Αυτό αφού σου είπε να βάλεις τα ψώνια στον κωλο σου;vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:04 Ναι. Εγραψα μόνο ένα "οκ, όπως νομίζεις. Αν χρειαστείς ποτέ κάτι σημαντικό πάντως, εδώ θα είμαστε".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- EKPLIKTIKOS
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είμαι υπεράνω, τι να κάμω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:17Αυτό αφού σου είπε να βάλεις τα ψώνια στον κωλο σου;vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:04 Ναι. Εγραψα μόνο ένα "οκ, όπως νομίζεις. Αν χρειαστείς ποτέ κάτι σημαντικό πάντως, εδώ θα είμαστε".![]()
Τι άγχος και συ μη χωρίσει, εσύ θα χωρίσεις; Άσε τον άνθρωπο να κάνει τη ζωή του όπως νομίζει... τόσοι χωρίζουν δεν πάθανε τίποτε. Όπως το βλέπω σε μερικά χρόνια έτσι κι αλλιώς θα γίνει και μάλλον δεν θα είναι από πρωτοβουλία του.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:58Γι'αυτό του είπα να μην ξανακυλησει γιατί μετά τα βρισίδια θα πάνε τα prnt scrn Στη δικιά του. Όποιος δώσει πρώτος τα prnt scrn Στην έτσι θα είναι και αυτός που θα γίνει πιστευτός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:55Θα ξανακυλησει σίγουρα. Είναι μεθοδικη η ρωσοποντια. Θα επιστρέψει σύντομα και θα τον βάλει να απαντάει για να τα βρουν φιλικά στην αρχή. Αυτός θα συμφωνήσει έστω επειδή δε θέλει να έχει κακές σχέσεις με τη φίλη της έτσι. Αλλα αυτο θα κρατησει ελαχιστα. Στην πορεία θα παιχτεί πάλι παρόμοιο στόρι με υπονοούμενα που θα καταλήξει νομοτελειακα σε βρισίδια.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:32 Σκέψου και να τον είχες ρίξει τι είχες να τραβήξεις μετά. Σου ξαναλέω τυχερός είσαι. Πρόσεξε να μη ξανακυλησεις σε ενδεχόμενη επιστροφή
Είπε παραπάνω ο πανελιστας μας ότι έχουν παίξει και χάπια και αλλά κόλπα. Απορώ τι παραπάνω περιμένει για να κόψει λάσπη. Δεν εχει ούτε μισό λόγο να κάνει κάτι.
- vantono
Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που κουμπώνουν τέτοια (και σε πολλούς δεν τους φαίνεται κιόλας) όπως εχω γνωρίσει ακόμα και 25ρηδες πιτσιρικάδες που κουμπώνουν καυλόχαπα. Επειδή είναι άτομα με κάποιες ιδιαιτερότητες στην ψυχοσύνθεσή τους, δεν σημαίνει οτι θα τους απομακρύνω από τη ζωή μου μόνο και μόνο για αυτό, ενώ δεν με ενοχλούν.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:58Γι'αυτό του είπα να μην ξανακυλησει γιατί μετά τα βρισίδια θα πάνε τα prnt scrn Στη δικιά του. Όποιος δώσει πρώτος τα prnt scrn Στην έτσι θα είναι και αυτός που θα γίνει πιστευτός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:55Θα ξανακυλησει σίγουρα. Είναι μεθοδικη η ρωσοποντια. Θα επιστρέψει σύντομα και θα τον βάλει να απαντάει για να τα βρουν φιλικά στην αρχή. Αυτός θα συμφωνήσει έστω επειδή δε θέλει να έχει κακές σχέσεις με τη φίλη της έτσι. Αλλα αυτο θα κρατησει ελαχιστα. Στην πορεία θα παιχτεί πάλι παρόμοιο στόρι με υπονοούμενα που θα καταλήξει νομοτελειακα σε βρισίδια.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:32 Σκέψου και να τον είχες ρίξει τι είχες να τραβήξεις μετά. Σου ξαναλέω τυχερός είσαι. Πρόσεξε να μη ξανακυλησεις σε ενδεχόμενη επιστροφή
Είπε παραπάνω ο πανελιστας μας ότι έχουν παίξει και χάπια και αλλά κόλπα. Απορώ τι παραπάνω περιμένει για να κόψει λάσπη. Δεν εχει ούτε μισό λόγο να κάνει κάτι.
Κάποια σαν τη συγκεκριμένη όμως θεωρώ πως οφείλω να την απομακρύνω, γιατί εκτός από κυκλοθυμική μπορεί να γίνει και εντελώς απρόβλεπτη. Οπότε, καλύτερα μακριά και αγαπημενοι.
- EKPLIKTIKOS
Μπορεί να είσαι υπεράνω μέσα σου αλλά πώς θα το δει η βαντονενα; μήπως το δει ότι απλά κοτας γιατί έχεις λερωμενη τη φωλιά σου ενώ θα έπρεπε να σε πνίγει το δικιο;
αυτο ιχυει για την συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικωνε ( ωριμοτητα εξαχρονης μεχρι να τις νυμφευθει ο χαροντας)vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:27Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα που κουμπώνουν τέτοια (και σε πολλούς δεν τους φαίνεται κιόλας) όπως εχω γνωρίσει ακόμα και 25ρηδες πιτσιρικάδες που κουμπώνουν καυλόχαπα. Επειδή είναι άτομα με κάποιες ιδιαιτερότητες στην ψυχοσύνθεσή τους, δεν σημαίνει οτι θα τους απομακρύνω από τη ζωή μου μόνο και μόνο για αυτό, ενώ δεν με ενοχλούν.Ερμής έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:58Γι'αυτό του είπα να μην ξανακυλησει γιατί μετά τα βρισίδια θα πάνε τα prnt scrn Στη δικιά του. Όποιος δώσει πρώτος τα prnt scrn Στην έτσι θα είναι και αυτός που θα γίνει πιστευτός.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 22:55
Θα ξανακυλησει σίγουρα. Είναι μεθοδικη η ρωσοποντια. Θα επιστρέψει σύντομα και θα τον βάλει να απαντάει για να τα βρουν φιλικά στην αρχή. Αυτός θα συμφωνήσει έστω επειδή δε θέλει να έχει κακές σχέσεις με τη φίλη της έτσι. Αλλα αυτο θα κρατησει ελαχιστα. Στην πορεία θα παιχτεί πάλι παρόμοιο στόρι με υπονοούμενα που θα καταλήξει νομοτελειακα σε βρισίδια.
Κάποια σαν τη συγκεκριμένη όμως θεωρώ πως οφείλω να την απομακρύνω, γιατί εκτός από κυκλοθυμική μπορεί να γίνει και εντελώς απρόβλεπτη. Οπότε, καλύτερα μακριά και αγαπημενοι.
αν δεν μπορουσαμε να το αντιμετωπισουμε θα ειχαμε μοναδικη κ σταθερη συντροφο τη χουφτα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 16 Μαρ 2022, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:21Είμαι υπεράνω, τι να κάμω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:17Αυτό αφού σου είπε να βάλεις τα ψώνια στον κωλο σου;vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:04 Ναι. Εγραψα μόνο ένα "οκ, όπως νομίζεις. Αν χρειαστείς ποτέ κάτι σημαντικό πάντως, εδώ θα είμαστε".![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορεί να το πήρε αλλιώς, πως σου αρέσει να σου βάζουν γυναίκες πράγματα στον κώλο.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:21Είμαι υπεράνω, τι να κάμω.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:17Αυτό αφού σου είπε να βάλεις τα ψώνια στον κωλο σου;vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 23:04 Ναι. Εγραψα μόνο ένα "οκ, όπως νομίζεις. Αν χρειαστείς ποτέ κάτι σημαντικό πάντως, εδώ θα είμαστε".![]()
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Χαχαχα χαχαχα να τα βάλεις στον κώλο σου χαχαχαχαχα γελάω πάρα πολύ
τοχω.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 17:43Αυτά που ανέβασα ήταν τα μεσημεριανά. Οι ρωσικές δυνάμεις όμως άρχισαν ήδη απο νωρίς το πρωί να βομβαρδίζουν το Κίεβό μου![]()
κανονιζεις προστυχο ραντεβου οπου θα πας ντυμενος αραβας, με το τουρμπανι μεχρι τα ματια.
δεν πας. στελνεις καναν κολλητο (αν δεν εχεις προχειρο, το προτεινεις στο πχορουμ, καποιος θα βρεθει). γινεται η δουλεια, ενω εσυ εχεις αλλοθι, εισαι με τη δικια σου.
αναλογα πως θα παει η δουλεια, αν θα σε καρφωσει στη δικια σου η οχι, συνεχιζεις τα ραντεβου, οπου πηγαινεις ο ιδιος με τουρμπανι, η στελνεις αλλους, αναλογα...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εγω γιατι βλεπω παντου τετοιες χαζογκομενες και χαζογκομενους; τι αποκλειεται να υπαρχει; ελαφρια περιπτωση ειναι..νύχτα έγραψε: 16 Μαρ 2022, 20:36αποκλείεται να υπάρχει στ αλήθεια τέτοια χαζογκόμενα
κι αν υπάρχει, δύσκολα κάποιος θα περηφανευόταν για το ότι την έχει γοητεύσει
δε ξέρω τί παίζει με τον βαντόνο κι έχει πάθει τέτοια βλακεντίαση,
είτε λέει αλήθεια είτε ψέμματα
2 ΜΟΥΝΑΡΕΣ, δυσκολη επιλογη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βιάζεσαι.Ασέβαστος έγραψε: 17 Μαρ 2022, 08:31τοχω.vantono έγραψε: 16 Μαρ 2022, 17:43Αυτά που ανέβασα ήταν τα μεσημεριανά. Οι ρωσικές δυνάμεις όμως άρχισαν ήδη απο νωρίς το πρωί να βομβαρδίζουν το Κίεβό μου![]()
κανονιζεις προστυχο ραντεβου οπου θα πας ντυμενος αραβας, με το τουρμπανι μεχρι τα ματια.
δεν πας. στελνεις καναν κολλητο (αν δεν εχεις προχειρο, το προτεινεις στο πχορουμ, καποιος θα βρεθει). γινεται η δουλεια, ενω εσυ εχεις αλλοθι, εισαι με τη δικια σου.
αναλογα πως θα παει η δουλεια, αν θα σε καρφωσει στη δικια σου η οχι, συνεχιζεις τα ραντεβου, οπου πηγαινεις ο ιδιος με τουρμπανι, η στελνεις αλλους, αναλογα...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Βγαίνουν σιγά σιγά λίγα πράγματα που κάνουν το τόπικ αποκρουστικό.
Όσο και αν της άρεσε το παιχνίδι, το γεγονός ότι έχει ψυχολογικά και παίρνει θεραπεία, επιβεβαιώνει εις διπλούν το ότι η κοπέλα δεν αξίζει αυτού του είδους την διαπόμπευση στο φόρουμ από κάποιον που δεν έχει αποφασίσει αν και σε ποια στάση θέλει να την συμπονέσει, και πλέον βγάζει καθημερινά τις συνομιλίες τους (και φωτογραφία της) σε κοινή θέα με άγνωστα φιλαράκια του εδώ μέσα (δηλαδή άεργα κοπρόσκυλα με γνώμη επί παντός επιστητού και 50 ποστς τη μέρα). Με λίγο ψάξιμο κάποιος καλοθελητής σας βρίσκει άνετα.
Κανονικά πρέπει να πέσει κλείδωμα, σβήσιμο και τουλάχιστον διμηνιαίο μπαν για να στρώσεις χαρακτήρα και να μειωθεί λίγο ο βαθμός ναρκισσισμού σου, αλλά κρίμα που δεν είμαι συντονιστής.
Όσο και αν της άρεσε το παιχνίδι, το γεγονός ότι έχει ψυχολογικά και παίρνει θεραπεία, επιβεβαιώνει εις διπλούν το ότι η κοπέλα δεν αξίζει αυτού του είδους την διαπόμπευση στο φόρουμ από κάποιον που δεν έχει αποφασίσει αν και σε ποια στάση θέλει να την συμπονέσει, και πλέον βγάζει καθημερινά τις συνομιλίες τους (και φωτογραφία της) σε κοινή θέα με άγνωστα φιλαράκια του εδώ μέσα (δηλαδή άεργα κοπρόσκυλα με γνώμη επί παντός επιστητού και 50 ποστς τη μέρα). Με λίγο ψάξιμο κάποιος καλοθελητής σας βρίσκει άνετα.
Κανονικά πρέπει να πέσει κλείδωμα, σβήσιμο και τουλάχιστον διμηνιαίο μπαν για να στρώσεις χαρακτήρα και να μειωθεί λίγο ο βαθμός ναρκισσισμού σου, αλλά κρίμα που δεν είμαι συντονιστής.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- vantono
Δεν παίρνει. Είχε πάρει στο μακρινό παρελθόν για ένα 2μηνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις