Μαλακιες.nrg έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:25Οι μειώσεις φόρων, όπως σου απάντησαν ήδη, δεν προήλθαν από πλεονάσματα, αλλά αύξησαν το χρέος.
Δεν το λέω εγώ. Το λέει ο αναπληρωτής του υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Να ενημερώσετε λοιπόν τα κορόιδα που σας ψήφισαν, ότι τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν με τόκο.
Ο πληθωρισμός στην χώρα μας προέρχεται, κατά βάση, από την ελεύθερη αγορά και το χρηματιστήριο ενέργειας.
Δεν βλέπω κάποιον λόγο να πληρώσουμε σοβιετικά επιδόματα για να αντισταθμίσουμε το αόρατο χέρι της αγοράς.
Ας δοθούν τα χρήματα αυτά σε μειώσεις φόρων ή σε άλλα αναπτυξιακά προγράμματα. Τι; Όχι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mέτρα Κούλη για στηριξη σε νοικοκυρια και επιχειρήσεις.
Re: Mέτρα Κούλη για στηριξη σε νοικοκυρια και επιχειρήσεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Η αγορά έχει γονατίσει. Οποίος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, ειναι τυφλός και ηλιθιος.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν μου φαίνονται και τόσο σκεπτόμενοι, μάλλον ακριβώς το αντίθετο.Αρχέλαος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:07 Ψηφοφόροι του Μητσοτάκη αλλά σκεπτόμενοι φιλελεύθεροι, όχι γαλαζαίοι.
"EcoEm
Πάει να μας χρεοκοπήσει ο άθλιος! Οι δε τρισηλίθιοι ζαίοι ζητάνε ακόμα παραπάνω (δλδ να χρεοκοπήσουμε γρηγορότερα). Πραγματικά ντρέπομαι που ψήφισα αυτό το πράγμα. Μετανιώνω δημόσια."
"Asoitis
Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι πιο κωμικό. Το χρήμα που έχει μοιράσει ο Μητσοτάκης σε επιδόματα (από την COVID εποχή και έπειτα) δεν το 'χει μοιράσει ούτε ο μεγαλύτερος σοσιαλδημοκράτης της Δανίας ή της Σουηδίας.
Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό. Οτι ο ίδιος θεωρεί πως είναι "φιλελεύθερος" ή οτι κάποιοι τον θεωρούν "νεοφιλελεύθερο"."
https://www.capital.gr/forum/thread/7414665?page=4
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οχι δεν τις πηρα χαμπαρι γιατι οι περισοτερες αφορουν επιχειρησεις που ετσι κι αλλιως δεν θα πληρωναν μια γιατι με τοσα λοκνταουν δεν υπηρχε φραγκο για να πληρωθουν φοροιunder έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46
Που ζεις; Δεν εχεις παρει χαμπαρι τοσες μειωσεις φορων εδω και 2.5 χρονια για να μας λες οτι ο Κουλης δεν ειναι φιλελευθερος; Ξερεις για τι μιλας ή απλως γραφεις για να γραφεις;
στον ενφια πχ εχω ξαναγραψει οτι τα 3 τελευταια χρονια δεν εχω πληρωσει ουτε λεπτο λιγοτερο
και ο τσιπρας τοσο την εριξε μεσα σε 4 χρονια - apo 25% to 2015 την πηγε 18% to 2019under έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Ευκαιριες απασχολησης ; Σχεδον 5 μοναδες κατω ειναι η ανεργια μεσα σε 2.5 χρονια.Ουτε αυτο εχεις παρει χαμπαρι ;
αλλα δεν ειπε κανεις τι καλα τα εκανε - ολοι λεγανε τοτε οτι κατεστρεψε την οικονομια
πως βοηθουνται οι αδυναμοι; οταν τους λετε οτι δεν πεφτει ο φορος στην βενζινη για να μην ευνοειται αυτος που εχει καγιεν;under έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Η τελικα δεν θελεις να βοηθηθουν οι αδυναμοι για να μπορεις να γραφεις οτι ο Κουλης τους γραφει στα @@ του;
η οταν δινει ο κουλης επιδοματα ειναι βοηθεια στους αδυναμους και οταν τα δινει ο τσιπρας καλλιεργει την νοοτροπια επιδοματων;
οχι δεν καταλαβες - εγω ξερω για ποιον λογο ο συγκεκριμενος φορος δεν καταργειταιunder έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Οσο για τον Κυρανακη τα ειπαμε.Η κυβερνηση εχει μειωσει καμια 20αρια φορους και εσυ βριζεις επειδη δεν μειωσε εναν οπως ηθελε ενας βουλευτης.
Μα εσυ που βριζεις ψηφιζεις αυτον που αυξησε ολους τους φορους.Δεν ειναι ξεφτιλα; πως το βλεπεις;
το βρισιδι και το κραξιμο ειναι επειδη προεκλογικα στην αντιπολιτευση ο φορος πηγαινε σε τσαντες και σαν κυβερνηση λες οτι δεν μειωνεται για να μην ευνοηθουν οσοι εχουν καγιεν
προς το παρον διαβαζω τις εκθεσεις της eurostat - που λενε οτι το χρεος ειναι στο 200% του ΑΕΠ με στοιχεια μεχρι το τριτο τριμηνο του 2021 - αν και δειχνει τασεις μειωσης και μακαρι να συνεχισει ετσιunder έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Οσο για τα δημοσιονομικα διαβασε τις εκθεσεις των θεσμων που προβλεπουν σημαντικη μειωση του χρεους ως ποσοστο του αεπ.
γιατι εκθεσεις των θεσμων εχω δει πολλες - υπηρχε πχ μια που ελεγε οτι το 2013 θα ειχαμε ανακαμψη και τελικα ειχαμε κοντα στο 7% υφεση
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Aprilianos
Όταν ο πατριώτης μένει από επιχειρήματα...under έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:48Μαλακιες.nrg έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:25Οι μειώσεις φόρων, όπως σου απάντησαν ήδη, δεν προήλθαν από πλεονάσματα, αλλά αύξησαν το χρέος.under έγραψε: 18 Μαρ 2022, 15:41
Γιατι υπαρχει παγκοσμιος πληθωρισμος. Σοβιετια και μειωσεις φορων οπως κανει η ΝΔ δεν γινεται.Υπαρχει μονο στα αδεια κεφαλια σας.
Δεν το λέω εγώ. Το λέει ο αναπληρωτής του υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Να ενημερώσετε λοιπόν τα κορόιδα που σας ψήφισαν, ότι τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν με τόκο.
Ο πληθωρισμός στην χώρα μας προέρχεται, κατά βάση, από την ελεύθερη αγορά και το χρηματιστήριο ενέργειας.
Δεν βλέπω κάποιον λόγο να πληρώσουμε σοβιετικά επιδόματα για να αντισταθμίσουμε το αόρατο χέρι της αγοράς.
Ας δοθούν τα χρήματα αυτά σε μειώσεις φόρων ή σε άλλα αναπτυξιακά προγράμματα. Τι; Όχι;
Αφιερωμένο σε αυτούς που ήθελαν στην ενέργεια, ελεύθερη αγορά, ιδιωτικοποιήσεις και χρηματιστήρια...

Από Ιούλιο και μετά σαν να τσιμπάνε οι τιμές; Ε;
Και λίγο σαν να τσιμπάνε παραπάνω τους τελευταίους μήνες; Ε;
Παίδες, με βάση αυτό το διάγραμμα υπολογίζουν τις περίφημες ρήτρες στο ρεύμα.
Το χρηματιστήριο ενέργειας είναι...
Πλήρωνε κορόιδο...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Αυτός ο τύπος με το προφίλ LaurentisBeria πρέπει να είναι πολύ μεγάλο μαλακιστίρι.
Είναι κυριολεκτικά για φάπες, εκεί που κάθεται να του 'ρθει σβουριχτή πάααααααφ η πρώτη, και να του λές "Τι" (φάπα) "ψήφισες" (φάπα) "ρε" (φάπα) "μαλακισμένο".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξερω γιατι δεν πηρες χαμπαρι τις μειωσεις φορων αλλα θα επρεπε αν αναλογιστουμε οτι μονο ο εισαγωγικος συντελεστης για τη φορολογια φυσικων προσωπων για τα πρωτα 10 χιλιαρικα μειωθηκε απο το 22% στο 9%.Κανε τους υπολογισμους και δες ποσα γλιτωνει ενας εργαζομενος μονο απο αυτο.alekhine έγραψε: 18 Μαρ 2022, 17:54οχι δεν τις πηρα χαμπαρι γιατι οι περισοτερες αφορουν επιχειρησεις που ετσι κι αλλιως δεν θα πληρωναν μια γιατι με τοσα λοκνταουν δεν υπηρχε φραγκο για να πληρωθουν φοροιunder έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46
Που ζεις; Δεν εχεις παρει χαμπαρι τοσες μειωσεις φορων εδω και 2.5 χρονια για να μας λες οτι ο Κουλης δεν ειναι φιλελευθερος; Ξερεις για τι μιλας ή απλως γραφεις για να γραφεις;
στον ενφια πχ εχω ξαναγραψει οτι τα 3 τελευταια χρονια δεν εχω πληρωσει ουτε λεπτο λιγοτερο
και ο τσιπρας τοσο την εριξε μεσα σε 4 χρονια - apo 25% to 2015 την πηγε 18% to 2019under έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Ευκαιριες απασχολησης ; Σχεδον 5 μοναδες κατω ειναι η ανεργια μεσα σε 2.5 χρονια.Ουτε αυτο εχεις παρει χαμπαρι ;
αλλα δεν ειπε κανεις τι καλα τα εκανε - ολοι λεγανε τοτε οτι κατεστρεψε την οικονομια![]()
![]()
![]()
πως βοηθουνται οι αδυναμοι; οταν τους λετε οτι δεν πεφτει ο φορος στην βενζινη για να μην ευνοειται αυτος που εχει καγιεν;under έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Η τελικα δεν θελεις να βοηθηθουν οι αδυναμοι για να μπορεις να γραφεις οτι ο Κουλης τους γραφει στα @@ του;
η οταν δινει ο κουλης επιδοματα ειναι βοηθεια στους αδυναμους και οταν τα δινει ο τσιπρας καλλιεργει την νοοτροπια επιδοματων;
οχι δεν καταλαβες - εγω ξερω για ποιον λογο ο συγκεκριμενος φορος δεν καταργειταιunder έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Οσο για τον Κυρανακη τα ειπαμε.Η κυβερνηση εχει μειωσει καμια 20αρια φορους και εσυ βριζεις επειδη δεν μειωσε εναν οπως ηθελε ενας βουλευτης.
Μα εσυ που βριζεις ψηφιζεις αυτον που αυξησε ολους τους φορους.Δεν ειναι ξεφτιλα; πως το βλεπεις;
το βρισιδι και το κραξιμο ειναι επειδη προεκλογικα στην αντιπολιτευση ο φορος πηγαινε σε τσαντες και σαν κυβερνηση λες οτι δεν μειωνεται για να μην ευνοηθουν οσοι εχουν καγιεν
προς το παρον διαβαζω τις εκθεσεις της eurostat - που λενε οτι το χρεος ειναι στο 200% του ΑΕΠ με στοιχεια μεχρι το τριτο τριμηνο του 2021 - αν και δειχνει τασεις μειωσης και μακαρι να συνεχισει ετσιunder έγραψε: 18 Μαρ 2022, 16:46Οσο για τα δημοσιονομικα διαβασε τις εκθεσεις των θεσμων που προβλεπουν σημαντικη μειωση του χρεους ως ποσοστο του αεπ.
γιατι εκθεσεις των θεσμων εχω δει πολλες - υπηρχε πχ μια που ελεγε οτι το 2013 θα ειχαμε ανακαμψη και τελικα ειχαμε κοντα στο 7% υφεση
Οσο για τον ενφια και τον ισχυρισμο σου οτι δεν εχεις δει μειωση τα τελευταια 3 χρονια,συμπεραινω οτι μαλλον δεν εχεις καποιο ακινητο αφου καποια μειωση εχουν δει ΟΛΟΙ με τις μικρες και μεσαιες περιουσιες να βλεπουν τις μεγαλυτερες μειωσεις.Εγω πληρωνω περιπου 200 ευρω λιγοτερα το χρονο και φετος υπολογιζω ακομα ενα κατοσταρικο μειωσης.
Οσο για την πορεια της οικονομιας
https://mobile.twitter.com/pitrofos4/st ... 3869023232
Αναβαθμιση που ερχεται με μειωσεις φορων και με παραλληλη ενισχυση στην κοινωνια.
Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Υγ : πως βοηθουνται οι αδυναμοι ; δεν εχεις διαβασει τα νεα μετρα προφανως οπως δεν εχεις ιδεα απο τις μειωσεις φορων που εχουν γινει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχω ποσοστο σε πανω απο ενα ακινηταunder έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:53 Οσο για τον ενφια και τον ισχυρισμο σου οτι δεν εχεις δει μειωση τα τελευταια 3 χρονια,συμπεραινω οτι μαλλον δεν εχεις καποιο ακινητο αφου καποια μειωση εχουν δει ΟΛΟΙ με τις μικρες και μεσαιες περιουσιες να βλεπουν τις μεγαλυτερες μειωσεις.Εγω πληρωνω περιπου 200 ευρω λιγοτερα το χρονο και φετος υπολογιζω ακομα ενα κατοσταρικο μειωσης.
αλλα η μειωση στον ενφια προφανως δεν εγινε σε ολους - αλλα αυτο ειναι θεμα επιλογης της κυβερνησης που επελεξε σε καποιους να κανει αναδρομικη μειωση - που σημαινει οτι με τους αντιλογισμους μπορει να ειχαν και 50% μειωση - και σε καποιες περιοχες ο ενφια τσιμπαει και προς τα πανω επειδη αυξηθηκαν οι αντικειμενικες
το αρθρο λεει πολλα πραγματα τα οποια ειναι περισσοτερο ευχολογια παρα πραγματικοτητα αλλα θα πρεπει να το ψαξω περισσοτερο για να σου πω σημειο προς σημειο τι παιζει - ενδεικτικα για το σχεδιο ηρακλης ειχε παρει καπου το ματι μου οτι ειχε γινει μια πατεντα gkeekonomics για να βελτιωθουν τα νουμεραunder έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:53Οσο για την πορεια της οικονομιας
https://mobile.twitter.com/pitrofos4/st ... 3869023232
Αναβαθμιση που ερχεται με μειωσεις φορων και με παραλληλη ενισχυση στην κοινωνια.
Αυτη ειναι η διαφορα μας.
ειπαμε για τις μειωσεις φορων δεν εχω ιδεα γιατι γινονται στοχευμενα σε αλλες κατηγοριες - οταν προκειται για καθετες μειωσεις υπαρχουν θεματαunder έγραψε: 19 Μαρ 2022, 00:53Υγ : πως βοηθουνται οι αδυναμοι ; δεν εχεις διαβασει τα νεα μετρα προφανως οπως δεν εχεις ιδεα απο τις μειωσεις φορων που εχουν γινει.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Aprilianos
- Aprilianos
Σχετικά με τα σενάρια για μείωση του ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά προϊόντα, ο κ. Σκυλακάκης ξεκαθάρισε ότι «Το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στα τρόφιμα το αξιολογεί η κυβέρνηση. Είναι δύσκολο μέτρο γιατί δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι θα μεταφερθεί αυτή η μείωση στον καταναλωτή και τα νοικοκυριά. Ένα μέρος της μπορεί να χαθεί στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι ότι με πολλά χρήματα παρεμβαίνεις λίγο στα αδύναμα νοικοκυριά. Το μέτρο αξιολογείται, εφόσον πραγματοποιηθεί θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο σε ό,τι αφορά στα προϊόντα. Θα αφορά το πολύ σε 2 – 3 προϊόντα, γιατί κάθε ένα από αυτά έχει μεγάλο δημοσιονομικό κόστος. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση. Στο ηλεκτρικό η παρέμβαση είναι βέβαιο ότι θα φτάσει στα νοικοκυριά. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή γιατί τα χρήματα που απαιτούνται για το ρεύμα είναι πάρα πολλά».
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 15 Απαντήσεις