ST48410 έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:27
Kauldron έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:21
Ναι, ποιός από 'μας, άλλωστε, δεν έχει δώσει ή πάρει δώρο 16-20 χιλιάδων?
Το θέμα είναι οτι είναι κάπως, το να βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις "πάρτε πόπολο 13 ευρώ το μήνα για τη βενζίνη που εγώ διατηρώ σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ εγώ έχω σπίτι μου τέτοια πράγματα".
Συγνώμη τώρα αλλά αυτά είναι αστεία πράγματα. Η οικογένειά του έχει μεγάλη περιουσία και αυτό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Στον κύκλο που κινείται μπορεί να έχει δεχθεί πανάκριβα δώρα στο γάμο του ή σε άλλη περίσταση. Εμάς που είμαστε φτωχαδάκια μας κάνουν οι συγγενείς δώρα αξίας εκατοντάδων ευρώ σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Τι περιμένεις να του κάνουν αυτουνού οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι που γνωρίζει; Κάνα κουτί λουκούμια; Δηλαδή οι άλλοι αρχηγοί διάγουν λιτό βίο και δεν έχουν πράγματα αξίας σπίτι τους;
Κάντε του σοβαρή αντιπολίτευση. Δίνει τόσες αφορμές για κριτική και αναλώνεστε σε τρίχες.
Η οικογένειά του έχει μεγάλη περιουσία και αυτό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες.
Ο ίδιος πάντως έχει χρέη κάπου 1.5 μύρια.
Και φυσικά δε διστάζει, μολονότι έχει τεράστια περιουσία, να ζητάει και αποζημίωση επειδή του πλυμμήρισε ένα χωράφι με 50 ελιές, που μάλλον ούτε ξέρει πού βρίσκεται.
Εδώ ο Σημίτης, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, τη σύνταξή του από το πανεπιστήμιο, τη δώρισε υπέρ δημοσίου, κι αυτός ο ημίγυφτος κοιτάει να αρπάξει ο,τι βρεί.