nrg έγραψε: 18 Μαρ 2022, 13:21
Να ενημερώσει κάποιος τα κορόιδα που τον ψήφισαν, ότι η Μηνιαία Τιμή Εκκαθάρισης Αγοράς για τον Φεβρουάριο ήταν 211,71 €/ΜWh.
οσα κ να δωσουν οσα κ να τυπωσει η Ε.Ε οδηγουμαστε με μαθητικη ακριβεια σε χρεοκοπια πτωση Ευρωνομισμα η αναπτυξη δεν το συζηταω εχει παει εδω κ πολυ καιρο στο κουβα
επικαλουμαστε να πληρωσουμε βαρυ τιμημα παιδες εγω το κανω με δοσεις ολα οσο περισσοτερο γινεται ετσι κι αλλιως ειναι αδυνατον να πληρωθουν αυτα τα ποσα κ καποια στιγμη με την πτωση του Ευρω θα πανε ολα τα χρεη κουβα ΕΚΤΟΣ απο τα τραπεζικα δανεια
killzone έγραψε: 18 Μαρ 2022, 14:56
επικαλουμαστε να πληρωσουμε βαρυ τιμημα παιδες εγω το κανω με δοσεις ολα οσο περισσοτερο γινεται ετσι κι αλλιως ειναι αδυνατον να πληρωθουν αυτα τα ποσα κ καποια στιγμη με την πτωση του Ευρω θα πανε ολα τα χρεη κουβα ΕΚΤΟΣ απο τα τραπεζικα δανεια
Φαντάσου και τον στρατό από τους μετακλητούς και βίζιτες που θα αναγκαστούν να πάνε σε κανονική δουλειά για να παίρνεις δύναμη. Το μόνο θετικό ίσως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 18 Μαρ 2022, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
killzone έγραψε: 18 Μαρ 2022, 14:56
Φατάσου και τον στρατό από τους μετακλητούς και βίζιτες που θα αναγκαστούν να πάνε σε κανονική δουλειά για να παίρνεις δύναμη. Το μόνο θετικό ίσως.
Δεν ξερω εγω παντως δεν βλεπω τπτ θετικο πουθενα επενδυσεις που κανανε καποιοι συμπολιτες μου πηγανε περιπατο αφου βγαινουν δεν βγαινουν τους ειχα πει να κρατησουν καλυτερα τα λεφτουδακια τους...αλλααα...δεν με ακουσαν κ την πατησαν μιλαμε για 10κ 20κ που δεν θα επιστραφουν ποτε....οσοι κανανε επενδυση σε χρυσο εκαναν ισως την καλυτερη επιλογη
ΝΑ λοιπον η εξηγηση γιατι ο πουτιν εκανε τοοσσααα χρονια επενδυση σε χρυσο οριστε εφτασε η απαντηση