Με τον τρίφτη ή με μαντολίνο.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:50Με κάτι άλλο τρίβεσαι;Lord Brum έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:49Παρών. Δεν είναι θέμα κατσικοπόδαρου είναι απλά θέμα ότι με γκόμενα που δεν στέκει καλά στα μυαλά της δεν κωλοτρίβεσαι ούτε για πλάκα με μηνύματαvantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:49
Ποιός κατσικοπόδαρος είπε 'δω μέσα ότι και δεν θα πηδήξω και θα χωρίσω?
Θα σας κρατάω ενήμερους για τυχόν εξελίξεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- Cecily Anne
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
γενικά όταν ο άλλος/η έχει τα θέματά του κρατάς απόσταση και δεν πας να του/της τα λύσεις εσύ γιατί θα σε πάρει και εσένα η μπάλα. Το καλύτερο παιδί να είναι αν στα μυαλά της είναι ασταθής (κυκλοθυμική, παρορμητική, μανιοκαταθλιπτική κλπ) κόβεις λάσπηGherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:50Με κάτι άλλο τρίβεσαι;Lord Brum έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:49Παρών. Δεν είναι θέμα κατσικοπόδαρου είναι απλά θέμα ότι με γκόμενα που δεν στέκει καλά στα μυαλά της δεν κωλοτρίβεσαι ούτε για πλάκα με μηνύματαvantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 17:49
Ποιός κατσικοπόδαρος είπε 'δω μέσα ότι και δεν θα πηδήξω και θα χωρίσω?
Θα σας κρατάω ενήμερους για τυχόν εξελίξεις.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.

Όλα (φαίνεται να) βαίνουν καλώς.
Θα ενημερώνω αν υπάρχουν εξελίξεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 17 Μαρ 2022, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Το λες για να πείσεις εμένα ή εσένα; Ενιγουέι, εγώ, για να σου απαντήσω σοβαρά, κρίνοντας από τις συνομιλίες που παρέθεσες, αν νομίζεις ότι "σώζεσαι" επειδή έκανες πριντ σκριν, θέλω να κρατήσεις μια πισινή ότι θα φας γερές μάπες, αν τα διαβάσει, κράτα μία απόσταση 2 μέτρων ασφαλείας, αν τυχόν και είσαι τόσο γκαντέμης και τα διαβάσει και γενικά προσπάθησε να αποφύγεις να τα διαβάσει.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:52Όχι, τη θέλω τη μόνιμη. Αν δεν την ήθελα, τώρα θα είχα παραδοθεί στη ρωσική εισβολή από την πρώτη μέρα. Αντιστέκομαι σθεναρά όμως.Cecily Anne έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:38 Εγώ για να καταλάβω, επειδή έχασα επεισόδια... Και δε γάμησε και τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι γκομενίτσες;
Νέος άνθρωπος και κάθεται και ασχολείται με μία "μόνιμη" που δε θέλει και με μία αλλοδαπή που δεν ξέρει τί θέλει. Πάνε βρες μια τρίτη στα γούστα σου να ηρεμήσεις, δεν έχεις υπογράψει συμβόλαιο με καμία ούτε έχεις τάξει γάμο. Ήμαρτον πια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί βέβαια να πει ότι την έπαιζε για να δει πόσο θα το τραβήξει και όταν κουράστηκε με την όλη φάση, της έστειλε το μήνυμα με την φώτο και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως η κοπέλα δεν πατούσε καλά.
Επίσης δεν έχει κανέναν λόγο να της δείξει τίποτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Νταξ, ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτά που πληκτρολογείς.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:02 Μπορεί βέβαια να πει ότι την έπαιζε για να δει πόσο θα το τραβήξει και όταν κουράστηκε με την όλη φάση, της έστειλε το μήνυμα με την φώτο και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως η κοπέλα δεν πατούσε καλά.
Μμμμ ναι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Σε κάνω εικόνα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί να κάνει ένα πείραμα.Cecily Anne έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:02Νταξ, ούτε εσύ δεν πιστεύεις αυτά που πληκτρολογείς.Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:02 Μπορεί βέβαια να πει ότι την έπαιζε για να δει πόσο θα το τραβήξει και όταν κουράστηκε με την όλη φάση, της έστειλε το μήνυμα με την φώτο και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως η κοπέλα δεν πατούσε καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
αν σου μαγειρεψει, μη φας αν δε δωσεις πρωτα λιγο στη γατα. και να δεις να τρωει πρωτα αυτη.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:54 Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πως σου φαίνεται η ιδέα του χωρισμού; εννοώ πως θα σου φανεί αν τελικά χωρίσεις;vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:54 Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα το πάρω πολύ άσχημα σίγουρα, γιατί είναι κάτι που δεν θέλω. Δεν θα πω ότι "θα διαλυθεί μονομιάς όλος μου ο κοσμος" κτλ γιατί δεν μ'αρέσει να λέω τέτοια γραφικά, αλλά σίγουρα θα γαμηθω πολύ ψυχολογικά γιατί την αγαπάω. Κι ας μην το πιστεύετε εσείς, κι ας νομίζετε οτι σας (και την) κοροϊδεύω.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:14Πως σου φαίνεται η ιδέα του χωρισμού; εννοώ πως θα σου φανεί αν τελικά χωρίσεις;vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:54 Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.
- Dwarven Blacksmith
ΦιξντGherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:02 Μπορεί βέβαια να πει ότι την έπαιζε για να δει πόσο θα το τραβήξει και όταν κουράστηκε με την όλη φάση, της έστειλε το μήνυμα με την φώτο και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα πως η κοπέλα δεν πατούσε καλά.
vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:19Θα το πάρω πολύ άσχημα σίγουρα, γιατί είναι κάτι που δεν θέλω. Δεν θα πω ότι "θα διαλυθεί μονομιάς όλος μου ο κοσμος" κτλ γιατί δεν μ'αρέσει να λέω τέτοια γραφικά, αλλά σίγουρα θα γαμηθω πολύ ψυχολογικά γιατί την αγαπάω. Κι ας μην το πιστεύετε εσείς, κι ας νομίζετε οτι σας (και την) κοροϊδεύω.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2022, 19:14Πως σου φαίνεται η ιδέα του χωρισμού; εννοώ πως θα σου φανεί αν τελικά χωρίσεις;vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:54 Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.
Θα ενημερώνω αν υπάρχουν εξελίξεις.![]()
αν ειναι ετσι
καντης μετατροπη σε φακμπαντυ - κερδισμενοι κ οι δυο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπάρχει η καλή και η κακή περίπτωση. Στην καλή η μικρά το πήρε απόφαση ότι έπεσε σε βράχο ηθικής και επιχειρεί να αποχωρήσει διακριτικά από την πολιορκία. Στην κακή έβαλε και τη δικιά σου στο παιχνιδάκι της για να σου δείξει ποιος κρατάει τους περισσότερους άσσους στο χέρι.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:54 Έχομεν θετικές εξελίξεις. Το πουτλεράκι πήρε τηλέφωνο τη δικιά μου και μίλησαν και αρκετή ώρα, απ'οτι κατάλαβα. Δεν ξέρω τι είπανε, αλλά η δικιά μου φαίνεται να ηρέμησε αρκετά.
Καλό κουράγιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές