Έχεις δίκιο. Σκέψου πόση ανδρεία χρειάζεται η εισβολή από ένα μάτσο μπαμπουίνους σε σπίτι όπου αθώοι ψαράδες κοιμούνται. Πόση γενναιότητα να τους στείλεις στο νοσοκομείο. Σίγουρα αν ζούσε ο Όμηρος θα γραφε ποιήματα γι αυτούς. Όχι. Ποτέ δε θα το έκανα αυτό.Γάταρος έγραψε: 05 Μαρ 2022, 10:38Μη γράφεις πράγματα που δεν θα τολμούσες να πεις μπροστά τους. Δεν κάνει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Μαρ 2022, 10:31 Δεν είναι το ίδιο ουκρανοι ναζί και έλληνες ναζί. Εκείνοι είναι μάχιμοι. Εμεις έναν είχαμε για μάχιμο και τώρα στις φυλακές φοράει περούκα και μακιγιάζ και γαμιέται με τον Αλβανό του. Τι λέμε τώρα. Άλλα μεγέθη.
Μα αυτοί είναι οι ναζί μας δυστυχώς. Μπράβοι χωρίς πιθανότητα μετεξέλιξης σε πολιτικά όντα. Χωρίς ανθρώπινη υπόσταση. Κενοί και ηλίθιοι. Και φυσικά με παράσημα στη δειλία, στην απανθρωπιά, στο άλογο μίσος.
Εγώ έχω συνηθίσει στο δίκαιο. Όπως ένας εναντίον ενός. Εκεί φίλε φρούραρχε όμως θα γαμούσα πατόκορφα κάθε κασιδιάρη και κάθε λαγό. Όπως έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν μέχρι και πρόσφατα που πλακώθηκα με δυο γύφτους που προσπάθησαν να μα ληστέψουν. Αυτό έγινε όταν ήμουν 52 χρονών. Κατέληξα να κυνηγάω μόνος μου τους επίδοξους ληστές σε στενά κι εκείνοι να τρέχουν σαν ποντίκια να σωθούν.