Βασικά τον έκοβα ότι είναι τρολιά. Ξέρω ότι θα πεις "ναι αλλά άλλοι τα πιστεύουν στ' αλήθεια" και guess what, δεν έχω καμία όρεξη για το παιχνιδάκι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:18άσε ρε νάνε τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 11:56; Πες μου ότι δεν με φωναξες για το boomer bait παραπάνω.
αφού το ξέρεις ότι τα πιστεύουν μια χαρά αυτά που λένε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι εντάξει, δε σε συμφέρει να το συνεχίσουμεDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:20Βασικά τον έκοβα ότι είναι τρολιά. Ξέρω ότι θα πεις "ναι αλλά άλλοι τα πιστεύουν στ' αλήθεια" και guess what, δεν έχω καμία όρεξη για το παιχνιδάκι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:18άσε ρε νάνε τώραDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 11:56
; Πες μου ότι δεν με φωναξες για το boomer bait παραπάνω.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Προφανώς και δε με συμφέρει. Θα ποστάρετε όλες τις τρολιές, εγώ θα κάθομαι να ψάχνω στους ίδιους λογαριασμούς για πιο προφανείς τρολιές, και θα επιμένετε ότι κι αυτές είναι αληθινές, τι δρόμος προς τη νίκη μπορεί να υπάρχει;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:23ναι εντάξει, δε σε συμφέρει να το συνεχίσουμεDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:20Βασικά τον έκοβα ότι είναι τρολιά. Ξέρω ότι θα πεις "ναι αλλά άλλοι τα πιστεύουν στ' αλήθεια" και guess what, δεν έχω καμία όρεξη για το παιχνιδάκι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:18
άσε ρε νάνε τώρα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άρθρο στο επίσημο σάιτ της peta που συνδέει άμεσα την κρεατοφαγία με τον ρατσισμόDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:25Προφανώς και δε με συμφέρει. Θα ποστάρετε όλες τις τρολιές, εγώ θα κάθομαι να ψάχνω στους ίδιους λογαριασμούς για πιο προφανείς τρολιές, και θα επιμένετε ότι κι αυτές είναι αληθινές, τι δρόμος προς τη νίκη μπορεί να υπάρχει;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:23ναι εντάξει, δε σε συμφέρει να το συνεχίσουμεDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:20
Βασικά τον έκοβα ότι είναι τρολιά. Ξέρω ότι θα πεις "ναι αλλά άλλοι τα πιστεύουν στ' αλήθεια" και guess what, δεν έχω καμία όρεξη για το παιχνιδάκι.
https://www.peta.org/blog/are-meat-eate ... e-racists/
boomer bait κι αυτό
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Καλα αυτοι ειναι αρρωστοι και δεν χρειάζεται έρευνα για να το αποδείξει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:34άρθρο στο επίσημο σάιτ της peta που συνδέει άμεσα την κρεατοφαγία με τον ρατσισμόDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:25Προφανώς και δε με συμφέρει. Θα ποστάρετε όλες τις τρολιές, εγώ θα κάθομαι να ψάχνω στους ίδιους λογαριασμούς για πιο προφανείς τρολιές, και θα επιμένετε ότι κι αυτές είναι αληθινές, τι δρόμος προς τη νίκη μπορεί να υπάρχει;
boomer bait κι αυτό
- Dwarven Blacksmith
Η PETA είναι bait org από μόνη της, δηλαδή προκαλεί απλά για να είναι γνωστή, αλλά τέλος πάντων αυτό είναι τελείως διαφορετικό που λέει. Αν υπάρχει όντως επιστημονική έρευνα που μιλάει για correlation, δεν θα την αμφισβητήσω απλά επειδή δε μου αρέσει το συμπέρασμα. Το ότι είναι τρολιά το άλλο προκύπτει κυρίως από την επιχειρηματολογία, όχι τόσο από τον ίδιο τον ισχυρισμό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:34άρθρο στο επίσημο σάιτ της peta που συνδέει άμεσα την κρεατοφαγία με τον ρατσισμόDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:25Προφανώς και δε με συμφέρει. Θα ποστάρετε όλες τις τρολιές, εγώ θα κάθομαι να ψάχνω στους ίδιους λογαριασμούς για πιο προφανείς τρολιές, και θα επιμένετε ότι κι αυτές είναι αληθινές, τι δρόμος προς τη νίκη μπορεί να υπάρχει;
boomer bait κι αυτό
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, προφανώς και η επιχειρηματολογία είναι τρολλιά στο βίντεο, αλλά τρολλάρει στη βάση της επιχειρηματολογίας για να διακωμωδήσει το γελοίο συμπέρασμα το οποίο στηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των wokeDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:42Η PETA είναι bait org από μόνη της, δηλαδή προκαλεί απλά για να είναι γνωστή, αλλά τέλος πάντων αυτό είναι τελείως διαφορετικό που λέει. Αν υπάρχει όντως επιστημονική έρευνα που μιλάει για correlation, δεν θα την αμφισβητήσω απλά επειδή δε μου αρέσει το συμπέρασμα. Το ότι είναι τρολιά το άλλο προκύπτει κυρίως από την επιχειρηματολογία, όχι τόσο από τον ίδιο τον ισχυρισμό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:34άρθρο στο επίσημο σάιτ της peta που συνδέει άμεσα την κρεατοφαγία με τον ρατσισμόDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:25
Προφανώς και δε με συμφέρει. Θα ποστάρετε όλες τις τρολιές, εγώ θα κάθομαι να ψάχνω στους ίδιους λογαριασμούς για πιο προφανείς τρολιές, και θα επιμένετε ότι κι αυτές είναι αληθινές, τι δρόμος προς τη νίκη μπορεί να υπάρχει;
boomer bait κι αυτό
το "επιστημονική έρευνα" που μιλάει για correlation δεν στέκει, διότι δεν μπορείς να αποδείξεις επιστημονικά με την αυστηρή έννοια της επιστημονικότητας κάτι τέτοιο, μόνο πιθανολογικά
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Bill Hicks
δεν κάνει καμμία συσχέτιση η έρευνα, πίπες τής ΡΕΤΑ είναι. μάλιστα μάλλον το αντίθετο λέει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:42Η PETA είναι bait org από μόνη της, δηλαδή προκαλεί απλά για να είναι γνωστή, αλλά τέλος πάντων αυτό είναι τελείως διαφορετικό που λέει. Αν υπάρχει όντως επιστημονική έρευνα που μιλάει για correlation, δεν θα την αμφισβητήσω απλά επειδή δε μου αρέσει το συμπέρασμα. Το ότι είναι τρολιά το άλλο προκύπτει κυρίως από την επιχειρηματολογία, όχι τόσο από τον ίδιο τον ισχυρισμό.Spoiler
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:34άρθρο στο επίσημο σάιτ της peta που συνδέει άμεσα την κρεατοφαγία με τον ρατσισμόDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Μαρ 2022, 12:25
Προφανώς και δε με συμφέρει. Θα ποστάρετε όλες τις τρολιές, εγώ θα κάθομαι να ψάχνω στους ίδιους λογαριασμούς για πιο προφανείς τρολιές, και θα επιμένετε ότι κι αυτές είναι αληθινές, τι δρόμος προς τη νίκη μπορεί να υπάρχει;
boomer bait κι αυτό
verdict: boomer bait
Rationalizing meat consumption. The 4Ns
Highlights
• 4N justifications of meat consumption: Necessary, Natural, Normal, Nice.
• An instrument was developed for assessing 4N endorsement.
• Omnivores endorse 4Ns more than restricted omnivores, vegetarians, and vegans.
• 4Ns correlate with dementalization, meat consumption, and lower consumer guilt.
In Study 2, individuals who endorsed the 4Ns tended also to objectify (dementalize) animals and included fewer animals in their circle of moral concern, and this was true independent of social dominance orientation.
An Introduction to Social Dominance Orientation
SDO is a personality trait measuring the support that an individual gives to the dominance of certain groups over other groups based on factors such as race, sex, nationality, religion, etc.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
John Brown Gun Club έγραψε: 09 Μαρ 2022, 13:21πολυ φτωχο επιχειρημα.AlienWay έγραψε: 09 Μαρ 2022, 13:20Από το site που παρέθεσες:John Brown Gun Club έγραψε: 09 Μαρ 2022, 13:13
Η ευπιστια σου με θλιβει, αλλα δεν με εκπλησσει
https://www.sexysexed.org/summer-camp-2021
αυτη ειναι η σελιδα της οργανωσης.
δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα σε παιδια.Spoiler
Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο.Sexy Sex Ed is a workshop series that compels teenagers and people of all ages to openly discuss personal and political consent, sexual safety, and anatomy.
Ας φωνάξει κάποιος το ροτβάιλερ παρακαλώ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ο τύπος έβαλε απλά ένα γυναικείο μαγιό ή μου φαίνεται;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Aprilianos
- EKPLIKTIKOS
Κ έπιασε τα μαλλιά κοτσο
Περα από την πλάκα, τόσο εύκολο είναι να "γίνεις" τρανς;
Περα από την πλάκα, τόσο εύκολο είναι να "γίνεις" τρανς;
- metaxoskolikas
- metaxoskolikas
Εάν υπάρξουν διακρίσεις κατά των γυναικών που πάνε να εργαστούν δηλαδή είναι κακό ρατσιστικό
Αλλά όταν έχουμε κανονικοτατες διακρίσεις στα αθλήματα υπέρ των γυναικών για να παίρνουν ακοπα μετάλλια όλα είναι καλά.
Αλλά όταν έχουμε κανονικοτατες διακρίσεις στα αθλήματα υπέρ των γυναικών για να παίρνουν ακοπα μετάλλια όλα είναι καλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 2131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 2 Απαντήσεις