!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Ευχαριστούμε που παραδέχθηκες πως ανήκεις στο 90% των ρουφιάνων...

Να είσαι καλά δάσκαλε!Λοξίας έγραψε: 18 Μαρ 2022, 22:55 Ευχαριστούμε που παραδέχθηκες πως ανήκεις στο 90% των ρουφιάνων...
![]()
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?
There is no system
Μπορω να σε ρωτησω απο που συμπερανες ότι το συμπαν είναι θεός αγαπης;Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:41 Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?
"Άχρι καιρού..."
seismic, εχει αποδειχτει απο την επιστημη το γεγονός ότι ζουμε μια εικονικη πραγματικοτητα;
"Άχρι καιρού..."
Ναι έχει αποδειχθεί.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:20 seismic, εχει αποδειχτει απο την επιστημη το γεγονός ότι ζουμε μια εικονικη πραγματικοτητα;
1) Τα χρώματα δεν υπάρχουν εκεί έξω διότι είναι διαφορετικές συχνότητες και το μάτι μαζί με τον εγκέφαλο τα μετατρέπουν σε χρώματα.
2) Ο ήχος δεν υπάρχει εκεί έξω σαν ήχος αλλά σαν παλμός συχνότητας και το αυτί με τον εγκέφαλο τα μετατρέπουν σε ήχο.
3) Η μάζα υπάρχει σαν ενέργεια και όχι όπως την βλέπουμε εμείς. Και για να την δούμε πρέπει να υπάρχει το μάτι Χωρίς μάτι υπάρχει κάτι άλλο.
4) Η όποια γνώση διαθέτουμε είναι αποτέλεσμα της πληροφορίας και του επεξεργαστή εγκεφάλου. Κανένας όμως δεν μπορεί να πει ότι οι πληροφορίες ενός εικονικού περιβάλλοντος των αισθήσεών μας είναι σωστές. Ακόμα και ο εγκέφαλος επεξεργαστής μπορεί να επεξεργάζεται λάθος τις πληροφορίες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε μέσα σε μια προσομοίωση μιας εικονικής πραγματικότητας, εκεί που μας οδηγούν οι αισθήσεις μας.
Αν είχαμε περισσότερες ή διαφορετικές αισθήσεις να ζούσαμε μια διαφορετική κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 19 Μαρ 2022, 15:54, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
Noob saibot
Βάσει εμπειρικών δεδομένων. Μπορεί να μην είναι τα πλέον αξιόπιστα. Παρ' όλα αυτά εγώ αντέχω χωρίς να είμαι βέβαιος για κάτι. Γνωρίζοντας πως δεν είμαι βέβαιος. Εσύ και ο Stavmanr μάλλον όχι.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:16Μπορω να σε ρωτησω απο που συμπερανες ότι το συμπαν είναι θεός αγαπης;Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:41 Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?
There is no system
Μήπως είσαι ο Μανώλης...Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:41 Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Bill Hicks
απογειώθηκε το θέμα με την είσοδο τού psybot!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
Noob saibot
Οχι Νικήτα με λένεAlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:51Μήπως είσαι ο Μανώλης...Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:41 Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?![]()
There is no system
Ωραίο όνομα.Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 16:49Οχι Νικήτα με λένεAlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:51Μήπως είσαι ο Μανώλης...Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:41 Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μάλιστα. Μετά θάνατον οι αισθήσεις μας θα γίνουν πάρα πολλές και θα βιώνουμε τα στάδια ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι με μεγαλύτερη ένταση να το πω έτσι.seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:40Ναι έχει αποδειχθεί.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:20 seismic, εχει αποδειχτει απο την επιστημη το γεγονός ότι ζουμε μια εικονικη πραγματικοτητα;
1) Τα χρώματα δεν υπάρχουν εκεί έξω διότι είναι διαφορετικές συχνότητες και το μάτι μαζί με τον εγκέφαλο τα μετατρέπουν σε χρώματα.
2) Ο ήχος δεν υπάρχει εκεί έξω σαν ήχος αλλά σαν παλμός συχνότητας και το αυτί με τον εγκέφαλο τα μετατρέπουν σε ήχο.
3) Η μάζα υπάρχει σαν ενέργεια και όχι όπως την βλέπουμε εμείς. Και για να την δούμε πρέπει να υπάρχει το μάτι Χωρίς μάτι υπάρχει κάτι άλλο.
4) Η όποια γνώση διαθέτουμε είναι αποτέλεσμα της πληροφορίας και του επεξεργαστή εγκεφάλου. Κανένας όμως δεν μπορεί να πει ότι οι πληροφορίες ενός εικονικού περιβάλλοντος των αισθήσεών μας είναι σωστές. Ακόμα και ο εγκέφαλος επεξεργαστής μπορεί να επεξεργάζεται λάθος τις πληροφορίες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε μέσα σε μια προσομοίωση μιας εικονικής πραγματικότητας, εκεί που μας οδηγούν οι αισθήσεις μας.
Αν είχαμε περισσότερες ή διαφορετικές αισθήσεις να ζούσαμε μια διαφορετική κατάσταση.
"Άχρι καιρού..."
Άλλοι βλέπουν μόνο κακία ότι επικρατεί, γι αυτό στο ρώτησα.Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:42Βάσει εμπειρικών δεδομένων. Μπορεί να μην είναι τα πλέον αξιόπιστα. Παρ' όλα αυτά εγώ αντέχω χωρίς να είμαι βέβαιος για κάτι. Γνωρίζοντας πως δεν είμαι βέβαιος. Εσύ και ο Stavmanr μάλλον όχι.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:16Μπορω να σε ρωτησω απο που συμπερανες ότι το συμπαν είναι θεός αγαπης;Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:41 Και πως ξέρεις οτι το σύμπαν δεν είναι θεός αγάπης? Γνωρίζεις οτι προηγήθηκε εσού?
"Άχρι καιρού..."
-
Noob saibot
Ανθρωποι: δισεκατομμύρια. Αγιοι: χιλιάδες. Οσο πέφτει ο πήχης τα πράγματα γίνονται μη βιώσιμα.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 18:23Άλλοι βλέπουν μόνο κακία ότι επικρατεί, γι αυτό στο ρώτησα.Noob saibot έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:42Βάσει εμπειρικών δεδομένων. Μπορεί να μην είναι τα πλέον αξιόπιστα. Παρ' όλα αυτά εγώ αντέχω χωρίς να είμαι βέβαιος για κάτι. Γνωρίζοντας πως δεν είμαι βέβαιος. Εσύ και ο Stavmanr μάλλον όχι.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:16
Μπορω να σε ρωτησω απο που συμπερανες ότι το συμπαν είναι θεός αγαπης;
There is no system
Κανένας δεν ξέρει αν υπάρχει κάτι άλλο μετά θάνατον. Εγώ είχα μια μικρή εμπειρία και είχα φύγει από το σώμα μου, είχα πάει στο ταβάνι με το ίδιο σώμα που είχα αλλά ανάλαφρο και έβλεπα κάτω την μάνα μου και τον θείο μου να προσπαθεί να σώσει το άλλο σώμα μου που ήταν κάτω.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 18:22Μάλιστα. Μετά θάνατον οι αισθήσεις μας θα γίνουν πάρα πολλές και θα βιώνουμε τα στάδια ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι με μεγαλύτερη ένταση να το πω έτσι.seismic έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:40Ναι έχει αποδειχθεί.Νατάσα έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:20 seismic, εχει αποδειχτει απο την επιστημη το γεγονός ότι ζουμε μια εικονικη πραγματικοτητα;
Τους φώναζα ότι είμαι καλά αλλά δεν με άκουγαν. Ξαφνικά ξύπνησα πάλη μέσα στο σώμα μου. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν θάνατος και ξανά γύρισα πίσω. Δεν ξέρω αν αυτό συνεχιζόταν αν δεν επέστρεφα στο σώμα μου.
Πάντως όταν είχα φύγει από το σώμα μου είχα μια πολύ μεγάλη ευθυμία.
Το περίεργο είναι ότι βλέπουμε με τα μάτια μας αλλά βλέπουμε και στα όνειρά μας χωρίς μάτια?
Ακόμα πολλές φορές το όνειρο είναι τόσο πραγματικό που ελάχιστα απέχει από την πραγματική ζωή μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
-
- 4 Απαντήσεις