Γιατι διαπομπευεις τους οπαδους του παοκ στο αβαταρ σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έτσι γουστάρω.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Kαλα πηγε και αυτο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αφού το λες εσύ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Να κοντρολάρει το πουλί του, διότι με αυτό σκέφτεται.sharp έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:27Τι να λήξει βρε, νομίζεις αυτός το ελέγχει;Πασιφάη έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:13 vantono, καλό μου παιδί, νοιώσε.
1. Όπως έχω ήδη πει, δεν πήδηξες, ούτε πρόκειται.
2. Η γυναικεία ψυχοσύνθεση, μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο.
3. Αν όντως επιθυμείς τη Βαντόναινα, μάζεψε την ψωλή σου και άσε τα διαρκή ποσταρισματα με την wannabe Καμπάγιεβα.
Δεν έχεις σαλέ, δεν είσαι στην Ελβετία, δεν είσαι ρε παιδί μου ο Ρώσσικος Αρκούδος, που λαχταράει να την πηδήξει με κινήσεις Τζούντο.
4. Η τύπισσα έκανε το βήμα της, είδε πως δεν την ''παίρνει'' διότι είσαι αναποφάσιστος και σε έγραψε στις Στέππικες ωοθήκες της.
5.Όχι. Μην τη μπλοκάρεις. Θα γίνεις ρομπέ και ΔΕΝ θα μπορέσεις να εξηγήσεις το λόγο.
6. Λήξτο κι εδώ μέσα. Χθες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διάλογος με τη δικιά μου, πριν λίγο...
Βαντόναινα: Η ρως παίζει να 'χει κάτι μαζί μου.
Βαντυ: Ε? Τί να έχει, τι εννοείς?
ντόναινα: Σήμερα την έπαιρνα τηλ τόσες φορές να δω πως είναι και δεν μου το σήκωσε καμία. Της έστειλα και κάτι μηνύματα, μου δειχνει το μεσεντζερ οτι της έχουν παραδοθεί αλλά δεν τα 'χει διαβάσει καν.
βάντυ: Ε και τί θες να 'χει? Απλά θα κοιμάται, θα βλέπει καμιά ταινία, θα μιλάει με κάποιον άλλον κτλ.
ντόναινα: Δεν τελείωσα. Την είχα πάρει 4 φορές τηλ και μετά λέω στην τάδε (συνάδελφος από τη δουλειά που κάνει και εκείνη παρέα με το ρωσακι, αλλά όχι τόσο κολλητή σαν τη δικιά μου) να την πάρει κι αυτή ενα τηλ. Και μόλις την πήρε η τάδε, το σήκωσε αμέσως. Λίγο πιο μετά την ξαναπήρα τηλ εγώ, και πάλι δεν το σήκωνε. Για αυτό σου λέω ότι κάτι τρεχει μαζί μου.
βαντόνο:

Μια χαρά είναι μωρέ, μη σκέφτεσαι αμέσως τόσο καχύποπτα. Κάτι θα της έτυχε, κάτι παρανόησες. Περίμενε και θα σε πάρει αυτή τηλ ή πάρ'την ξανά σε λίγο. Να δεις που θα το σηκώσει.
ντόναινα: Δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει καλά.
βαντονο: ώωιχμ (μίνι εγκεφαλικό) άραξε, μη σκέφτεσαι τέτοια. Περίμενε λίγο και θα δεις, μια χαρά θα είναι.

Ποιός κατσικοπόδαρος είπε 'δω μέσα ότι και δεν θα πηδήξω και θα χωρίσω?
Η αρχή του τέλους μου.

Θα σας κρατάω ενήμερους για τυχόν εξελίξεις.
Βαντόναινα: Η ρως παίζει να 'χει κάτι μαζί μου.
Βαντυ: Ε? Τί να έχει, τι εννοείς?
ντόναινα: Σήμερα την έπαιρνα τηλ τόσες φορές να δω πως είναι και δεν μου το σήκωσε καμία. Της έστειλα και κάτι μηνύματα, μου δειχνει το μεσεντζερ οτι της έχουν παραδοθεί αλλά δεν τα 'χει διαβάσει καν.
βάντυ: Ε και τί θες να 'χει? Απλά θα κοιμάται, θα βλέπει καμιά ταινία, θα μιλάει με κάποιον άλλον κτλ.
ντόναινα: Δεν τελείωσα. Την είχα πάρει 4 φορές τηλ και μετά λέω στην τάδε (συνάδελφος από τη δουλειά που κάνει και εκείνη παρέα με το ρωσακι, αλλά όχι τόσο κολλητή σαν τη δικιά μου) να την πάρει κι αυτή ενα τηλ. Και μόλις την πήρε η τάδε, το σήκωσε αμέσως. Λίγο πιο μετά την ξαναπήρα τηλ εγώ, και πάλι δεν το σήκωνε. Για αυτό σου λέω ότι κάτι τρεχει μαζί μου.
βαντόνο:

Μια χαρά είναι μωρέ, μη σκέφτεσαι αμέσως τόσο καχύποπτα. Κάτι θα της έτυχε, κάτι παρανόησες. Περίμενε και θα σε πάρει αυτή τηλ ή πάρ'την ξανά σε λίγο. Να δεις που θα το σηκώσει.
ντόναινα: Δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει καλά.
βαντονο: ώωιχμ (μίνι εγκεφαλικό) άραξε, μη σκέφτεσαι τέτοια. Περίμενε λίγο και θα δεις, μια χαρά θα είναι.

Ποιός κατσικοπόδαρος είπε 'δω μέσα ότι και δεν θα πηδήξω και θα χωρίσω?
Η αρχή του τέλους μου.

Θα σας κρατάω ενήμερους για τυχόν εξελίξεις.
Ελπίζω να έχεις κρατήσει prnt scrn Από τα πάντα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Φυσικά. Κάθε φορά πριν πατήσω διαγραφή συνομιλίας, έριχνα και πριντσκρινιές. Γιατί ήξερα πόσο στραβά θα μπορούσε να καταλήξει όλο αυτό, και όφειλα να στήσω προληπτική γραμμή άμυνας.
upd: Μόλις είδα ότι η πουτλερικιά με ξεμπλόκαρε. Δεν έχει στείλει τίποτα βέβαια. Έχει γούστο να περιμένει να της στείλω κάτι σε στυλ "γιατί δεν απαντάς στη φίλη σου?". Και να την παρακαλέσω να απαντήσει.
Μην κάνεις καμία μλκια
Γνώμη μου είναι πως και να σου στέλνει πάλι (θα ξεκινήσει κλαψομουνιαρικα αν ξεκινήσει παλι) να την αποφεύγεις αλλά με χιούμορ, μη στραβώσει πολύ και έχεις ντραβαλα.
Γνώμη μου είναι πως και να σου στέλνει πάλι (θα ξεκινήσει κλαψομουνιαρικα αν ξεκινήσει παλι) να την αποφεύγεις αλλά με χιούμορ, μη στραβώσει πολύ και έχεις ντραβαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 17 Μαρ 2022, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χάρηκα που σε γνώρισα. Θα σε θυμάμαι με αγάπη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και να μην τά χει υπάρχουν στο πχόρουμ. Δώσ της το λινκ να διαβάσει τι αγώνα έκανες. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει κατανόηση. Θα τεστάρεις κι αν σε αγαπάει πραγματικάΕλπίζω να έχεις κρατήσει prnt scrn Από τα πάντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:00Φυσικά. Κάθε φορά πριν πατήσω διαγραφή συνομιλίας, έριχνα και πριντσκρινιές. Γιατί ήξερα πόσο στραβά θα μπορούσε να καταλήξει όλο αυτό, και όφειλα να στήσω προληπτική γραμμή άμυνας.
upd: Μόλις είδα ότι η πουτλερικιά με ξεμπλόκαρε. Δεν έχει στείλει τίποτα βέβαια. Έχει γούστο να περιμένει να της στείλω κάτι σε στυλ "γιατί δεν απαντάς στη φίλη σου?". Και να την παρακαλέσω να απαντήσει.
- vantono
Βαντόνο αισθάνεται Ζελένσκι στην τοποθεσία Κίεβο, τη μέρα που ο Πούτιν αναγνώρισε δημοσίως Λουχανσκ και Ντονιέτσκ ως ανεξάρτητες δημοκρατίες.
Τώρα αρχίζει η πραγματική εισβολή.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κράτα μωρέ την ψυχραιμία σου και σταμάτα να κάνεις σαν την τύπισσα που την έπιασε ο άντρα της στο κρεβάτι με νάνο.vantono έγραψε: 17 Μαρ 2022, 18:07 Βαντόνο αισθάνεται Ζελένσκι στην τοποθεσία Κίεβο, τη μέρα που ο Πούτιν αναγνώρισε δημοσίως Λουχανσκ και Ντονιέτσκ ως ανεξάρτητες δημοκρατίες.
Σκέψου και να τον είχες ρίξει κιόλας. Σα το Χίτλερ θα ένιωθες με τους Σοβιετικούς να είναι στο Κοτμπους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-