Αναμενόμενο είναι. Σα να προσπαθεί περίπου ένα δικό μας F-4E ν' αντιμετωπίσει στα ίσια ένα F-16 52+. Φυσικά θα χάσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Pepe Escobar@RealPepeEscobar
Mr. Khinzal paid his first hypersonic Mach 10 visit to a "large underground depot of missiles and munitions" in Western Ukraine.
There will be other visits.
https://twitter.com/ClintEhrlich/status ... 2980958209
Mr. Khinzal paid his first hypersonic Mach 10 visit to a "large underground depot of missiles and munitions" in Western Ukraine.
There will be other visits.
https://twitter.com/ClintEhrlich/status ... 2980958209
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Η αστυνομία της Μαριούπολης άλλαξε πλευρά και βοηθάει τις ρωσικές μονάδες εντός της πόλης
Και ήδη οι πρώτοι 1500 σιητες από Λίβανο και Συρία έχουν φτάσει Ουκρανία
Και ήδη οι πρώτοι 1500 σιητες από Λίβανο και Συρία έχουν φτάσει Ουκρανία
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Για να δείχνει τέτοιο χάρτη το φιλοουκρανικό μέσο αυτό, μάλλον η αντεπίθεση απέτυχε.
https://twitter.com/Militarylandnet/sta ... o04bg&s=19
https://twitter.com/Militarylandnet/sta ... o04bg&s=19
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Να σου βαλω και ενα απο αλλον αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα το σκεφτεις λιγο... '' υβριν χρη σβεννυναι μαλλον η πυρκαιην,, ΥΓ. χαιρομαι που καταφερες να απαντησεις μια φορα χωρις υβρεις και προσβολεςsharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:49Κρίμα που βάζεις και Όμηρο... Αυτό βέβαια αποδεικνύει ξανά πως άλλο η γνώση και άλλο η μόρφωση.
Το θέμα δεν είναι να χαρείς, αλλά να καταλάβεις... μάταιος κόπος. Τον Κωστάλα τον έμαθες τελικά; Δεν μπορεί να βλέπεις μπαλέτο και να μην τον ξέρεις. Επομένωςπετρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:51Να σου βαλω και ενα απο αλλον αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα το σκεφτεις λιγο... '' υβριν χρη σβεννυναι μαλλον η πυρκαιην,, ΥΓ. χαιρομαι που καταφερες να απαντησεις μια φορα χωρις υβρεις και προσβολες![]()
- Aprilianos
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό θα μπορούσε να είναι και συμπαιγνία σε βάρος της Ευρώπης και σε όφελος των ΗΠΑ, Ρωσίας, ίσως και άλλων.Υδράργυρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 09:36Απο την αλλη αμα εισαι ισχυροτερος απο τον αντιπαλο κανεις οτι εκαναν στον μιλοσεβιτς (και τον τσιπρα). Δεξου και αυτο, δεξου και το αλλο, πες ναι και σε αυρο, κωλοβαρας και τις διαπραγματευσεις.Green Dragon έγραψε: 19 Μαρ 2022, 09:05 Όταν πολεμάς με πολύ ισχυρότερο αντίπαλο και δεν υπάρχει περίπτωση νίκης, αυτό που σε συμφέρει είναι να δεχτείς αμέσως την πρώτη συμφωνία που θα σου προσφέρει γιατί θα είναι και η καλύτερη που θα δεις. Δεν είναι δικό μου.
Η αρχική συμφωνία είχε μόνο προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία, ούτε καν ανέφερε τις ανατολικές περιοχές.
Από την στιγμή που πιστεύω ότι αν δεχόταν ουδετερότητα ο Ζελένσκι ο πόλεμος θα σταματούσε και ότι οι Ρώσοι δεν ενδιαφερόντουσαν να κατακτήσουν εδάφη στην πραγματικότητα, η στάση του είναι πάρα μα πάρα πολύ ύποπτη στο δικό μου το μυαλό.
Αν βέβαια ο αντίπαλος κινείται καθαρά κατακτητικά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αμυνθείς ακόμα και αν δεν έχεις καμιά πιθανότητα να γλιτώσεις.
Υποπτη δεν ειναι η σταση του ζεκενσκι αλλα της δυσης. Δε μου βγαινει απο το μυαλο οτι οι δυτικοι δε βλεπουν με κακο ματι μια λυση στα προτυπα αυτων που ελεγε ο χαντινγκτον. Μια δυτικη ουκρανια καθαρα φιλοδυτικη και μια ανατολικη στη σφαιρα της ρωσιας. Ο χαρτης των επιχειρησεων προς τα εκει παει
'' Ανεγνως αλλα ουκ εγνως... '' Κριμα, κατσε με τον Κωσταλα...sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:55Το θέμα δεν είναι να χαρείς, αλλά να καταλάβεις... μάταιος κόπος. Τον Κωστάλα τον έμαθες τελικά; Δεν μπορεί να βλέπεις μπαλέτο και να μην τον ξέρεις. Επομένωςπετρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:51Να σου βαλω και ενα απο αλλον αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα το σκεφτεις λιγο... '' υβριν χρη σβεννυναι μαλλον η πυρκαιην,, ΥΓ. χαιρομαι που καταφερες να απαντησεις μια φορα χωρις υβρεις και προσβολεςsharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:49
Κρίμα που βάζεις και Όμηρο... Αυτό βέβαια αποδεικνύει ξανά πως άλλο η γνώση και άλλο η μόρφωση.![]()
![]()
Russia Says It Used Hypersonic ‘Kinzhal’ Missiles to Attack
Ναι ειναι γεγονος....
Ναι ειναι γεγονος....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στο έχω γράψει ήδη παραπάνω και το επιβεβαίωσες.πετρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:03'' Ανεγνως αλλα ουκ εγνως... '' Κριμα, κατσε με τον Κωσταλα...sharp έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:55Το θέμα δεν είναι να χαρείς, αλλά να καταλάβεις... μάταιος κόπος. Τον Κωστάλα τον έμαθες τελικά; Δεν μπορεί να βλέπεις μπαλέτο και να μην τον ξέρεις. Επομένωςπετρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:51
Να σου βαλω και ενα απο αλλον αλλα θα μου υποσχεθεις οτι θα το σκεφτεις λιγο... '' υβριν χρη σβεννυναι μαλλον η πυρκαιην,, ΥΓ. χαιρομαι που καταφερες να απαντησεις μια φορα χωρις υβρεις και προσβολες![]()
![]()
![]()
Ωραία, θα τους γαμήσουμε! Γιούχου... ρίξε κι άλλα Πούτιν, φάε τους φασίστες όλου του κόσμου.Nostalgia έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:03 Russia Says It Used Hypersonic ‘Kinzhal’ Missiles to Attack
Ναι ειναι γεγονος....
Να δούμε πότε θα καταλάβετε
Υπάρχει βέβαια και η άποψη, να του τέλειωσαν όντως οι υπόλοιποι 
Αυτό αν υποχωρήσουν οι Ουκρανοί σχετικά σύντομα γιατί αν παρατραβήξει αυτή η κατάσταση κινδυνεύει η Δυτική Ουκρανία να γίνει Δρέσδη.Υδράργυρος έγραψε: 19 Μαρ 2022, 09:36Απο την αλλη αμα εισαι ισχυροτερος απο τον αντιπαλο κανεις οτι εκαναν στον μιλοσεβιτς (και τον τσιπρα). Δεξου και αυτο, δεξου και το αλλο, πες ναι και σε αυρο, κωλοβαρας και τις διαπραγματευσεις.Green Dragon έγραψε: 19 Μαρ 2022, 09:05Όταν πολεμάς με πολύ ισχυρότερο αντίπαλο και δεν υπάρχει περίπτωση νίκης, αυτό που σε συμφέρει είναι να δεχτείς αμέσως την πρώτη συμφωνία που θα σου προσφέρει γιατί θα είναι και η καλύτερη που θα δεις. Δεν είναι δικό μου.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2022, 08:36
Τι λεει παιδια? Αρχιζει να κοκκινιζει επικίνδυνα ο χαρτης. Θα δειτε πως οι συμβουλες των δυτικων θα αποδειχτουν καταστροφικες. Το 2008 ειχαν πει στους Γεωργιανους να συνθηκολογησουν αμεσως και το αποτελεσμα ηταν να προσαρτησουν ελαχιστες περιοχες οι Ρωσοι. Τωρα τους ψυθηριζουν στο αυτακι "κερδατε-κερδατε" με αποτελεσμα ο χαρτης απο πανω να γινετε ολο και ποιο κοκκινος
Η αρχική συμφωνία είχε μόνο προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία, ούτε καν ανέφερε τις ανατολικές περιοχές.
Από την στιγμή που πιστεύω ότι αν δεχόταν ουδετερότητα ο Ζελένσκι ο πόλεμος θα σταματούσε και ότι οι Ρώσοι δεν ενδιαφερόντουσαν να κατακτήσουν εδάφη στην πραγματικότητα, η στάση του είναι πάρα μα πάρα πολύ ύποπτη στο δικό μου το μυαλό.
Αν βέβαια ο αντίπαλος κινείται καθαρά κατακτητικά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να αμυνθείς ακόμα και αν δεν έχεις καμιά πιθανότητα να γλιτώσεις.
Υποπτη δεν ειναι η σταση του ζεκενσκι αλλα της δυσης. Δε μου βγαινει απο το μυαλο οτι οι δυτικοι δε βλεπουν με κακο ματι μια λυση στα προτυπα αυτων που ελεγε ο χαντινγκτον. Μια δυτικη ουκρανια καθαρα φιλοδυτικη και μια ανατολικη στη σφαιρα της ρωσιας. Ο χαρτης των επιχειρησεων προς τα εκει παει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις