Στα σακιά με τις πατάτες θέλω.Sid Vicious έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:35Οκ θα σε κρυψω στο υπογειο να γλιτωσεις αλλα αλλους δεν σωζω να ξεςsys3x έγραψε: 17 Μαρ 2022, 16:07Στηρίζω, σταθερά, Πούτιν, δεν θέλω να γκρεμίσω τον υάλινο κόσμο κανενός πουθενά, μη μας πάθει καμμία καταθλιψάρα και τρέχουμε.Sid Vicious έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:54 Εγω ειμαι εντελως ξεκαθαρος σε οποιο ενδεχομενο, σε οποιον εχθρο. ΕΛΛΑΣ
Στο ερωτημα ομως αν βρισκόταν σε πολεμο Ελλαδα με Ρωσια με ποιους θα πολεμουσατε, τι λετε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για να 'χουμε καλό ρώτημα, με ποιούς θα πολεμούσατε...
Re: Για να 'χουμε καλό ρώτημα, με ποιούς θα πολεμούσατε...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Bipsco έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:55 Εξαρτάται! Αν πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Biden, με τους Αμερικανούς. Αν ο Trump, τότε με τους Έλληνες. Αν βγει ποτέ ο Κασιδιάρης πρωθυπουργός, θα πολεμήσω με αυτόν που θα υποσχεθεί να αποναζιστικοποιήσει την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον ερώτημα που θα μπορούσες να κάνεις είναι άλλο. Ποιον θα υποστήριζαν σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Δεν είναι και τίποτα σπάνιο ιστορικά, έχει συμβεί ένα σωρό φορές στο παρελθόν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Να υποστήριζαν την Ελλάδα, για ποιό λόγο?Scouser έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:50 Το ενδιαφέρον ερώτημα που θα μπορούσες να κάνεις είναι άλλο. Ποιον θα υποστήριζαν σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Δεν είναι και τίποτα σπάνιο ιστορικά, έχει συμβεί ένα σωρό φορές στο παρελθόν.
Εδώ απ' ό,τι βλέπουμε οι "Έλληνες" δεν την υποστηρίζουν.
Τελικά ο εχθρός είναι μέσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Sid Vicious
Τα μεχρι τωρα δεδομενα συγκλινουν στο οτι οι πιθανοτητες να πολεμησεις το Μοσκοβο ειναι περισσοτερες. Κραταμε αυτο για την ωρα.Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:56Υπέρ Ελλάδας με οποιονδήποτε αντίπαλο.Sid Vicious έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:54 Εγω ειμαι εντελως ξεκαθαρος σε οποιο ενδεχομενο, σε οποιον εχθρο. ΕΛΛΑΣ
Στο ερωτημα ομως αν βρισκόταν σε πολεμο Ελλαδα με Ρωσια με ποιους θα πολεμουσατε, τι λετε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Με όποιους τύπους είχανε την πιο κουλ στολή και τις πιο ωραίες μουσικές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Sid Vicious
Εδω τυπε σε νιωθω, μπορω να το καταλαβω αυτοFeindflug έγραψε: 17 Μαρ 2022, 21:54 Με όποιους τύπους είχανε την πιο κουλ στολή και τις πιο ωραίες μουσικές.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Τζαστ του μέηκ σουρ, αναφέρεσαι σε όσους είναι σήμερα υπέρ της Ρωσίας;Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:42 σε περίπτωση πολέμου, Ελλάδας-ΗΠΑ?
Γιατί βλέπω οτι πολλοί από 'δω μέσα θέλουν να βρίσκονται με το μέρος του ισχυρού και δεν έχουν καμιά αντίρρηση να στείλουμε το μισό ελληνικό εξοπλισμό εκεί, για να ρωτήσουμε, τζάστ του μέηκ σούρ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με τον αμυνόμενο.Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2022, 15:42 σε περίπτωση πολέμου, Ελλάδας-ΗΠΑ?
Γιατί βλέπω οτι πολλοί από 'δω μέσα θέλουν να βρίσκονται με το μέρος του ισχυρού και δεν έχουν καμιά αντίρρηση να στείλουμε το μισό ελληνικό εξοπλισμό εκεί, για να ρωτήσουμε, τζάστ του μέηκ σούρ.
Μα έχουμε ήδη εχθρό, εσωτερικό και αυξάνεται και πληθύνεται. Θα ήθελα να βρω τρόπο να σώσω τους καλούς ανθρώπους μέσα στην χώρα, αν ήταν δυνατό να τους παραδοθεί η χώρα, για τους υπόλοιπους, αλλόθρησκους, αλλογενείς και όσους προσκυνάνε και γίνονται σαν αυτούς, δεν θα είχα καθόλου καλό σκοπό. Θα τους παρέδιδα στα θύματά τους, όπως νομίζω γίνεται και στην κρίση από τον θεό. Γιατί προηγείται η φωνή και η θέληση του θύματος.
Όσοι είχαν την πολυτέλεια μετανάστευσαν και οι υπόλοιποι εδώ είμαστε με το μπίθα γιότα (αρβανίτικα) στο στόμα με αυτά που ακούμε και ζούμε. Εδώ ζούμε και δεν ξέρουμε ποιες μπίθες εκτρέφουμε για να μας καταστρέψουν την χώρα και τα παιδιά μας.
Όσοι είχαν την πολυτέλεια μετανάστευσαν και οι υπόλοιποι εδώ είμαστε με το μπίθα γιότα (αρβανίτικα) στο στόμα με αυτά που ακούμε και ζούμε. Εδώ ζούμε και δεν ξέρουμε ποιες μπίθες εκτρέφουμε για να μας καταστρέψουν την χώρα και τα παιδιά μας.
Με ποιους θα πολεμουσα ;
Με όποιον πληρώνει καλύτερα και που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νικητής
Ταυτόχρονα θα είχα και διασυνδέσεις και με την άλλη ( ή άλλες ) αντίπαλη (-ες ) πλευρά (-ες) ώστε να ..σώσω το σαρκιο μου και τα οικονομικά μου συμφέροντα εάν ή δικη μου πλευρά ηττηθεί
Με όποιον πληρώνει καλύτερα και που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νικητής
Ταυτόχρονα θα είχα και διασυνδέσεις και με την άλλη ( ή άλλες ) αντίπαλη (-ες ) πλευρά (-ες) ώστε να ..σώσω το σαρκιο μου και τα οικονομικά μου συμφέροντα εάν ή δικη μου πλευρά ηττηθεί
" Γνωρίζουμε τα εμβατήρια και τα συνθήματα ΟΛΩΝ των αντιμαχόμενων πλευρών και τα τραγουδούμε με μεγάλο φανατισμό με το ποιους έχουμε παρέα "ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Μαρ 2022, 09:25 Με ποιους θα πολεμουσα ;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτο δεν ειναι ερώτημα.
Ειναι το σενάριο απο "Το ποντικι που βρυχάται".
Ειναι το σενάριο απο "Το ποντικι που βρυχάται".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βασικά το ερώτημα του νήματος ΔΕΝ στέκει
Λες και θα έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής σε δημοκρατικα πλαίσια να διαλέξουμε το στρατόπεδο με το οποίο θα πολεμήσουμε !!!
Δεν θα σε επιστρατεύουν με το ζόρι έτσι όπως κάνουν τόσο ο επίσημος στρατός όσο και οι αντάρτες σε τέτοιες περιπτώσεις !!!
Λες και θα έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής σε δημοκρατικα πλαίσια να διαλέξουμε το στρατόπεδο με το οποίο θα πολεμήσουμε !!!
Δεν θα σε επιστρατεύουν με το ζόρι έτσι όπως κάνουν τόσο ο επίσημος στρατός όσο και οι αντάρτες σε τέτοιες περιπτώσεις !!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 1258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 52 Απαντήσεις