήταν μια υποχώρηση στις πιέσεις των στούντιο. Τώρα θα πατήσω πόδι και θα πάρεις ρολάρα. Κάνεις και γυμνό άμα λάχει;
Ο τελευταίος των στρέιτ Μοϊκανών (σε σκηνοθεσία Cavaliere και πρωταγωνιστή Sid)
To υπόλοιπο κάστινγκ θα το αναλάβω εγώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν τον πιάσει το ρωσάκι στα χέρια του θα τον δέσει στο κρεβάτι και θα κάνει το πορτραίτο του Πούτιν στο στήθος του με το τέλειο μανικιουράκι του.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 17:32Tί εννοείς Βίρνα;;;
Θερμοβαρικά όπλα: Τι είναι και πώς λειτουργούν
https://www.kathimerini.gr/world/561742 ... itoyrgoyn/
Αν τον καταλάβει η βαντόναινα, θα τον κάνει μαύρο απ' το παντόφλιασμα.
Either way, θα πονέσει. Γνώμη μου, καλύτερο το ξύλο απ' την δικιά του παρά τα βασανιστήρια από την άλλη.
Η σιωπή πάντως είναι τρομακτική.
Όλα είναι πιθανά στην τριγωνική αλληλεπίδραση.
Όπως λέει ο Άγις μπορεί να την γλιτώσει ...
Είναι ομορφόπαιδο και δημοφιλής, δεν θα την πλερώκει όπως ένας μέσος όρος ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπορει να προσπαθεί για το χατ τρικ. 
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- EKPLIKTIKOS
Ο βαντο ή γαμει ή πρέπει να βγάλουμε αμπελαλε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αμπελαλέ και το αργήσαμε κιόλας.
Θα ειχε μπει να το ανακοινωσει.Γιατι αν δεν το ξερει κανεις ειναι σαν να μην το κανες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν πας να βοηθήσεις τα παιδια εδώ;GoBack έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:51 Θα ειχε μπει να το ανακοινωσει.Γιατι αν δεν το ξερει κανεις ειναι σαν να μην το κανες![]()
viewtopic.php?f=14&t=37823
Eριξα μια ματια,υπαρχει ενα κραυγαλεο λαθος στη σελιδα 7 που κανεις δεν αξιωθηκε να επισημανει.Μπορεις να το βρεις;enaon έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:56δεν πας να βοηθήσεις τα παιδια εδώ;GoBack έγραψε: 19 Μαρ 2022, 19:51 Θα ειχε μπει να το ανακοινωσει.Γιατι αν δεν το ξερει κανεις ειναι σαν να μην το κανες![]()
viewtopic.php?f=14&t=37823
Σιγά μην βρεθεί χαμένος στο υπερσενάριο της υπερζωάρας του που έφτιαξε για άλλη μια φορά ο βάντυ. Στην καλύτερη αυτή τη στιγμή κάνουν τριολέ, στην χειρότερη η βαντόναινα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ρωσοπόντια είναι τρελή και θέλει να της φάει τον άντρα, οπότε και τον πιστεύει.
Σε κάθε περίπτωση αυτός ελίσσεται σαν χέλι και τη γλυτώνει.
Σε κάθε περίπτωση αυτός ελίσσεται σαν χέλι και τη γλυτώνει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-