Πότε ειπώθηκε αυτό; Ειλικρινά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν κερδισει η Ουκρανια, ποσο συντομα θα σφαξουν τους ρωσους;
Re: Αν κερδισει η Ουκρανια, ποσο συντομα θα σφαξουν τους ρωσους;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στο quote.
Ο τρόπος με τον οποίο συντάσσονται τέτοιες προτάσσεις είναι ενδεικτικός τους τρόπου σκέψης των φορέων τους (δεν είσαι εσύ ο φορέας της).
Αυτό που γράφω (εγώ είμαι "ο φορέας της") είναι ότι η Ουκρανία θα μπορούσε δυνητικά να πάρει μέρος στην ενεργειακή πίτα, δεδομένων των κοιτασμάτων που ανακαλύφθηκαν. Αυτό σε συνδυασμό με την υπάρχουσα πολιτική της κατεύθυνση θα την καθιστούσε μια εύπορη, εχθρικά διακείμενη Πολωνία. Δεν καταλαβαίνω από που συνάγεται ότι δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να πάρει το "κομμάτι της" κτλ. Τους λόγους της εισβολής όπως τους αντιλαμβάνομαι ανέφερα, τελείως ψυχρά κατά την γνώμη μου.stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:10Στο quote.
Ο τρόπος με τον οποίο συντάσσονται τέτοιες προτάσσεις είναι ενδεικτικός τους τρόπου σκέψης των φορέων τους (δεν είσαι εσύ ο φορέας της).
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Golden Age
Υπάρχουνε Ρώσοι απο τη Ρωσία που συμμετέχουν στο Αζόφ απο το 2014 ακόμη. Είχανε μιλήσει και σε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ. Αν βρω βίντεο θα τα παραθέσω.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:08Υπαρχουν πολλοι ρωσοφωνοι ουκρανοι. Δεν σημαινει οτι ειναι φιλορωσσοι.Sid Vicious έγραψε: 16 Μαρ 2022, 14:42https://www.theguardian.com/world/2014/ ... -neo-nazisThe Azov are a minority among the Ukrainian forces, and even they, however unpleasant their views may be, are not anti-Russian; in fact the lingua franca of the battalion is Russian, and most have Russian as their first language.
Indeed, much of what Azov members say about race and nationalism is strikingly similar to the views of the more radical Russian nationalists fighting with the separatist side.
Και πες μου αλλο κρατος στον κοσμο που συνεργαζεται με νεοναζι.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:03Καλά το πάει για "ειδική στρατιωτική επιχείρηση αποναζιστοποίησης της Ελλάδας".μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:25Εισηγεισαι να καταπιεσουμε την μουσουλμανικη μειονοτητα της θρακης για να μειωθει ο πληθυσμος της;Lord Brum έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:15
εκ του αποτελέσματος καλά έκαναν εφόσον ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί την "μειονότητα" ο πουτιν για να εισβάλλει. Να τα βλέπουμε εμείς εμ τις δικές μας θρησκευτικές μειονότητες και να τις διαχειριστούμε/ξεφορτωθούμε αποτελεσματικότερα
Για την ιστορία θα σου πω ότι το 1990 έγιναν στην Κομοτηνή εκτεταμένες ζημιές σε περιουσίες και καταστήματα μουσουλμάνων από ουγκανέλληνες που δεν είχαν σχέση με την περιοχή, αλλά κατεφθαναν εκεί με λεωφορεία από άλλα σημεία, κυρίως Αθήνα και Θεσ/νίκη.
Η συγκεκριμένη ανοησία, μαζί με κάτι περί καύσης τζαμιού κλπ. που δεν είχε κανένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται ως επιχείρημα υπέρ της "καταπίεσης της μουσουλμανικής μειονότητας".
https://www.liberal.gr/diplomacy/i-apor ... ia-/266601
Το μόνο πρακτικό αποτέλεσμα ήταν να καθιερωθούν βοηθήματα προς μουσουλμάνους πολίτες (πχ. ποσόστωση στα ΑΕΙ, κατάργηση άρθρου του κώδικα ιθαγένειας, οικονομική βοήθεια κλπ) ως αντιστάθμισμα της ρατσιστικής αντιμετώπισης από τους χριστιανούς.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Golden Age
Στις δυνάμεις του Ντομπάς συμμετέχουν και Ρώσοι εθνικοσοσιαλιστές, όπως και άλλοι αντίστοιχοι απο την Ευρώπη.Mitharadir έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:14Στο πλευρό των Ουκρανών πολεμάνε εθνικοσοσιαλιστικα τάγματα.Στο πλευρό της Ρωσίας πολεμάνε εκτός από τον Ρωσικό στρατό (και τους Τσετσένους) μόνο μισθοφόροι από την Ινδία και άλλες χώρες του Αναπτυσομενου κόσμου.Philip Mortimer έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:10Η Ρωσία.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:08
Υπαρχουν πολλοι ρωσοφωνοι ουκρανοι. Δεν σημαινει οτι ειναι φιλορωσσοι.
Επίσης αν δεις το φόρουμ θα δεις ότι οι εθνικοσοσιαλιστές εδώ στηρίζουν τους Αζοφ.Αναρωτησου γιατί.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Κανα δυο παλαβιαριδες και ισως μισθοφορους σε ασημαντους αριθμους προφανως.Golden Age έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:18Υπάρχουνε Ρώσοι απο τη Ρωσία που συμμετέχουν στο Αζόφ απο το 2014 ακόμη. Είχανε μιλήσει και σε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ. Αν βρω βίντεο θα τα παραθέσω.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:08Υπαρχουν πολλοι ρωσοφωνοι ουκρανοι. Δεν σημαινει οτι ειναι φιλορωσσοι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Για πες για τη Μαύρη Διεθνή, Γκόλντεν.Golden Age έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:18Υπάρχουνε Ρώσοι απο τη Ρωσία που συμμετέχουν στο Αζόφ απο το 2014 ακόμη. Είχανε μιλήσει και σε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ. Αν βρω βίντεο θα τα παραθέσω.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:08Υπαρχουν πολλοι ρωσοφωνοι ουκρανοι. Δεν σημαινει οτι ειναι φιλορωσσοι.
Μ' αρέσει να τα διαβάζω από πρώτο χέρι.
- Golden Age
Δεν ξέρω πόσοι είναι, αλλά υπάρχουν. Είχαν διαφύγει απο πιο πριν στην Ουκρανία και αλλού για να γλυτώσουν απο τις πουτινικές διώξεις και συμμετείχαν και στο Μεϊντάν.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:20Κανα δυο παλαβιαριδες και ισως μισθοφορους σε ασημαντους αριθμους προφανως.Golden Age έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:18Υπάρχουνε Ρώσοι απο τη Ρωσία που συμμετέχουν στο Αζόφ απο το 2014 ακόμη. Είχανε μιλήσει και σε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους ξένων ΜΜΕ. Αν βρω βίντεο θα τα παραθέσω.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:08
Υπαρχουν πολλοι ρωσοφωνοι ουκρανοι. Δεν σημαινει οτι ειναι φιλορωσσοι.
Πολύ σωστά, Μπαζ.Bazoomba έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:17 Αυτό που γράφω (εγώ είμαι "ο φορέας της") είναι ότι η Ουκρανία θα μπορούσε δυνητικά να πάρει μέρος στην ενεργειακή πίτα, δεδομένων των κοιτασμάτων που ανακαλύφθηκαν. Αυτό σε συνδυασμό με την υπάρχουσα πολιτική της κατεύθυνση θα την καθιστούσε μια εύπορη, εχθρικά διακείμενη Πολωνία.
-
Mitharadir
Το ξέρω ήδη ότι στην Ανατολική Ουκρανία έχουν πάει και εθνικοσοσιαλιστες εθελοντές από άλλες χώρες της Ευρώπης να πολεμήσουν στο πλευρό του Αζοφ και του Δεξιού Τομέα.Golden Age έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:19Στις δυνάμεις του Ντομπάς συμμετέχουν και Ρώσοι εθνικοσοσιαλιστές, όπως και άλλοι αντίστοιχοι απο την Ευρώπη.Mitharadir έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:14Στο πλευρό των Ουκρανών πολεμάνε εθνικοσοσιαλιστικα τάγματα.Στο πλευρό της Ρωσίας πολεμάνε εκτός από τον Ρωσικό στρατό (και τους Τσετσένους) μόνο μισθοφόροι από την Ινδία και άλλες χώρες του Αναπτυσομενου κόσμου.
Επίσης αν δεις το φόρουμ θα δεις ότι οι εθνικοσοσιαλιστές εδώ στηρίζουν τους Αζοφ.Αναρωτησου γιατί.
Οτι θα υπάρχουν και άλλοι λόγοι, σίγουρα.Αρχέλαος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 17:28Σίγουρα ισχύουν αρκετά, τα θυμόμαστε παρά το ότι δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για τα όποια γεγονότα εκεί.Kauldron έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:46https://www.reuters.com/article/us-cohe ... SKBN1GV2TYΑρχέλαος έγραψε: 16 Μαρ 2022, 16:21 Πλην όμως η έγκληση της ουκρανικής κυβέρνησης για ναζί, αποτελεί ένα ευφάνταστο τρόπο των ρώσων να δικαιολογήσουν την εισβολή μέχρι το Κίεβο. Όπως και οι αναφορές στον Λένιν και ότι ήταν αχάριστοι όσοι ουκρανοι γκρέμισαν τα αγάλματα του.
Ukraine is not the only country that must contend with a resurgent far right. But Kiev’s recent efforts to incorporate independent armed groups into its regular armed forces, as well as a continuing national sense of indebtedness to the militias for their defense of the homeland, make addressing the ultranationalist threat considerably more complicated than it is elsewhere. According to Schaaf and the Institute Respublica, Ukrainian extremists are rarely punished for acts of violence. In some cases — such as C14's January attack on a remembrance gathering for two murdered journalists — police actually detain peaceful demonstrators instead.
Δηλαδή μια χαρά το επίσημο κράτος, οχι μόνο ενσωμάτωνε τέτοιες ομάδες στις κρατικές δομές, οχι μόνο τους άφηνε ξαμολυμένους να κάνουν ο,τι θέλουν, αλλά και συχνά συλλάμβανε όσους αντιτίθονταν στη δράση τους.
Aυτά το 2018.
Τώρα, το ΝΑΤΟ και οι Ευρωπέηδες, τους έχουν κάνει ήρωες, και θέλουν να τους βάλουν και στην ΕΕ.
Υπάρχουν και κάτι φυλές κανίβαλων στον Αμαζόνιο, γιατί να μην τους βάλουμε κι αυτούς στην ΕΕ?
Ο Πούτιν όμως έφτασε μέχρι το Κίεβο και επιπλέον δεν γίνεται εισβολή έτσι απλά επειδή κάποιοι ναζι δρουν με την κάλυψη ή ενίσχυση του κράτους.
Εγώ εκτιμώ πως άλλοι είναι οι λόγοι της εισβολής και το έχω γράψει.
ΝΑ σου πω και το εξής:
Ο Πούτιν είπε τους κυβερνώντες την Ουκρανία τοξικομανείς. Γελοίο.
Καμία υπερδύναμη δε γίνεται υπερδύναμη με το να είναι "ανθρωπιστική", και καμία δεν παραμένει υπερδύναμη μ' αυτόν τον τρόπο.
Αλλά οι ανόητοι Ουκρανοί του έχουν δώσει παραπάνω από αρκετές αφορμές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι αρκετά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Golden Age
Δεν μιλώ για το πλευρό του Αζόφ και των Ουκρανών, αλλά για το πλευρό των φιλορώσων.Mitharadir έγραψε: 16 Μαρ 2022, 19:33Το ξέρω ήδη ότι στην Ανατολική Ουκρανία έχουν πάει και εθνικοσοσιαλιστες εθελοντές από άλλες χώρες της Ευρώπης να πολεμήσουν στο πλευρό του Αζοφ και του Δεξιού Τομέα.Golden Age έγραψε: 16 Μαρ 2022, 18:19Στις δυνάμεις του Ντομπάς συμμετέχουν και Ρώσοι εθνικοσοσιαλιστές, όπως και άλλοι αντίστοιχοι απο την Ευρώπη.Mitharadir έγραψε: 16 Μαρ 2022, 15:14
Στο πλευρό των Ουκρανών πολεμάνε εθνικοσοσιαλιστικα τάγματα.Στο πλευρό της Ρωσίας πολεμάνε εκτός από τον Ρωσικό στρατό (και τους Τσετσένους) μόνο μισθοφόροι από την Ινδία και άλλες χώρες του Αναπτυσομενου κόσμου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση