!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
παει για ρεκορ σελιδων - θα ξεπερασει σαν σειρα τα Εγκληματα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τελειώσατε με τις μαλακίες;Πάρτη τηλέφωνο και πες της ότι τη σκεφτόσουν πάνω στο σεξ με τη βαντοναινα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σωστός! Και μετά να πιάσει την δικιά του και να της πει το πόσο την αγαπάει, μιας και την σκεφτόταν συνέχεια την ώρα που πηδούσε την Ρουσα.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:12 Τελειώσατε με τις μαλακίες;Πάρτη τηλέφωνο και πες της ότι τη σκεφτόσουν πάνω στο σεξ με τη βαντοναινα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Eventually όταν τον τσακωσειΖενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:16Σωστός! Και μετά να πιάσει την δικιά του και να της πει το πόσο την αγαπάει, μιας και την σκεφτόταν συνέχεια την ώρα που πηδούσε την Ρουσα.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:12 Τελειώσατε με τις μαλακίες;Πάρτη τηλέφωνο και πες της ότι τη σκεφτόσουν πάνω στο σεξ με τη βαντοναινα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν τον τσακώσει, θα γίνει μακελειό. Εδώ προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να τις κάνει λεσβίες.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:17Eventually όταν τον τσακωσειΖενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:16Σωστός! Και μετά να πιάσει την δικιά του και να της πει το πόσο την αγαπάει, μιας και την σκεφτόταν συνέχεια την ώρα που πηδούσε την Ρουσα.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:12 Τελειώσατε με τις μαλακίες;Πάρτη τηλέφωνο και πες της ότι τη σκεφτόσουν πάνω στο σεξ με τη βαντοναινα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εχει χαθει αυτό το τραίνο.Η Ρωσίδα είναι too selfish
Οι περισσότερες γκόμενές είναι και λίγο λεσβίες και δεν πολυτρέχει και κάστανο, σιγά, στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι είναι λίγο λεσβίες.Ζενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:19Αν τον τσακώσει, θα γίνει μακελειό. Εδώ προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να τις κάνει λεσβίες.GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:17Eventually όταν τον τσακωσειΖενίθεδρος έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:16
Σωστός! Και μετά να πιάσει την δικιά του και να της πει το πόσο την αγαπάει, μιας και την σκεφτόταν συνέχεια την ώρα που πηδούσε την Ρουσα.
Επειδή δεν διάβασα όλες τις σελίδες, ο foscilis μπήκε στο νήμα για κοιμάται όρθιος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:28 Επειδή δεν διάβασα όλες τις σελίδες, ο foscilis μπήκε στο νήμα για κοιμάται όρθιος;
Νομίζω πως αν μπει ο φοσκύλαρος με την γνωστή διάθεση έχει οριστικοποιηθει ο ΓΠΠ !!!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
GoBack έγραψε: 18 Μαρ 2022, 23:12 Τελειώσατε με τις μαλακίες;Πάρτη τηλέφωνο και πες της ότι τη σκεφτόσουν πάνω στο σεξ με τη βαντοναινα.
Πολύ ρομαντικό θα το θεωρήσει.
Καλή ατάκα.
Θα είναι ένα οριστικό βήμα μετά τα μπρος-πίσω ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έχει κάνει κοιλιά το σενάριο. Πότε τελειώνει;
Πολλά λάικς
Όταν βρει ενδείξεις η ... (κατά Νάιδα) κερατωθείσα !@!
Έχει πεθάνει και ο Φώσκολος για να του πουλούσα το σενάριο 
Γιαγκο......................ναι Βίρνα
Γιάνγκο.........................ναι Βίρνα
η Σελήνη...........................ναι Βιρνα η Σελήνη
Γιανγκο κανε κατι η Σελήνη.....................ναι Βίρνα η Σελήνη ,τι να κάνω
επαθε κατι
Γιανγκο η Σελήνη κατι μου είπε........................Βίρνα σου είπε κατι η Σελήνη?
Ναι Γιάνγκο ,κατι μου είπε η Σελήνη.........................ναι Βίρνα πες μου αυτό που σου είπε η Σελήνη................
Γιανγκο η Σελήνη μου είπε οτι......................ναι Βίρνα τι σου είπε η Σελήνη?
Γιανγκο η Σελήνη μου είπε ότι θέλει να σου μιλήσει......................ναι βίρνα σου είπε λοιπόν η Σελήνη ότι θέλει να μου μιλήσει.....................
Γιανγκο....................ναι Βίρνα,τι θέλει να μου πεί?γιατί θέλει να μου μιλήσει η Σελήνη?
...............Γιάνγκο η Σελήνη θέλει να σου πεί ότι ξέρει για την υπόθεση........................................ναι Βίρνα ,τι θέλει να μου πεί η Σελήνη για την υπόθεση?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις